![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Σόρυ που το ποστάρω εδώ αλλά αφού ξεκίνησε εδώ η κουβέντα το συνεχίζω.
Λοιπόν ακούστε να δείτε τι μπορεί να πάθει κάποιος από το τίποτα. Χτες που έπεσε η μπέμπα αναρωτιόμουν αν τελικά είμαι βιαστικός οδηγός κ πήγα να φύγω τόσο γρήγορα ανοίγοντας απότομα το γκάζι και προκαλώντας έστω για 1'' μπούκωμα - διακοπή στην τροφοδοσία (αν κ νομίζω ότι αυτό είναι δύσκολο). Τελικά δεν ειμαι κ τόσο βιαστικός. Πήγα στο συνεργείο και ο κατατοπιστικότατος θανάσης μου λέει κατευθείαν..... μα να μην έχεις ούτε σταγόνα βενζίνης στο ντεπόζιτο???? Μα αποκλείεται σκέφτομαι. Ο δείκτης έδειχνε τουλάχιστον 100 χιλ δεν είχε ανάψει καν η ένδειξη για τα καύσιμα. Πριν τελειώσω τη σκέψη μου ο Θανάσης μου λέει : Ο αισθητήρας καυσίμου ή έχει μπλοκάρει ή χάλασε εντελώς. Πριν σκεφτώ όλα τα υπόλοιπα μου έρχεται μία εικόνα στο μυαλό. Είναι πρωί έχεις αργήσει να ξυπνήσεις και φεύγεις βιαστικός για το γραφείο. Φυσικά δεν θυμάσαι (και ούτε σου το θυμίζει ο αισθητήρας) ότι πρέπει να βάλεις βενζίνη. Βγαίνεις κηφισό για να πας πιο γρήγορα. Είσαι αριστερή λωρίδα με 140 κ πίσω σου με 139 κολλημένο ενα ####φτιαγμένο πούντο. Ξαφνικά μένεις από καύσιμα το καταλαβαίνεις κ στο γκάζι που δεν ανταποκρίνεται. Έχεις δεν έχεις 1-2'' να το καταλάβεις. Μετά με τέτοιες ταχύτητες δεν ξέρω πόσα '' έχεις για να πας αριστερά και να αποφύγεις ή να σε αποφύγουν όλοι οι καυλόγκαζοι που έρχονται πίσω σου. Τελικά δεν είναι να βασίζεσαι πουθενά. Και ρωτάω εγώ τώρα. Πέρα από τον αισθητήρα που θα αλλάξει λόγο εγγύησης έχω δικαίωμα να ζητήσω από την εγγυηση να μου αλλαχθεί κ ότι φθορά έγινε στη μηχανή λόγο του πεσίματος? γιατί δεν οφείλεται σε οδηγικό λάθος ή απροσεξία ούτε καν σε ατύχημα. Εγώ σκέφτομαι να το ζητήσω πάντως. Για το γόνατό μου επίσης θα μπορούσα να ζητήσω να μου καλυφθούν τυχόν ακριβές εξετάσεις όπως μαγνητικές κλπ. Έχει κανείς άποψη επί του θέματος? Δεν γκρινιάζω απλά προσπαθώ να διελευκάνω το τοπίο σε ότι αφορά τα δικαιώματά μας. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι ας μας διαφωτίσει |
|
|||
|
|||
![]()
Προσωπική μου άποψη είναι να τους κυνηγήσεις. Δεν είναι δυνατών καινούργια μηχανή (ανεξάρτητα μάρκας) να βγάζει τέτοιες ηλίθιες βλάβες με τα γνωστά επακόλουθα.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το θέμα είναι πόσο βέβαια έχει νόημα και πόσο εσύ θέλεις να το τραβήξεις... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ζήτα το χαρτί για την βλάβη που είχε η μηχανή να το έχεις και εστω και αν δεν τους κυνηγήσεις τώρα ίσως σου χρειασθεί στο μέλλον.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Ο Νάπο το λέει καφεδάκι .... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
... το σημαντικότερο .... ![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καφεδάκι στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 1/12/2010 | frits | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 113 | 04-12-2010 22:14 |
Καφεδάκι στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 28/04/2010 | frits | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 28 | 02-05-2010 19:03 |
Καφεδάκι στήν Αίγλη Ζαππείου την Μ. Τετάρτη 31/3/2010! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 32 | 04-04-2010 20:04 |
Καφεδάκι στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 13/1/10 | arisxios | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 42 | 15-01-2010 15:45 |
Καφεδάκι στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 30 /12/09 | riko46 | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 33 | 04-01-2010 12:52 |