![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Κι εγώ μέσα με όλα τα παρελκόμενα, ήτοι διπλός...
![]() Πάρτε κι ένα τραγουδάκι να σας τινάξει λίγο... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ωραίος ο Ντίνος! ![]() Jefe |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
έτσι Ντίνο; ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ντίνο μου, μας την λένε με την πρώτη ευκαιρία. . .
![]() Είσαι τυχερός που έχεις μπέμπα, Σπαρτιάτικα θα την βγάλεις. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εσείς δεν ξέρω τι θα κάνετε, εγώ θα έρθω με το πάσο και τις απαραίτητες στάσεις μου.....
![]() Ασε που έχω και φίλο που θα με βάλει να μείνω απέναντι από το σύνδεσμο του Π.Α.Ο.Κ..... Θα περάσουμε κι από κει μου υποσχέθηκε.... Εγώ να αρνηθώ? Ασε Μήτσο γιατί έχω κάποιες ανησυχίες για την εξέλιξη ήδη.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Έλα η τρελοτουρκοπαρέα και όχι μόνο να μαζεύετε σιγά σιγά. Δεν βλέπω Ναπολέων...Φοντζώρτζη και άλλα καλόπαιδα ![]() ![]() Μπράβο ρε Ντίνο γιατί ένα καφεδάκι δεν καταφέραμε να πιούμε,
και ούτε τη Βασούλα δεν πρόλαβα να δω στο Σοφικό!!! Last edited by Sakis; 01-03-2011 at 01:39. |
|
|||
|
|||
![]()
γνωριζεις οτι αν ερθω ,θα φερω και γαλοτσες μαζι,αλλα οχι ενα ζευγαρι...τι νουμερο φορας..?
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
...........43......σε περιμένω
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() τελικα ο μανιακος θα ανεβει...μονος,γιατι ο αντρας απο 2 πραγματα ξεχωριζουμε
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Mιλάμε γιά λάσπη τώρα..... ![]() ![]() ![]() ![]() Jefe |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
To GS Forum κόβει την πίτα του το Σαββατοκύριακο 12 - 13 Φεβρουαρίου 2011 ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 764 | 22-03-2011 10:44 |
Το GS Forum κόβει την πίττα του - Κυριακή 31 Iαν 2010 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 560 | 14-02-2010 21:12 |
Το GS Forum κόβει την πίτα του - Κυριακή 15-2-09 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 239 | 03-01-2010 21:07 |