![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
...Γνωρισα τον Γιαννη και τον γιγαντα τον Κων/νο!!! Ειναι πολυ δυνατοι και οι δυο τους και ειμαι σιγουρος -το ευχομαι- να πανε ολα καλα!...
Τα λεμε... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αποστόλη, ευχαριστούμε για αυτό που έκανες, η παρέα σου έκανε μπαμπά και γιο να μην νιώσουν μόνοι για όση ώρα κράτησε η θεραπεία. Ευχαριστούμε. |
|
|||
|
|||
![]()
Αύριο μπορώ να πάω στο Αγ. Σοφία για να κάνω το τεστ αιμοπεταλίων και αν μου επιτρέψουν θα δώσω και αίμα (έχουν περάσει 45-50 ημέρες από την τελευταία αιμοδοσία)
Θα σας πω αύριο τι θα γίνει. Δεν ξέρω βέβαια αν πειράζει που είμαι Ολυμπιακός και έχω Α+ (πως θα πηγαίνει ο μικρός στο γήπεδο με ''αλλόθρησκο'' αίμα;; ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μια χαρά θα πηγαίνει στο γήπεδο, αν βοηθήσουμε όλοι!! ![]() ![]() Εκείνο που έχω καταλάβει, είναι, ότι δεν είναι μιά απλή περίπτωση που ζητά κάποιος αίμα για εγχείρηση κλπ ![]() Εδώ πρόκειται για την ζωή του Κωνσταντίνου..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ευχαριστώ πολύ Χάρη. έτσι είναι. Ο μικρός παίζει με τη φωτιά. Περιστοιχίζεται από την αγάπη όλων αλλά μόνο αυτό δεν φτάνει. Χρειάζεται έμπρακτα να του δείξουμε πως τον σκεφτόμαστε. Πριν λίγο γυρίσαμε από Αθήνα που πήγαμε να τον δούμε. Είναι πράγματι αγωνιστής. Είδα και τη ζωγραφιά που του χάρισε η κόρη του Αποστόλη, ένα ωραίο πράσινο αεροπλάνο. Η ανάγκη για αίμα συνεχίζεται. Αλλη μια βδομάδα αναζήτησης..... |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστούμε όλους για την προσφορά τους, έστω και με ένα μήνυμα το νήμα θα πάει πιο μακριά.
η ανάγκη συνεχίζει να είναι μεγάλη, μιας και ο ξάδελφός μου βρίσκεται ακόμα στην αρχή της 2ης φάσης της θεραπείας και το αίμα που μεταγγίζεται του δίνει τη δυνατότητα να προχωράει μέρα με τη μέρα! Συνεχίζουμε στην αναζήτηση αιμοδοτών.... |
|
|||
|
|||
![]()
μακάρι να πάνε όλα καλά για το παιδί
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ
ΝΙΚΕΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 18-11 ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 18-11 ΔΕΛΑΠΟΡΤΑΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 21-11 ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 21-11 ΠΑΝΤΖΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 23-11 ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ 17-11 ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ 2 ΦΙΑΛΕΣ 17-11 ΑΠΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ 1 ΦΙΑΛΗ 18-11 ΑΠΟ ΚΑΤ 2 ΦΙΑΛΕΣ 18-11 ΑΠΟ ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΝΓΚ 1 ΦΙΑΛΗ 18-11 ΑΠΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 1 ΦΙΑΛΗ 19-11 ΑΠΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 1 ΦΙΑΛΗ 19-11 ΑΠΟ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ 1 ΦΙΑΛΗ 21-11 ΑΠΟ ΚΟΡΙΝΘΟ 1 ΦΙΑΛΗ 21-11 ΑΠΟ ΑΧΕΠΑ 1 ΦΙΑΛΗ 21-11 ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΠΑΙΔΩΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ 2 ΦΙΑΛΕΣ 22-11 ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ 1 ΦΙΑΛΗ 22-11 ΑΠΟ ΑΡΓΟΣ 1 ΦΙΑΛΗ 24-11 ΑΠΟ ΡΙΟ 1 ΦΙΑΛΗ 24-11 ΑΠΟ ΑΓΙΟ ΑΝΤΡΕΑ 1 ΦΙΑΛΗ όσοι έχετε στείλει αίμα είναι ευκαρία να τσεκάρετε τα νοσοκομεία που πήγατε ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ... και συνεχίζουμε, |
|
|||
|
|||
![]()
Την Δευτέρα πιστεύω να έχει έρθει η απάντηση από το Ριο για το αν μπορώ να δωσω αιμοπετάλια....
Που παίρνω τηλ για ραντεβού? ξαναβάλτο βρε Βάνα |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Για να ετοιμαζόμαστε για τα ΝΕΑ τεκμήρια | vaggel | Ελλάδα | 3 | 03-11-2011 18:48 |
Ηράκλειο, Νοτιοδυτικός δρόμος, για τα Βόρειοανατολικά | Eftixis | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 94 | 18-05-2011 13:01 |
Ηράκλειο: Έβγαλε γυμνό στο δρόμο τον εραστή της γυναίκας του! | S.T | Επικαιρότητα | 28 | 30-09-2010 21:01 |
Bοήθεια από άγνωστο στον δρόμο και το Παιδί που Δουλεύει στο Θέατρο | Μάκης | Κοινωνική ευαισθησία | 46 | 21-08-2010 00:36 |