![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραια πραγματα Αλεκο ......γιαααα συνεχισε!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
7/8/2012 Τριτη
Brno-Krakow 320 χλμ. Το πρωι υπηρχε φρεσκο ψωμι κρεμαμενο στη πορτα και τ αλλα χρειαζουμενα στο ψυγειο τ δωματιου. Ο καιρος λιακαδα και με ιδανικες θερμοκρασιες την καναμε για τον τελικο μας προορισμο.Για αλλη μια φορα πεδιαδες,ευθειες,καλαμποκια,ηλιανθοι,αντε καπου καπου και κανα αμπελακι και καπως ετσι φτασαμε στην Κρακοβια οπου...για να δω χερακια! Το θυμαστε το θεματακι μας? Ποιος δεν παρακολουθει? Κανεις? Και καλα κανετε! Μα χαθηκαμε παλι,το gps μας εστελνε κανονικα να μαζεψουμε χορτα,οποτε η δοκιμασμενη λυση,μονοδομος. Ακολουθωντας ταξι! Αφηνω τη Μαιρη και τις αποσκευες στο ξενοδοχειο κι παω να βρω ενα παρκιν εκει κοντα που μου ειπαν στην ρεσεψιον...Κλασσικα,χαθηκα! Μετα απο αρκετη ωρα δεν ηξερα που ηταν οχι μονο το παρκιν,αλλα ουτε το ξενοδοχειο! Τη λυση την εδωσε ενα περιπολικο,που σταματησε πισω μου,μολις απο απροσεξια πτησα με τις ροδες μου μια δαβαση κι εκλεισα τους 2-3 πεζους Με παντομιμα,τους εξηγησα,μου επαν να τους ακολουθησω και οι...παλιανθρωποι αντ για κρατητηριο,μ πηγαν στο φυλασσομενο παρκιν που εψαχνα και μου εδειξαν πως να γυρισω μετα με τα ποδια στο ξενοδοχειο! (βεβαια γυρνωντας και τραβωντας φωτο τα διαφορα αξιοθεατα,παλι ψιλοχαθηκα,αλλα τελος καλο ολα καλα! |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μερικες φωτο ακομα απο τον πηγαιμο...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τωρα για την Κρακοβια τι να πει κανεις! Το ιστορικο της κεντρο εχει ανακηρυχθει απο την Ουνεσκο μνημειο και ειναι πραγματι το κατι αλλο.Με μια πλατεια τεραστια,απο τις μεγαλυτερες στν Ευρωπη,πανεμορφα συντηρημενα κτιρια,πεντακαθαρη,καστρο,ποταμι και πολλους νεους ανθρωπους.
Να,καποιες,μερικες,πολλες! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() μπραβο ρε Αλέκο,πάντα τετοιες ομορφίες και ταξίδια να κάνετε..
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και κανα δυο με... αφιερωση για τον Προεδρο!
![]() ![]() ![]() Χμμμμμ! τι μου θυμιζ τι μου θυμιζ!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() και στο υπογειο ενος ξενοδοχειου ,ενα πανεμορφο μικρο ρεστωραν με πολυ ωραια διακοσμηση,γεματο βιβλια, πινακες και αλλα.Πολυ ωραια ατμοσφαιρα! Τ ονομα του? ![]() Λες ? ανοιξε δουλειες εδω ο Πανος? η ο παππους του? (καπως μοαζουν)! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() τελος,να και μεις πυ ποζαρουμε,καμαρωνοντας,σα γυφτικα σκεπαρνια! ![]() Συνεχιζεται......... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δώωωωσεεε ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πάνω που μας ταξιδεύεις νοερά μας κόβεις ρε φίλε