![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Βασίλη πέρα από το ότι θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Dent και θα μπορούσα να προσθέσω άλλους τόσους θετικούς χαρακτηρισμούς για τις "γκόμενές" σου, μου μένει περισσότερο ο τρόπος που αντιμετωπίζεις τα ταξίδια σου (ανεξαρτήτως τι συνέβη σε αυτά) και εμάς ως αναγνώστες αλλά και συνανθρώπους ή/και μελλοντικούς ταξιδιώτες σε χώματα που πάτησες. Με δυο λόγια (5 για την ακρίβεια) η νοοτροπία ζωής που έχεις αποκτήσει.
Δεν θα σου ζητήσω πληροφορίες και οδηγίες για το πως "έφτασες" εκεί. Το ότι είσαι εκεί δείχνει ότι όποιος το θέλει το πετυχαίνει. Οφείλω 1. από τη μία να σε συγχαρώ 2. να μάθω να συντάσσω μικρότερες από την πρώτη μου στην παρούσα απάντηση, προτάσεις Εύχομαι ανάλογη συνέχεια των ταξιδιών σου |
|
|
|||
|
|||
|
Bill απαιχτος οπως παντα για εμενα......τα ταξιδιωτικα σου απλα γουσταρω να τα διαβαζω...
|
|
|
|||
|
|||
|
Όπως πάντα Βασίλη μας ταξίδεψες όμορφα μέσα από τα γραφόμενα σου με το δικό σου μοναδικό τρόπο . Να είσαι καλά να έχεις υγεία να μας ταξιδεύεις και να αντλούμε πληροφορίες μέσα από αυτά . ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Είναι μοναδικός ο τρόπος που κάνεις τα ταξύδια(με μπόλικο αλκοόλ) σου , αλλά και ο τρόπος που μας τα μεταφέρεις. Η ουσία είναι οτι τα χαίρεσαι και παίρνεις μαζί σου το χρώμα και τον τρόπο ζωής από τα μέρη που περνάς και αυτό είναι το πιο σημαντικό και μακράν σημαντικότερο από ένα πιασάρικο όνομα προορισμού.
να είσαι πάντα καλά να συλλέγεις τέτοιες γεμάτες εμπειρίες και να τις μοιράζεσαι μαζί μας. Συμπέρασμα: τα ταξυδιωτικά σου είναι υπέροχα!! |
|
|
|||
|
|||
|
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΑΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΤΕ ΠΑΝΤΑ
|
|
|
|||
|
|||
|
Βασίλη απλώς υποβάλω τα σέβη μου
![]() Τα ταξίδια σου και ο τρόπος που τα περιγράφεις είναι μοναδικός!!![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Σας ευχαριστώ ανκόγ ιν φουά για τα σακχαρούχα σχόλια σας!
Χαίρομαι, που από τις λίγες μόνο ...λοξώς πελεκημένες λέξεις, δημιουργήσατε τις δικές σας φωτογραφίες γι' αυτό το ταξίδι και γουστάρατε! Και σας το ξαναλέω... . . ...χωρίς τα hot κομπλιμάν σας, θα ήμουν απογοητευμένος σαν μαδημένος τσετσένικος τσαλαπετεινός. Εις ασφαλή miles ...με έγκαυλον ταξιδιωτική οδήγηση!
Last edited by Uriah Heep; 25-11-2011 at 10:29. |
|
|
|||
|
|||
|
Απλά
![]() ![]() ![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Nομιζω πως με καλυψαν απολυτα τα παραπανω σχολια..... Μονο σεβη μπορω να αποτισω!!! Να εισαι παντα καλα παντα υγιης και με οσα χιλιομετρα θελει η ψυχη σου!!! Γιατι ακομα και τα κειμενα σου εχουν ψυχη!!! Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Κάτι τέτοια σχόλια, μΕ δίνουν δύναμη και κέφι για πιό δυναμικές συγγραφικές συρράξεις και ταξιδιωτικά κείμενα που θα "σκίζουν" σώβρακα, στριγκ και πάνες ακράτειας! Σας ευχαριστώ! ![]() |
![]() |
|
|