![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Λες να τάξω δυό φανουρόπιτες;;;;;;; ![]() Μου θυμίζει το ανέκδοτο με τον οδηγό στο αντίθετο ρεύμα που νόμιζε πως όλοι οι άλλοι πάνε στραβά!!!! . . . . . Καλά, σιγά μην αναρωτιόμουνα!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΠΝΙΣΩ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ
ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΞΩ |
|
|
|||
|
|||
|
Και θα ΚΟΨΩ το τσιγαρο ΚΑΙ δεν θα ΞΑΝΑΡΘΩ στον καφε!!!
![]() Θα με ...πεις : sta @rxi%d% mas!!! Τα λεμε...
|
|
|
|||
|
|||
|
Δε σταματάει ο κατήφορος...
![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Κάθομαι και διαβάζω αυτό το νήμα και δεν πιστεύω...τον κατήφορο, που λέει και ο φίλος CPS. Σαν μικρά παιδιά (όχι ότι εγώ είμαι μεγάλος
)..."θα το πω στη μαμά μου", "να μπει κυρία τιμωρία ο συμμαθητής μου", "να με διαγράψετε από την τάξη" κλπ κλπ. Έλεος...ΦΤΑΝΕΙ. Ας κλειδώσει κάποιος το νήμα να τελειώνουμε. Δεν θα μπω στη λογική ποιος πρέπει να σέβεται ποιόν...αυτό είναι θέμα εσωτερικής αναζήτησης και αξιών του καθενός μας και δεν νομιμοποιούμαι ούτε να μιλήσω για εσάς, ούτε βεβαίως να σας κρίνω. Ποιος είμαι εγώ άλλωστε. Ξέρει ο καθένας μας χωριστά τί είναι σωστό και τί είναι λάθος, τί ενοχλεί τον φίλο μας και τί όχι και αναλόγως πράττει. Αυτό που κρατάω εγώ από το νήμα είναι ένα παράπονο από τους φίλους που δεν καπνίζουν και οφείλω να το ΣΕΒΑΣΤΩ. Όλα τα υπόλοιπα περιττεύουν. Αν και δεν έχω έρθει μέχρι στιγμής σε κάποια από τις συναντήσεις σας, ελπίζω να το πράξω την επόμενη εβδομάδα. Μέχρι τότε φιλικούς χαιρετισμούς σε όλους (καπνίζοντες και μη). |
|
|
|||
|
|||
|
Καλά ρε παιδιά... σοβαρολογούμε;;;;;
Είτε απαγορεύεται, είτε όχι, δεν νοείται να συνεχίσει κάποιος να ενοχλεί όσους δεν το θέλουν!!!! Βέβαια, από όσα διάβασα, οι περισσότεροι (ίσως και όλοι) από όσους κάπνιζαν, ζήτησαν συγνώμη, υποσχόμενοι μάλιστα να μην χρειαστεί να το ξανακάνουν... Το θέμα, λοιπόν συνεχίζεται κυρίως για γενικότερη "χρήση". Ούτε δημοκρατικά κλειδώματα χρειάζοντε, ούτε και έγινε πια και η συντέλεια του κόσμου. Όσο για τους φίλους που βιάζοντε να αποχωρήσουν... κατά την γνώμη και εμπειρία μου ( ) δεν θα ήταν άσχημο να το σκεφτούν πιο ψύχραιμα... Εκτός και οι επιλογές τους γενικότερα, είναι βιαστικές και επιπόλαιες!!!! Δηλαδή όταν αποφάσιζαν να είναι ενεργά μέλη σε μια παρέα, δεν την είχαν ελέγξει πριν;;;
|
|
|
|||
|
|||
|
Τα πράγματα είναι απλούστατα και δεν αντιλαμβάνομαι γιατί τα περιπλέκουμε...
![]() Οι καπνιστές οφείλουν να σέβονται τους μη καπνιστές και ταυτόχρονα τη Νομοθεσία... 1. Δεν καπνίζουν σε κλειστό Δημόσιο χώρο!!! Τέλος... ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|