![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Πες τα ρε Μούτρο ,.,.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ο λαος βραζει!!! ![]() ![]() Παρακσλω με τη σειρα μου τους φιλους που γνωριζουν να εξηγησου και σε εμας το φαινομενο του κομπλεξ κατωτεροτητας σε μοτοφορουμ.. ![]() Υπαρχει γιατρεια η τσαμπα καιει η λαμπα?
|
|
|
|||
|
|||
|
Για ποιον κουβά μιλάτε;
Αν είναι γι' αυτόν, (βλέπε βίντεο), όντως ήταν αξιόπιστος, γιατί η θείτσα που ήταν μέσα, εκσφενδονίστηκε μαζί με τον κουβά και σώθηκε. Ο οδηγός έσπασε αρκετά κόκαλα αλλά τη γλύτωσε. Όσο για την αγελάδα, έχει λίγες γρατζουνιές στη μυτούλα της. . . . Η αγελάδα, εγκατέλειψε το σημείο του ατυχήματος, προτού έρθει η τροχαία. |
|
|
|||
|
|||
|
ἐλα φιλαράκι μη κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις.,.,.., ![]() μπορει να καβαλάς και εσυ κουβαδέρο.,, αλλα εσυ και κανα 2-3 είστε απτσάλλοι..,,., ![]() ξες για ποιους χτυπά η καμπάνα.,., |
|
|
|||
|
|||
|
Ταττοο εγω λεω να μην συνεχισω.... γιατι ως γνωστον οτι κοροιδευεις το λουζεσαι.
Ενα πραμα μονο θα πω. Την κυριακη πηγα βολτα και ηταν 5 κουβαδερα!!! Ουτε κιχ δεν μπορεσα να κανω. Ακομα θα με δερνανε. Παλι καλα που ημουν και εγω και υπηρχε ενα ομορφο μηχανακι. Παντως "αυτοι" οπου πανε κουβαλανε ενα σακο εργαλεια και ολη την ωρα τα σκαλιζουν για να δουλευουν. Εχω αποδειξεις γιαυτα που γραφω!!!!!!!!! ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Δεν θα θυμώσω εάν κρίνετε πως πρέπει να μεταφερθεί . . . εγώ αυτό που ήθελα να πω, το είπα. ΟΥΓΚ.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
|