![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλορίζικη και καλά χιλιόμετρα μαζί της
|
|
|
|||
|
|||
|
Μετα απο αρκετο καιρο στα παρασκηνια...εδωσα την προκαταβολη για μια νεα LC
.Τωρα παω να πεσω σε χειμερια ναρκη....και να ξυπνησω τον Ιουλιο!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=bmw335;883746]Μετα απο αρκετο καιρο στα παρασκηνια...εδωσα την προκαταβολη για μια νεα LC
.Τωρα παω να πεσω σε χειμερια ναρκη....και να ξυπνησω τον Ιουλιο!!!! ![]() καλοταξιδη
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
αυτα συμβενου κε στηςκαλητερες οικογενιες !
απλος ετηχε..... |
|
|
|||
|
|||
|
Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά,μπράβο Γιάννη που το ανέφερες.
Στάλθηκε από το HTC One μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
|
|
|||
|
|||
|
Κάνοντας σήμερα το service των 5000 χλμ σε 2 μήνες μπορώ να πώ οτι η κατανάλωση είναι εντυπωσιακή με όλες τις βόλτες να παίζουν από 4.6 -5.1 lt/100 χλμ.
Για την κάλυψη από τον άερα για όποιον κάνει ταξίδια με ταχύτητες 130+ μια ζελατίνα χρειάζεται, ενώ η ψηλή θέση οδήγηγης είναι λίγο πιο ξεκούραστη, αλλά ο καλός αέρας εμφανίζεται από τα 100. Εκτός απο το θέμα που είχαμε, δεν έχει συμβεί τίποτα άλλο, και το καλό είναι οτι με το που ανεβαίνεις χαμογελάς ![]() Περισσότερες λεπτομέριες και το τι μπορεί να κάνει σε απλά χέρια θα έρθουν από άλλο forumίτη που θα ανεβάσει την βόλτα στην Αλβανία
|
|
|
|||
|
|||
|
ΕΜΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΛΑΔΙΩΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΤΑ 1000ΧΛΜ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑ 10000 Η ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αν δε μας πεις μια διαδρομή και τη ΜΩΤ σου, η κατανάλωση δε λέει τίποτα από μόνη της ![]() Για παράδειγμα σε ρυθμούς σβέλτης βόλτας 200χλμ στροφιλίκι με φορουμοπαρέα στη Β. Πελοπόνησσο το Φλεβάρη, η κατανάλωσή μου ήταν γύρω στα 5,3-5,6 λίτρα στα 100χλμ. Σε αντίστοιχη διαδρομή (40% ίδιοι δρόμοι) αλλά σε άααλλο ρυθμό (παρακολουθώντας ακρόπολις και πηγαίνοντας τέζα) η κατανάλωσή μου έφτασε 6,9 (ίδια και ο κολλητός με ίδιο μηχανάκι, 30 years του 2010 κι εγώ το triple black του 2011). |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ακριβώς γι'αυτό λοιπον, είπα οτι σε 5000 χλμ (και όχι σε 100-200-500) έχει αυτή την κατανάλωση, και Εθνικη με 140-150, και Εγνατια επίσης, και off-road, και Επαρχιακο γρήγορο και επαρχιακο αργό και στην πόλη. Μια μέση εικόνα λοιπον (για μένα) είναι αυτή. Μακάρι να γράψουν και άλλοι φίλοι μας να έχουμε μεγαλύτερη "βάση δεδομένων"
|
![]() |
| Tags |
| r 1200 gs lc, review |
|
|