![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
εγω γιωργο για να μεταφερω την οικογενεια μου και ενα φουσκωτο με ασφαλεια πηρα με τα χρηματα που δουλεψα και εβγαλα με κοπο χωρις να χρωσταω σε κανενα καριολη-κρατος(αντιθετως αυτο μου χρωσταει),ενα τζιπ 2.5κε.,καινουργιο,οποτε λιγο ρυπογονο,το οποιο και χρησιμοποιω μονο για οικογενειακες εξορμησεις και οχι καθημερινα στην πολη! πως στο διαολο μου ζητουν 1300ε το χρονο και για ποιο λογο!!! ![]() με τιμωρουν? γιατι?![]() με κλεβουν με το ετσι θελω? γιατι?![]() υπαρχει εστω και μια βαση λογικης? και να υπαρχει,που δεν...,θα επρεπε να ισχυει απο δω και περα!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ειναι το ιδιο να βαζεις την οικογενεια σε ενα χιλιοτετρακοσαρι γκολφ,αστρα,χιουνται κτλ και σε ενα suv μεγαλο με αρκετα κυβικα... |
|
|
|||
|
|||
|
Καλα σας κάνουν και σας τα παίρνουν.....
Τολμησατε να αγοράσετε αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού,χωρίς να υπολογισετε ότι θα αλλάξουν οι φόροι.... Κομπλεξικοι τζιπατοι....καλα να σας κάνουν |
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
Έ, δεν πληρώνω ρε μάγκα, μία. Και ας πάρουν και φόρα από μακριά, να μου κλ.σουν μια μάντρα μύδια. Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Μου αρέσει, που απολογείσαι κιόλας… Ρε παιδιά, δεν παίζει να μην τα έχουν πάρει για το κύρος ή το πέος ή το οτιδήποτε άλλο, αλλά απλά για την ευχαρίστησή τους? |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Να με συγχωρείς Γιώργη μου... αλλά δεν το πήρα για κανένα κύρος... Το πήρα για ασφάλεια και γιατί τραβούσα ενα τροχόσπιτο 1,5 τόνο !!!
Και γιατί πήγαινα στα χιόνια κάθε ΣΚ !!! |
|
|
|||
|
|||
|
Ενδεικτικαί τιμαί εις Ευρώπας:
Ιταλία για XRV-650 Africa Twin τέλη ΕΝΑ(1) ευρώ τον χρόνο Γερμανία για Nissan Terrano 2,4 lt τέλη 147,00 € τον χρόνο Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού Ελληνάρες μου.Θυμίζω ότι ο Ελληνας σε τρείς "ουρές" είναι αμίλητος: στην κάλπη, στην εφορία και στο πορνείο. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
έτσι είναι!! καλό καλοκαίρι και σε σένα! |
|
|
|||
|
|||
|
Για το Huyndai Accent 1400 που έχω, θα πλήρωνα στη Γερμανία για το 2012, λόγω χαμηλού CO2, 72 ευρώ. Αλλιώς θα πλήρωνα 100.
εδώ είναι μιά ιστοσελίδα που υπολογίζει το φόρο αυτοκινήτου στη Γερμανία Kfz-Steuer berechnen bei Auto-Steuer.de | Kfz-Steuer | PKW-Steuer Εδώ θα πληρώσω για το '12, 240 ευρώ. Να παν να μαμηθούν οι κλεφταράδες! |
|
|
|||
|
|||
|
Στο Βέλγιο επίσης όσα οχήματα κατέχεις στο όνομά σου, τέλη πληρώνεις μόνο για το μεγαλύτερο. Σου λέει, όσα και να έχεις, πάνω από ένα να κυκλοφορείς ταυτόχρονα στο δρόμο και να κάνεις χρήση των δημοσίων έργων, δε γίνεται! Έξυπνοι ε;
Για αυτοκίνητο 1800cc και μοτοσυκλέτα 1200cc πλήρωνα λοιπόν 80€ το χρόνο (του αυτοκινήτου μόνο δηλαδή). Διόδια δεν υπήρχουν... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τα υπολοιπα που αναφερεις περι τροχοσπιτου κ.λ.π. δεν ειναι δικη μου δουλεια να τα κρινω. Αυτο που θα επαναλαβω ομως ειναι οτι σε μια χωρα που δεν εχει μονιμο φορολογικο συτημα απο τον Β' Παγκοσμιο Πολεμο και μετα και η καθε κυβερνηση με τον καθε υπουργο Οικονομικων κανει τα δικα της καθε 4 χρονια (οχι 40.....τεσσερα), οσα λεφτα και να βγαζει καποιος, τα 1400 (αντε 1600) κυβικα και το σπιτι των 110 το πολυ τετραγωνικων (ενα σπιτι οχι δυο ουτε εξοχικο) ειναι υπεραρκετα!! Σε καθε αλλη περιπτωση θα κληθει να πληρωσει και να ξαναπληρωσει............ |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Νεα προσφορα BMW για τα GS | MOYTPO | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 0 | 06-05-2011 19:52 |
| Νεα παγκρήτια μάζωξη??? | gelasios | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 17 | 29-09-2010 20:35 |
| ελλατωματικα φαναρια κυκλοφοριας | athaneco | Γενικά - Αναβάτης | 7 | 10-02-2010 02:12 |
| Αλλαγες στα τελη κυκλοφοριας | georgekostas | Διάφορα | 22 | 02-08-2009 15:38 |
| Νεα μετρα για τους κρατούμενους | wet & dirty | Ανέκδοτα | 13 | 28-02-2009 19:00 |