![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
ΤΑ ΤΡ 91 τι λενε?
|
|
|
|||
|
|||
|
Πολύ καλό ελαστικό . Σε σχέση με τα ΕΧΡ, μπορώ να πω ότι είναι στο ίδιο επίπεδο κρατήματος και λίγο ποιο σταθερό στις παρατεταμένες. Έχει όμως ποιο βαριά αίσθηση* (κορώνα) και γι΄αυτό χάνει στα S και εκτός δρόμου που το ΕΧΡ είναι καλύτερο. Από αντοχή, μετά 10 μήνες και 8.500χιλ. έχει αρχίσει να γλιστράει λίγο μέχρι να ζεσταθεί , ενώ καινούριο ακόμη και σε βρεγμένο …βεντούζα !
*Καμία σχέση όμως με τα παλιά Dunlop 607 νόμιζες ότι οδηγούσες ...τρένο που μόλις πλάγιαζε εκτροχιάζονταν !!! Γενικώς καμία σχέση με το 607. |
|
|
|||
|
|||
|
Λοιπον τα πραγματα εχουν ως εξης: 20:15 ραντεβου με τον νικο στον αγ. στεφανο να παρω το bmw θα σας πω μετα τι μου ειπε....Μπαινω εθνικη και μετα τα 160 τα ιδια παλι μπαινω δεξια στην αττικη οδο εως την εξοδο φυλης και εδω παλι τα ιδια #####......Μολις πιανω 200αρες ολα ειναι καλα δεν κουναει τιπατα μολις παω κατω απο 160 παλι τιποτα......Ο Νικος στην μιση ωρα που τα παμε στον δρομο επιμενει οτι τα λαστιχο σε λιγο θα αγκαλιασει την ΣΤΡΑΒΗ ζαντα και θα στρωσει οπως τα παλια ελαστικα(tourance exp)!!!!!!!!!!!! Οπως λοιπον ειπα και στον ιδιο οφειλω να τον ακουσω και να κανω υπομονη εως το σ.κ που θα κανω παλι καμια 500αρα χλμ.( να δω αν θα αγκαλιασει) και μετα θα παω για αλαγη.......Θα θελα τωρα να ακουσω και την δικη σας γνωμη-αποψη επανω στο θεμα
|
|
|
|||
|
|||
|
Ένα θα σου πω... όταν κάποια στιγμή αποφάσισα να κάνω μπρος-πίσω τα λάστιχα σε ένα Jeep Cherokee... το αυτοκίνητο ήθελε ευθυγράμμιση... το ξαναλέω ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ...τράβαγε όσο δε φαντάζεσαι!!
Αυτά, όντας πίσω και επειδή το λάστιχο είναι ζωντανός οργανισμός είχαν πάρει τέτοια μορφή που όταν ήρθαν μπροστά, το τιμόνι ήταν αλλού γι' αλλού... Ξαναπήγαν λοιπόν στη θέση τους και δεν ξαναβγήκαν παρά μόνο για να αλλαχθούν!! Φαντάζομαι να καταλαβαίνεις λοιπόν τι εννοώ... για δως του λίγο χρόνο... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Εμένα τα περι αγκαλιάσματως και λοιπον σθναισθηματικων εκφρασεων...μου φαινονται κουλα..... ![]() ![]() κανε λιγα χιλιομετρα (αφου επειμενει και ο Νικοε) και πες μας παλι εντυπωσεις......αν και .....χλωμό σε κοβω![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Πάντα υπάρχει η πρώτη φορά, αν και δεν το πιστεύω.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ναι καλα οκ.............
|
|
|
|||
|
|||
|
Τρόπος του λέγειν φίλε μου!!!! πολιτική πωλήσεων.....και προκλήσεων!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ετσι οπως τα λετε,....πιστευω οτι εχει πεσει στην εγχωρια αγορα ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΗ παρτιδα......
εμενα ο προβληματισμος μου ομως ειναι και αλλος......ΜΟΝΟ στον Νικόλα παιζουν αυτα τα <<λαστιχα>> ή ακούγετε περισσοτερο λόγω της ομαδικής ![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μetzeler Tourance EXP μπροστινό και τακάκια brembo | ALX | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 8 | 25-04-2011 02:13 |
| Μπουφαν BMW Tourance 1 | sloop25 | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 8 | 10-11-2010 19:11 |
| Νέα Metzeler με ένδειξη κλίσης | MARK | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 3 | 19-10-2010 23:07 |
| BMW Tourance 2 Small | vpentza | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 6 | 26-07-2010 01:17 |
| ..ΒΜW TOURANCE 2.. | panos1100gs | Ένδυση | 5 | 25-07-2010 09:38 |