![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Λέω να σου απαντήσω αύριο κε Τσαούσογλου μιας και το διαλυμένο από τροχαίο πόδι μου δεν με αφήνει να κάτσω περισσότερο από 15 λεπτά σε πι σι.
Βασίλης Ορφανός Μηχανικός Η/Υ και πληροφορικής. Περαστικά στην κυρά σου. |
|
|
|||
|
|||
|
Περαστικά στη γυναίκα σου αλλα έχω μια απορία οταν συμφουριτη επικοινώνησε με τους γονείς σου δε μπορούσαν να του εξηγήσουν την κατάσταση τι πιο φυσιολογικό?
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλησπέρα κ περαστικά στη γυναίκα σου,
τα υπόλοιπα είναι περιττά για εμένα απλά κανόνισε όπως νομίζεις το ζήτημα Αλέξανδρε με τον συνφορουμίτη κ νομίζω ότι το θέμα θεωρείται λήξαν από εμάς που όπως καταλαβαίνεις προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε ένα μέλος της παρέας. Όταν επιστρέψεις από Ζάκυνθο κ χρειαστείς βοήθεια για το οτιδήποτε είμαστε δυνατή παρέα στο forum κ με άξιους εκπροσώπους στη Πάτρα, θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε από κοντά. Ο Θεός να σου χαρίζει δύναμη κ υγεία στη γυναίκα σου.
|
|
|
|||
|
|||
|
Aλεξανδρε καλημερα και περαστικα απο καρδιας! σου ευχομαι να το ξεπερασετε και να βγειτε πιο δυνατοι απο αυτο! προς τιμην σου που βγηκες να ξηγηθεις εστω και καθυστερημενα μπροστα σε ολους. Καταλαβαινουμε ολοι την δυσκολη κατασταση που βιωνεται και κατ επεκτασην τη συμπεριφορα σου οπως και εσυ καταλαβαινεις την αντιδραση μας οσων πηραμε θεση υπερ του φιλου που εδωσε τα λεφτα του
το θεμα πιστευω θεωρειτε ληξαν αφου τα βρηκατε οι δυο σας και αν χρειαστεις κατι παντα θα υπαρχουν εδω μεσα καλοι φιλοι και ας μην τους εχεις γνωρισει ποτε προθυμοι να βοηθησουν σε οτιδηποτε
|
|
|
|||
|
|||
|
Πρόθεσή μου δεν ήταν να σε προσβάλω ούτε να σε σταυρώσω. Πρόθεσή μου είναι να βάλω τα πράγματα στη θέση τους, όπως ας πούμε ότι ενώ ουσιαστικά έχεις κλείσει τη συναλλαγή και μένει μόνο να στείλεις το προϊόν και να εισπράξεις το υπόλοιπο, δεν το έκανες και μάλιστα σε μια στιγμή που και το τελευταίο ευρώ είναι πολύτιμο.
Όσο για την απάντηση που θα κληθώ να δώσω, θα φροντίσω να μην δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις έτσι ώστε να μη χρειαστεί να την δώσω. Έτσι λειτουργώ εγώ. |
|
|
|||
|
|||
|
Πρόβλημα με το τηλέφωνο.
Πρόβλημα με τα μπλουζάκια. Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού εστί |
|
|
|||
|
|||
|
Bασιλη σε ευχαριστω για την απαντηση,μη θεωρησεις επιθετικο το στυλ μου.καθε αλλο! Βλεπω οτι εισαι "συναδελφος" και γειτωνας.Καρολου μένω και εχω μεγαλωσει Αγ.Σοφιας.Το ονομα μου ειναι πολυ γνωστο εκει περα,και μπορεις να μαθεις με ποιον εχεις να κανεις.Δεν μου αρεσει καθολου να υπαρχει η οποιαδηποτε υπονοια οτι ειμαι απατεωνας!!!! Αυτο ειναι που με ενοχλει περισσοτερο.
Τελος πάντων,σου υποσχομαι οτι μολις ερθω στην Πατρα τελος Σεπτεβρη θα ερθω να τα πουμε απο κοντα,να γνοριστουμε και να τα πουμε καλυτερα. Περαστικα,καλη αναρωση να εχεις και οτι καλυτερο σου ευχομαι. |
|
|
|||
|
|||
|
Νομίζω ότι πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτή την κουβέντα. Οι άμεσα ενδιαφερόμενοι το έλυσαν το θέμα. Τα υπόλοιπα μου θυμίζουν λαϊκό δικαστήριο. Και δεν αρμόζουν στο πνεύμα του φόρουμ, γνώμη μου.
_________________________ ...εκσυγχρονίστηκα......τρομάρα μου! |
|
|
|||
|
|||
|
Συμφωνώ ότι το θέμα εξαντλήθηκε μετά και την παρέμβαση του TSA.
Καταλαβαίνει και ο ίδιος ότι από αυτή την ιστορία επλήγη η αξιοπιστία του και δεν έχει πλέον νόημα να του το χτυπάμε περισσότερο. Είναι στο χέρι του στο μέλλον να αποδείξει οτι τον αδικεί η κριτική και σχολιασμός αυτού του νήματος. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|