23-04-2012, 18:43
|
Moderator
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2010
Περιοχή: Ηράκλειο Κρήτης
Μoto: R 1200 RT 2011 καλοτάξιδο
|
|
Απάντηση: Άγιο Όρος - επίσκεψη του GSforum την άνοιξη!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από egefalikos
Ξεκινώντας από την Ι.Μ.Γρηγορίου και μετά από 2 ώρες παρά κάτι περπάτημα φορτωμένοι με τα πράγματα μας, μέσα σ'ενα δύσβατο μονοπάτι και την καρδιά μου να χτυπάει σε τρελά νούμερα από την κούραση, ξαφνικά πίσω από ένα μεγάλο βράχο εμφανίζεται αυτό το αριστούργημα, η Ι.Μ.Διονυσίου!
Μια πραγματικά φανταστική διαδρομή, γεμάτη αρώματα και υπέροχη θέα Νικόλα!
Φίλε μου Νικόλα χάρηκα πάρα πολύ που σε γνώρισα και σ'ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την υπέροχη αυτή ιδέα που είχες,για την όλη οργάνωση και βοήθεια μέχρι την τελευταία στιγμή που μας πρόσφερες και για το ότι μου έδωσες την ευκαιρία να ζήσω στο πανέμορφο, γεμάτο γαλήνη και πνευματική ανάταση Περιβόλι της Παναγιάς! Δυστυχώς ο καιρός την πρώτη μέρα δεν μας έκανε το χατίρι και δεν μπορέσαμε να είμαστε μαζί, πάντως να ξέρεις πως για την επόμενη φορά να με υπολογίζεις από τώρα!
Πέρασα 4 ημέρες με μια απίθανη παρέα, όλοι σας καταπληκτικά παιδιά, με κάνατε να νιώθω πως σας ξέρω χρόνια! Ελπίζω γρήγορα να σας ξαναδώ, ήδη μου λείπετε, σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ!!!
GS Forum

|
Βλέπω όμορφα πράγματα άξιζε ο κόπος σας αδέλφια μας λοιπετε ρε παιδια να είμαστε καλα να ξανασμιξουμε σύντομα καλο δρόμο και καλη επιστροφή στη βάση σας Γιωργιδες πολύχρονοι τις ευχές μου και την αγάπη μου
|