![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ησυχία έπεσε στο νήμα απόψε ,τελικα ισχύει η παροιμία κρατά μικρό καλάθι,οπως το κλείστε τα τσοντοκαναλα εκτός και αν η δικαιοσύνη δε ειναι τυφλή
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Όταν η δημοκρατία χρησιμοποιεί την δικαιοσύνη για να λύσει τα πολιτικά της προβλήματα , ειναι ένα σκαλί πριν την πτώση (την ουσιαστική όχι στα χαρτιά), δυστυχώς με ανυπολόγιστες συνέπειες για όλους μας …
Το έλεγα κάποτε για πλάκα και γελάγαμε στο σπίτι , "ότι λειτουργούσαμε στην οικογενεια με δημοκρατικό φασισμό, όπου μαζευόμασταν να κουβεντιασουμε για να αποφασισω δλδ δημοκρατική μοναρχία" Οι αθεοφοβοι έκαναν πράξη το ανέκδοτο !!! Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Last edited by peterv; 02-10-2013 at 19:32. |
|
|||
|
|||
![]()
μην περνετε και πολυ αερα φιλε Ακη....οπως ελεγε και σε μια ταινια ο ΘΕΟΣ παπαγιαννοπουλος....
``ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΓΚΕΣ`` ε εγω σου λεω ``ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΓΚΗ`` ολα εχουν τον σκοπο τους...το οτι ειναι αλητες,δολοφονοι,κλεφτες,συνεργατες πακιστανων σε λαθρεμποριο,εκβιαστες,ηθικοι αυτουργοι δολοφονιων(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ....),κατακαθια της κοινωνιας ειναι σιγουρο το ξερουμε ολοι ..... ολα στην ωρα τους...ολα να γινουν με τον σωστο τροπο...καμια βιασυνη και να μην βρουν κανενα πατημα για μουρμουρα. |
|
|||
|
|||
![]()
Καποιος ειπε πως τα αδιεξοδα δεν εχουν δημοκρατια.
ΤΩΡΑ – ΤΕΡΑΣΤΙΑ »ΒΟΜΒΑ» ΑΠΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ !! μετα απο την αποκαλυψη και του μαρτυρα που θα προστατευονταν με ανωνυμια ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() εκτος κι αν εγινε για να εχει ο αντωνακης κατι να ψελλισει ![]() ![]() ![]() ![]() δε λυπηθηκα για τη συλληψη ουτε χαρηκα για την απελευθερωση, οτι ηταν να γινει εγινε στο παρασκηνιο αυτης της ξεφτιλας που και με τη βοηθεια των μμε ![]() ![]() ζητω η δημοκρατια!!! (που θαθελε να ειναι και ζωντανη ![]() ζητω!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και μιλάμε για βαθύ κράτος στην Τουρκία....
Για να έχουμε καλό ερώτημα, η λόγω κι έργω εξύβριση δε διώκεται; δεν παραβιάστηκε η υπό όρους ελευθερία; Τουλάχιστον ελπίζω σιγά σιγά να ξυπνήσουν οι μη πορωμενοι.... _________________________ ...εκσυγχρονίστηκα......τρομάρα μου! |
|
|||
|
|||
![]()
αυτο το γελοιο αμορφωτο,χιμπατζιδικο σοου που στησανε οι μαγκες και αντρες(παντα ομως με συνοδεια 5 αλλων χιμπατζηδων) φασιστες νεοναζι εξω απο τα δικαστηρια και τη ΓΑΔΑ το ειδε κανεις δικαστης ??
Αυτοι οι ηρωες ....δημοσιογραφοι δεν μπορουσαν να τους κοτσαρουν μια μηνυση,ετσι για χαβαλε ρε παιδι μου,και να τους ξαναχωσουν για καμια μερα μεσα? Απορω τι ανθρωποι τους βλεπουν και τους θαυμαζουν...ποσο χαμηλα μπορει να πεσει ο ανθρωπινος νους ωστε να θαυμαζει αυτα τα ανεγκεφαλα νεοναζιστικα,φασιστακια.Αυτους τους εχθρους της Ελλαδας και φιλους των γερμανων ναζι? Απλα απορω.... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δύσκολο βέβαια καταλαβαίνω αλλα προσπάθησε Και δε ειναι κακο να σχολιάζεις και την φωτο ποιο πάνω για να σε βοηθήσω στο 152 έλα λίγο πιο πριν το 153 και μετά το 151 έλα κανε μια προσπάθεια Last edited by AKIS_21; 03-10-2013 at 08:32. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΦΙΛΕ ΑΚΗ. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΛΛΟΥ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ? ΠΟΛΥ ΑΕΡΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ? ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΑΣ? ΑΝΤΕ ΑΚΗ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΟΥ ΑΙΝΤΕ! Οσο για την φωτογραφια.... ποτε και κανενα υποκειμενο-πουλημενο τομαρι δεν θα μπορεσει να βλαψει την κυριαρχια της χωρας μου.Μονο εμεις οι ιδιοι μπορουμε να το κανουμε αυτο.Αυτα ειναι για να πορωνουν ηλιθια μυαλα που ψηφιζουν χιμπατζιδες |
![]() |
|
|