![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Νίκο φοβερές φωτό,
ειδικά αυτές υπό το πρίσμα της μπριζόλας! Τέλος και αντίθετα σε όσα υπαινίχθηκαν πιο πάνω, ο κύριος Σάκης ήταν... ![]() (smile αφιερωμένο) |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τα συγχαρητήριά μου σύντεκνοι για την ρακοκρασομπριζολοκατάσταση!! Εύχομαι πάντα τέτοια!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Γιατί εγώ πολλά-πολλά δεν έχω με πρόβατα..!!! ![]() Εάν εννοείς όμως σούβλες, κεμπάπ προβάτας, έχω μία μικρή άποψη επί αυτών, να καταθέσω...!!! ![]() ![]() Μπράβο παδιά, και στην επόμενη σας... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
μεσα, ολους μεσα να τους κλεισουν,στην ψυρου, Σοφια ξαναπαρε! τηλεφωνο την ΔΙΑΣ ,τους ξερω πιοι ηταν ,ξερω και τα ονοματα τους και τα nik name αν χρειαστουν ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Προσπαθώ απο χτες να κρατηθώ με όλα αυτά που είδα αλλα δεν αντεχω αλλο.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ... -Τον Βασίλη.... για την απαράδεκτη φιλοξενία του (ούτε τα κάρβουνα δεν αναψε), για τη θέα που πρόσφερε το σπιτι του (βιάζοντας την όραση μας) για τις μυρωδιες και τα χρώματα του δάσους που μας τύλιξαν για καποιες ωρες και μας έκαναν να ξεχασουμε τις ομορφες παραστάσεις που είχαμε τις τελευταιες μερες απο τις απεργειες των οδοκαθαριστών -Τον Σακη... που ενώ ήρθε καθυστερημένα, προσπάθησε ( επιτυχημενα ![]() -Τον Ηλία... γιατι προσπαθησε επανειλημμένα να ξεμυαλισει το Νικο σε απομερα σημεία του δάσους -Τον Νικο-χ... για τις ιδιορρυθμες φωτογραφικες ανησυχιες του (... ακου φωτογραφιες με καδρο προβατινας ![]() γιατί οφείλει να ανεβασει ολόκληρο το φωτογραφικο υλικο (ειδικά το επίμαχο με τον Ηλία) ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ στη χτεσινή κακοκαιρία ήταν -οι φίλοι που ηρθαν απο μακρια αψηφώντας τις απειλητικες διαθέσεις του καιρου και ![]() - η προβατίνα που οσο και αν προσπαθησε να αντισταθει ήταν το highlight της βραδιάς |
|
|||
|
|||
![]()
Χτές τ 'απογευμα κατα τις 3.30' δεν είχε πατήσει ακόμα ψυχή...
Άκουγα απ' το ραδιόφωνο με βαριά διάθεση για τανκς, ψηφοφορίες, κουκουλοφόρους, πτωχεύσεις, βουνά σκουπίδια... . ...να σΕ γίνει η ψυχολογία Ιρμίκ χαλβά, μεγάλε! Ρε πολιτικάντηδες, ληστοσυμμορίες γραβατάδων, παραδουλεύτρες της πολιτικής, εγγλωτογάστορες, πεθαμενατζήδες της οικονομίας, δημοπίθηκοι, ακρατείς και άπληστοι, σινιέ και άπλητοι, ερίγδουποι ψευταράδες, . . ...πάρτε φόρα από το Σύνταγμα κι ελάτε να μας τα κλάσετε!!! Την παρέα και τις ρακές ΔΕΝ θα μας τις χαλάσετε!!! Και πως να τη χαλάσουνε μάγκα μου? Blues-ιές με ρεμπέτικα ψυχοπονιάρικα, παρέα σε κατάσταση ημιεκτόξευσης, σ' ένα γαστριμαργικό κρεσέντο, με τις ρακές να φεύγουν ρουκετηδόν... Κρητικά κρασιά, να σΕ φύγουν τα άλατα από τον εγκέφαλο. Το clou, κατά γενική ομολογία ήταν η προβατίνα του Γιάννη! Με το που άδειαζε τη σχάρα, η εικόνα στο τραπέζι θύμιζε το λάκκο των κροκοδείλων όταν τους πετάνε τροφή οι επισκέπτες ζωολογικών κήπων! Κι ενώ από το νότιο μέρος του κτήματος, καθημερινά -τ'απογεύματα- περνάει ένας βοσκός με τις προβατίνες του, χθες ΔΕΝ πέρασε... Τυχαίο? Πληροφορίες, ότι μερικές από τις μασέλες τις παρέας περιέχουν ωστενίτη σε επαναφορά, με σκληρότητα ΗV 1000 λόγω "κλιμακωτής μπαινιτικής βαφής", ελέγχονται ως ανακριβείς... Περάσαμε πολύ ωραία! Χάρηκα που βρεθήκαμε πάλι όλοι μαζί και ιδιαίτερα για τους φίλους που ήρθαν από μακριά, τον Χάρη, το Μάνο, το Γιάννη ... Σας ευχαριστώ όλους για την όμορφη παρέα. Την επόμενη φορά θα πέσουν και μπλουζιές live. Άφεριμ guys and girls! ![]() Last edited by Uriah Heep; 01-07-2011 at 00:31. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Φαγώθηκες να με μαζέψουνε...τώρα που το καλοσκέφτομαι πως βρέθηκαν μες την ερημιά τέτοια ώρα?
![]() ![]() Εγώ σε είπα να έρθεις κοντά, αλλά με τα μασούσες τι να σε κάνω για.... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Υou are the best
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σε ευχαριστώ Γιώργο...
![]() ![]() κατάλαβες τώρα όταν σου είπα πρόσεχε... με ποιούς κυκλοφορείς... ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μια Μερσέντες στο πάρκινγκ σας, Ένα 1000000 στην Τράπεζα και 20cm στο παντελονι | zastava | Χιούμορ | 20 | 11-05-2011 11:34 |
Αφιέρωμα στο Μνημόνιο 4 του Ν. Μαριά στο περιοδικό Επίκαιρα | Kimwnas | Επικαιρότητα | 9 | 04-03-2011 15:03 |
Σ/Κ στο Βόλο και στο βουνό των Κενταύρων 20-21/11/2010 | Sakis | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 600 | 04-12-2010 22:08 |
ΚΑΦΕΣ(λέμε τώρα) στο Ηράκλειο 9 Ιουν στο ΤΕΝΝΙΣ | pirate | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 29 | 11-06-2010 06:50 |
ΚΑΦΕΣ(λέμε τώρα) στο Ηράκλειο 2 Ιουν στο ΤΕΝΝΙΣ | Albatros | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 45 | 05-06-2010 10:27 |