![]() |
|
|||||||
| Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Πρέπει να είναι ανοιχτά τα καταστήματα τις Κυριακές ; | |||
| ΝΑΙ, θα με βοηθήσει να ψωνίσω γιατί δεν προλαβαίνω τις υπόλοιπες ημέρες. |
|
3 | 2.68% |
| ΝΑΙ, ελεύθερη οικονομία έχουμε, ας καθορίσει μόνη της τα ωράριά της. |
|
15 | 13.39% |
| ΟΧΙ, μου φθάνουν οι υπόλοιπες 6 ημέρες για ψώνια. |
|
31 | 27.68% |
| ΟΧΙ, η αργία της Κυριακής, δεν είναι διαπραγματεύσιμη. |
|
71 | 63.39% |
| Δημοσκόπηση πολλών επιλογών Ψήφισαν: 112. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου | |||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΕΛΕΓΧΟ,ΑΝ.....τον εκανε σε επιλεγμενα σημεια και σε μικρη κλιμακα...σαν να μην εκανε....θα κανουν και ελεγχο να δουν αν θα τηρηθουν τα ρεπο???
ΦΙΛΑΡΑΚΙ Gemat ενα μπραβο απο εμενα για την κινηση σου. |
|
|
|||
|
|||
|
Στην Αργυρούπολη απ'ότι έμαθα "περιπολούσαν". Το πρώην αφεντικό της γυναίκας μου μόλις το έμαθε - όλοι ξέρουμε πως λειτουργούν αυτά- έδιωξε τις κοπέλες στις μία.
|
|
|
|||
|
|||
|
την κυρακή έως και ο θεός ξεκουράστηκε....
|
|
|
|||
|
|||
|
+1200000000
Εννοειται οτι ουτε και εγω ανοιξα σημερα αλλα και καμμια Κυριακη....
|
|
|
|||
|
|||
|
Εδώ πάντως δεν άνοιξε κανένας!Ευτυχώς! Μα πραγματικά δε ξέρω πως πιστεύουν ότι έχουμε λεφτά κ όχι χρόνο! Για όνομα δλδ!!!! Τι στην ευχή καπνίζουν;;;;;;
sent from the deep ocean..... now Free |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Το καλύτερο ποστ του παρόντος θέματος κύριοι!!!! Συμφωνώ κι επαυξάνω
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Να θυμήσω το αρχικό ερώτημα του Δημήτρη... Σ' αυτό απαντάμε, όποιος θέλει! Το άλλο ποστ, του Γιάννη (ortho), είναι για να σφαχτούμε ![]() ![]() ![]() Παίζει ρόλο το θέμα..... Αλλιώς βγαίνουμε εκτός θέματος
|
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=ARGI;968741][CENTER]
[/Άντε μωρε ο αντί αναπτυξιακός οπισθοδρομικος να πάρει τον παππού στο μαγαζί να τον βοηθήσει τι αηδίες ειναι αυτές 90 χρόνων μια χαρά ειναι τσάμπα σύνταξη έπαιρνε
|
![]() |
|
|