GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Αυτοκίνητο

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 03-08-2011, 21:31
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs
Προεπιλογή Απάντηση: Νεα τελη κυκλοφοριας.....

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
To 1 σωστο αλλα λαμογιά....... το οποιο εχει αντικτυπο στο 2!! για πηγαινε να πληρωσεις το τελευταιο ετος απληρωτου τελους κυκλοφοριας να δεις οτι αμεσως σου βγαζουν και τα υπολοιπα ετη που χρωστας συν τις τυχον κλησεις!!!!
Την επαθε συναδελφος περυσι πριν απολυθω!!!! 220+220 (τα δυο ετη) και αλλα τοσα, το διπλασιο αυτων, σαν προστιμο!! Κι ολα αυτα για να πουλησει το Κορολακι του του 1997 4000ε!!!!
Το 3 σωστο εν μερει αφου απο το 2013 αν δεν κανω λαθος τα δημοσια ΚΤΕΟ καταργουνται και τα ιδιωτικα δεν νομιζω να το ρισκαρουν!!!
Σε καθε περιπτωση ο Ελληνας ειναι ο Μασονος της λαμογιας προκειμενου να μην πληρωσει βρισκοντας τροπους απιθανους!!!
Οι παραπανω που περιγραφεις ομως δεν ειναι απιθανοι αλλα ευκολα ανακαλυπτομενοι.......οποιος ειναι παλαβος ας τους εφαρμοσει, δικια του ειναι η τσεπη!
τι προτεινεις γιωργο να κανει καποιος προκειμενου να προστατευτει απο την αλητεια του κρατους με τα αδικαιολογητα χαρατσια(τρελα τελη και εκτακτες εισφορες)
εγω γιωργο για να μεταφερω την οικογενεια μου και ενα φουσκωτο με ασφαλεια πηρα με τα χρηματα που δουλεψα και εβγαλα με κοπο χωρις να χρωσταω σε κανενα καριολη-κρατος(αντιθετως αυτο μου χρωσταει),ενα τζιπ 2.5κε.,καινουργιο,οποτε λιγο ρυπογονο,το οποιο και χρησιμοποιω μονο για οικογενειακες εξορμησεις και οχι καθημερινα στην πολη!
πως στο διαολο μου ζητουν 1300ε το χρονο και για ποιο λογο!!!
με τιμωρουν?γιατι?
με κλεβουν με το ετσι θελω?γιατι?
υπαρχει εστω και μια βαση λογικης?και να υπαρχει,που δεν...,θα επρεπε να ισχυει απο δω και περα!
Reply With Quote
Παλιό 03-08-2011, 21:34
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
τρεξαμε ολοι να κανουμε το ''ονειρο'' των πολλων κυβικων και του SUV πραγματικοτητα!!!! Λες και τα κυβικα ¨η ο ογκος προσθετουν κυρος στην υπαρξη μας!!
Ε, τωρα ας πληρωσουν αυτο το ''κυρος''
πες μας τωρα οτι δεν ειναι θεμα ασφαλειας?
ειναι το ιδιο να βαζεις την οικογενεια σε ενα χιλιοτετρακοσαρι γκολφ,αστρα,χιουνται κτλ και σε ενα suv μεγαλο με αρκετα κυβικα...
Reply With Quote
Παλιό 03-08-2011, 21:41
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Καλα σας κάνουν και σας τα παίρνουν.....
Τολμησατε να αγοράσετε αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού,χωρίς να υπολογισετε ότι θα αλλάξουν οι φόροι....
Κομπλεξικοι τζιπατοι....καλα να σας κάνουν
Reply With Quote
Παλιό 03-08-2011, 21:59
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS

Απόσπασμα:
ειπε κανεις οτι ειναι λογικο Κωστα? οχι βεβαια!! .............................................................οτητα!!!! Λες και τα κυβικα ¨η ο ογκος προσθετουν κυρος στην υπαρξη μας!!
Ε, τωρα ας πληρωσουν αυτο το ''κυρος'' αφου η λογικη του μυαλου τους δεν τους αφησε να δουν αυτο που ισως να ερχοτανε και το οποιο ειχε ερθει με ποικιλους αλλους τροπους, πιο ηπιους, στο παρελθον!!!

Έ, δεν πληρώνω ρε μάγκα, μία. Και ας πάρουν και φόρα από μακριά, να μου κλ.σουν μια μάντρα μύδια.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
τι προτεινεις γιωργο να κανει καποιος προκειμενου να προστατευτει απο την αλητεια του κρατους με τα αδικαιολογητα χαρατσια(τρελα τελη και εκτακτες εισφορες)
Απόσπασμα:
εγω γιωργο για να μεταφερω την οικογενεια μου και ενα φουσκωτο με ασφαλεια πηρα με τα χρηματα που δουλεψα και εβγαλα με κοπο χωρις να χρωσταω σε κανενα καριολη-κρατος(αντιθετως αυτο μου χρωσταει),ενα τζιπ 2.5κε.,καινουργιο,οποτε λιγο ρυπογονο,το οποιο και χρησιμοποιω μονο για οικογενειακες εξορμησεις και οχι καθημερινα στην πολη!
πως στο διαολο μου ζητουν 1300ε το χρονο και για ποιο λογο!!!
με τιμωρουν? γιατι?
με κλεβουν με το ετσι θελω? γιατι?
υπαρχει εστω και μια βαση λογικης? και να υπαρχει,που δεν...,θα επρεπε να ισχυει απο δω και περα!
Πού το πέτυχες τόσο μικρό?

Απόσπασμα:
πες μας τωρα οτι δεν ειναι θεμα ασφαλειας?
Απόσπασμα:
ειναι το ιδιο να βαζεις την οικογενεια σε ενα χιλιοτετρακοσαρι γκολφ,αστρα,χιουνται κτλ και σε ενα suv μεγαλο με αρκετα κυβικα...

Μου αρέσει, που απολογείσαι κιόλας…

Ρε παιδιά, δεν παίζει να μην τα έχουν πάρει για το κύρος ή το πέος ή το οτιδήποτε άλλο, αλλά απλά για την ευχαρίστησή τους?

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα σας κάνουν και σας τα παίρνουν.....
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
Τολμησατε να αγοράσετε αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού,χωρίς να υπολογισετε ότι θα αλλάξουν οι φόροι....
Κομπλεξικοι τζιπατοι....ΚΟκαλα να σας κάνουν
Reply With Quote
Παλιό 03-08-2011, 22:31
CPretenteriS Ο/Η CPretenteriS βρίσκεται εκτός σύνδεσης

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)

Απόσπασμα:
ειπε κανεις οτι ειναι λογικο Κωστα? οχι βεβαια!!
Το μονο λογικο ειναι στο μυαλο μας που ξεροντας το παρελθον (κυνηγι ΙΧ) δεν προνοησαμε την λουμπα που μας εσπρωχναν το 2007 και τρεξαμε ολοι να κανουμε το ''ονειρο'' των πολλων κυβικων και του SUV πραγματικοτητα!!!! Λες και τα κυβικα ¨η ο ογκος προσθετουν κυρος στην υπαρξη μας!!
Ε, τωρα ας πληρωσουν αυτο το ''κυρος'' αφου η λογικη του μυαλου τους δεν τους αφησε να δουν αυτο που ισως να ερχοτανε και το οποιο ειχε ερθει με ποικιλους αλλους τροπους, πιο ηπιους, στο παρελθον!!!
Να με συγχωρείς Γιώργη μου... αλλά δεν το πήρα για κανένα κύρος... Το πήρα για ασφάλεια και γιατί τραβούσα ενα τροχόσπιτο 1,5 τόνο !!! Και γιατί πήγαινα στα χιόνια κάθε ΣΚ !!!
Reply With Quote
Παλιό 03-08-2011, 23:04
loulou1100gs Ο/Η loulou1100gs βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-Κέντρο, πιό κέντρο δεν γίνεται...
Μoto: R1100GS-XRV 650 και NX650 Dominator-ΧRV 750 RD 07-XTZ 750 Super Tenere

Ενδεικτικαί τιμαί εις Ευρώπας:
Ιταλία για XRV-650 Africa Twin τέλη ΕΝΑ(1) ευρώ τον χρόνο
Γερμανία για Nissan Terrano 2,4 lt τέλη 147,00 € τον χρόνο
Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού Ελληνάρες μου.Θυμίζω ότι ο Ελληνας σε τρείς "ουρές" είναι αμίλητος: στην κάλπη, στην εφορία και στο πορνείο.
Reply With Quote
Παλιό 03-08-2011, 23:27
tsompanis Ο/Η tsompanis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ioannina

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από loulou1100gs Εμφάνιση μηνυμάτων
Ενδεικτικαί τιμαί εις Ευρώπας:
Ιταλία για XRV-650 Africa Twin τέλη ΕΝΑ(1) ευρώ τον χρόνο
Γερμανία για Nissan Terrano 2,4 lt τέλη 147,00 € τον χρόνο
Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού Ελληνάρες μου.Θυμίζω ότι ο Ελληνας σε τρείς "ουρές" είναι αμίλητος: στην κάλπη, στην εφορία και στο πορνείο.

έτσι είναι!! καλό καλοκαίρι και σε σένα!
Reply With Quote
Παλιό 04-08-2011, 09:13
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Για το Huyndai Accent 1400 που έχω, θα πλήρωνα στη Γερμανία για το 2012, λόγω χαμηλού CO2, 72 ευρώ. Αλλιώς θα πλήρωνα 100.

εδώ είναι μιά ιστοσελίδα που υπολογίζει το φόρο αυτοκινήτου στη Γερμανία

Kfz-Steuer berechnen bei Auto-Steuer.de | Kfz-Steuer | PKW-Steuer

Εδώ θα πληρώσω για το '12, 240 ευρώ. Να παν να μαμηθούν οι κλεφταράδες!
Reply With Quote
Παλιό 04-08-2011, 09:23
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]

Στο Βέλγιο επίσης όσα οχήματα κατέχεις στο όνομά σου, τέλη πληρώνεις μόνο για το μεγαλύτερο. Σου λέει, όσα και να έχεις, πάνω από ένα να κυκλοφορείς ταυτόχρονα στο δρόμο και να κάνεις χρήση των δημοσίων έργων, δε γίνεται! Έξυπνοι ε;

Για αυτοκίνητο 1800cc και μοτοσυκλέτα 1200cc πλήρωνα λοιπόν 80€ το χρόνο (του αυτοκινήτου μόνο δηλαδή). Διόδια δεν υπήρχουν...
Reply With Quote
Παλιό 04-08-2011, 09:49
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS Εμφάνιση μηνυμάτων
Να με συγχωρείς Γιώργη μου... αλλά δεν το πήρα για κανένα κύρος... Το πήρα για ασφάλεια και γιατί τραβούσα ενα τροχόσπιτο 1,5 τόνο !!! Και γιατί πήγαινα στα χιόνια κάθε ΣΚ !!!
Κωστα ενα SUV δεν παρεχει μεγαλυτερη ασφαλεια απο ενα κοινο 1400αρι!!!Αν ηταν ετσι ολος ο κοσμος στον κοσμο θα κυκλοφορουσε με SUV! Ο ογκος ενος SUV δεν ειναι παραγων ασφαλειας, αντιθετως ειναι παραγων ανασφαλειας κυριως για τους παιζους, μοτοσυκλετιστες και ποδηλατες!! Υπαρχουν πολλα σαιτς αυτοκινητου τα οποια αναφερουν αυτο που λεω! Κοιταξε εν πρωτοις αυτο της Euro NCAP.

Τα υπολοιπα που αναφερεις περι τροχοσπιτου κ.λ.π. δεν ειναι δικη μου δουλεια να τα κρινω.
Αυτο που θα επαναλαβω ομως ειναι οτι σε μια χωρα που δεν εχει μονιμο φορολογικο συτημα απο τον Β' Παγκοσμιο Πολεμο και μετα και η καθε κυβερνηση με τον καθε υπουργο Οικονομικων κανει τα δικα της καθε 4 χρονια (οχι 40.....τεσσερα), οσα λεφτα και να βγαζει καποιος, τα 1400 (αντε 1600) κυβικα και το σπιτι των 110 το πολυ τετραγωνικων (ενα σπιτι οχι δυο ουτε εξοχικο) ειναι υπεραρκετα!!
Σε καθε αλλη περιπτωση θα κληθει να πληρωσει και να ξαναπληρωσει............
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης