![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Πιθανοτατα να ειμαι και εγω εκει,λογω κοντινης αποστασης και λογω του οτι εχω σπιτι στου Λουτρακι και θα μεινω εκει.
Μπραβο σε οσους οργανωνουν την εκδηλωση. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Φαντάζομαι να ισχύσει για όλους τους ανθρώπους αυτό, μικρούς μεγάλους, καθότι η ζημιά και η ενόχληση είναι το ίδιο για όλους, το προβλέπει και η νομοθεσία εξ' άλλου (μη γελάτε! ). Αν δεν ισχύσει, χαλάλι η προκαταβολή. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() Last edited by CPretenteriS; 22-01-2011 at 13:15. |
|
|
|||
|
|||
|
Νικόλα, τα 50 € για την κράτηση του φίλου μου του Φώτη (mpouzoukakis) είναι ήδη στο λογ/σμό σου !!
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Για το φίλο μου?? Ό,τι γουστάρεις...
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
χιλια μπραβο σε οσους δουλευουν κ θα δουλεψουν για να απολαυσουμε ολοι μια ανεπαναληπτη μοτοεκδηλωση
|
|
|
|||
|
|||
|
Νίκο επιπλέον απο Σάββατο ένα ακομα δωμάτιο (Μανώλης και Ελένη Μαρνέλου)
|
|
|
|||
|
|||
|
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ . . . 5 δωμάτια κ για μένα από Σάββατο!!!Κ για να μη παρεξηγηθώ είναι όλοι κάτοχοι GS κ σύντομα νέα μέλοι!Προκαταβολή θα βάλω το αργότερο μέχρι Τρίτη πρωί για όλους εγώ . . .
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Το GS Forum κόβει την πίττα του - Κυριακή 31 Iαν 2010 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 560 | 14-02-2010 22:12 |
| Το GS Forum κόβει την πίτα του - Κυριακή 15-2-09 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 239 | 03-01-2010 22:07 |
| 113 ΔΩΡΑ μοίρασε το GS forum για την πίτα του 2009 !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 2 | 16-02-2009 14:29 |