![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ναι το φτιάχνω και αυτό ! ! !
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλησπέρα σε όλους συγγνώμη για την καθυστέρηση, τα αυτοκόλλητα είναι σχεδόν έτοιμα, την άλλη Τετάρτη 21 του μηνός θα τα φέρω μαζί μου στον καφέ της Τετάρτης ! ! !
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
φιλαρακι μπορω να σε παρω τηλ αν ερθω καποια μερα αθηνα να βρεθουμε καπου να μη μπεις στον κοπο να τα στειλεις?
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Ευτηχη γεια.Τη παρασκευη το πρωι θα ειμαι αθηνα.Αν μπορεις να μου τα ετοιμασεις και να περασω να τα παρω απο οπου θα εισαι θα ηταν τελεια.Για να μη ψαχνεις σου ξαναδινω τη παραγγελεια μου.
Θα ηθελα τα εξης: Κοπης #1 10x1 2 τεμ Κοπης #4 10x1 2 τεμ Κοπης #16 10x1 1τεμ (Ballas) Κοπης #16 10x1 1 τεμ (Eva) για τη γυναικα (Αν γινεται αυτα τα δυο να ειναι σε κιτρινο γιατι τα κρανη ειναι μαυρα ακομα καλυτερα αλλιως λευκα) Αν εχεις να μου προτεινεις κατι για το f650gs μου του '03 σε κιτρινο το mail μου ειναι το εξης: ziumann@yahoo.gr Αν χρειαστεις οτιδηποτε το τηλ μου ειναι στο προφιλ μου. Θενκς. |
|
|
|||
|
|||
|
Ευτυχη καλησπερα.
Θα ηθελα κι εγω αυτοκολητα κοπης #10 (ADVENTURE) διαστασεων 25 cm x 3cm = 2 ζευγη Ευχαριστω.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() ΟΚ |
|
|
|||
|
|||
|
2 χ Αυτοκόλλητο κοπής #2
Διαστάσεις: 17 Χ 2 2 χ Αυτοκόλλητο κοπής #3 Διαστάσεις: 17 Χ 2 2 χ Αυτοκόλλητο κοπής #16 Με το nickname του καθενός. Με την διαφορά ότι το 1 να είναι το νιψκ μου το άλλο το όνομα της συζήγου στα αγγλικα (Kathrin) Διαστάσεις: 10 Χ 1 cm όποτε τα ετοιμάσεις κάνε ένα PM ή τηλ (στο profil moy) είτε να περάσω απο το μαγαζί είτε να έρθω σε κάποιον κάφε ![]() ![]() Ευχαριστώ πολύ Να ζήσετε |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| 3M Di Noc Ανθρακονιμάτινα Αυτοκόλλητα | eytyxios | Ομαδικές Αγορές | 200 | 03-12-2013 21:40 |
| Αυτοκόλλητα για R 1200 | Panos Lamb | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 6 | 11-06-2011 19:23 |
| Αυτοκόλλητα | Prutanhs | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 4 | 27-03-2011 22:43 |