![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Aπο την κοπή της πίτας έχουν ερθει στην κατοχή μου 2 δωρακια,τα οποια δεν προκειται να χρησιμοποιήσω
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() προκειτε 1) Για ενα πλυσιμο και γυάλισμα μοτο απο το Moto Wash στον Πειραια 2)Μια δωροεπιταγή 50ευρώ (+20% εκπτωση στην επιπλεον εργασια)για κατασκευη Carbon 7764.gr 3)Ο τρόπος διαθεσης των παραπανω ειναι στα χερια των Ηγούμενων του forum ![]() ![]() 4)Μαζι με τα δωρα αυτα απο την Πιτα,βάζω και 50ευρώ απο την τσέπη μου για τα παιδάκια ![]() ![]() ![]() άντε να βλεπω προσφορες ![]() ![]() ![]() οτι μπορει ο καθένας ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εγινε η καταθεση κ απο μενα 150,00ε στην EUROBANK.
καλη συνεχεια κ καλη επιτυχια DIMIS123 |
|
|||
|
|||
![]() 84 4 παιδικές οδοντόβουρτσες
Και κάτι που δεν περιλαμβάνει ο κατάλογος αναγκών του σταθμού,αλλά παιδιά είναι 3 σακούλες καραμέλες |
|
|||
|
|||
![]()
Νίκο, σου κατέθεσα και εγώ τα λεφτά στο λογαριασμό. Ωστόσο θα προσπαθήσουμε να είμαστε και την Κυριακή εκεί.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Η διευθύντρια του Παιδικού σταθμού, μας παρεκάλεσε να την ενημερώσουμε για το πόσα περίπου άτομα θα παρευρεθούμε στην εκδήλωση που διοργανώνουμε. Επιθυμούν να μας ανταποδώσουν λίγη από την αγάπη που τους προσφέρουμε. Γι' αυτό τον λόγο, καλό θα ήταν, όποιος πρόκειται να παρευρεθεί την Κυριακή στον παιδικό Σταθμό, να το δηλώσει... Θεωρούμε πως η συμμετοχή μας πρέπει να είναι μαζική ! Επίσης, κρίνεται χρήσιμο και ωφέλιμο, να προσέλθουμε οικογενειακώς, δίνοντας και στα παιδάκια του Σταθμού την δυνατότητα να παίξουν και να ευχαριστηθούν με συνομήλικα παιδάκια, αλλά και στα δικά μας παιδιά, να δώσουμε την δυνατότητα να αντιληφθούν, μια άλλη πτυχή της ζωής, εκτός των οικογενειακών μας στερεοτύπων. Μετά την επίσκεψή μας στον Σταθμό, θα επακολουθήσει μεσημεριανή μεζεδοεπίσκεψη, σε χώρο που θα ανακοινωθεί σύντομα. .
|
|||
|
|||
![]()
μεσα τριπλος!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πρόεδρε διπλός, τράπεζα ΟΚ..!
|
|
|||
|
|||
![]()
Συγγνώμη αλλά δεν έχω καταλάβει, μπορούμε να φέρουμε κάτι εκτός λίστας?
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Το προαιρε'ιται τα σπάει. Την χάσαμε αυτήν την γλώσσα.
Μέσα κ εγώ. Αύριο ή μεθαύριο θα πάω μάρκετ και θα πάρω κάτι από την λίστα. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το GS Forum οργανώνει Ημέρα Αγάπης! | Arkas | Κοινωνική ευαισθησία | 266 | 20-11-2010 12:37 |
31 MAIOY - Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Υγεία | 5 | 31-05-2010 15:35 |
Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS !!!!!!!!!!! | riko46 | Υγεία | 6 | 01-12-2009 17:10 |
14 Φεβρουαρίου: Ημέρα του αγίου …ιού! | Black_Shadow | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 6 | 22-02-2009 13:13 |