![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
τελικά κανεις για το Σάββατο ????
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εμεις θα φυγουμε το βραδυ(11.30)της παρασκευης.......
![]() ![]() κανονισε το βασιλη..... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βασίλη, τί Σάββατο τί Παρασκευή βράδυ!
Για σπρώξτο λίγο! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πολύ πολύ δύσκολα ρε παιδιά.....
το Σ το πρωι, ένας πατέρας με πολύ μικρά παιδιά έχει...δουλειες... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πως σε καταλαβαινω που εχω και εγω τρια!
|
|
|||
|
|||
![]()
πως σε καταλαβαινω και εγω που δεν ειμαι πατερας αλλα προετοιμαζω το εδαφος για να γινω...
|
|
|||
|
|||
![]()
το Σ θα κάνεις την αρχή ????
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εγω παλι θα ψιλοδιαφωνησω!
![]() δεν ειναι καταστροφη ενα τριημερο,ενα σαββατοκυριακο,ενα βραδυ κτλ με τις μηχανες μας και τις παρεες μας! ![]() υπαρχουν μαναδες,μπαμπαδες,παππουδες,γιαγιαδες,αδερφια που μπορουν να βοηθησουν! ![]() μια στο τοσο πρεπει να βρισκουμε χρονο για μας! ![]() υπαρχουν βεβαια και ιδιαιτερες περιπτωσεις αλλα ο κανονας ειναι "οποιος θελει μπορει" ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
απο Παρασκευη βραδυ...!!!
![]() ![]() θα αρχισω να δουλευω υπερωριες ... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
οταν εγκειται ενδο-οικογενειακο 'πλακωματακι' και ο bro δεν παει στη δουλεια ... καποιο ρεμαλι (ace) πρεπει να φιλοτημηθει να δουλεψει οσα Σ/Κ ειναι απαραιτητο για να βοηθησει λιγο την κατασταση ... η φρεσκο-ετοιμοπολεμη μηχανη ![]() (δεν εχω δοκιμασει ακομα τις βαλιτσες μου και τη νεα μου ζελατινα - ειδα και τις photos και τρελλαθηκα με το μερος ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Η πίττα του GS Forum στην Κρήτη 21-2-10 !!! | FANISGS | "Το ... κοπή τη πίττα" | 421 | 18-03-2010 10:08 |
Φορτηγό «βόμβα» ταξίδευε με 1.500 επιβάτες για Κρήτη | Black_Shadow | Επικαιρότητα | 14 | 25-11-2009 17:12 |