![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Σας παρακολουθώ με ενδιαφέρον.......
Αντιλαμβάνομαι ότι αυτή η λύση αφορά χαμηλομεσαίες στροφές και καλοκαιρινές θερμοκρασίες.......τον μισό χρόνο κυκλοφορώ εντός της Αθήνας με αυτές τις συνθήκες. Μου λέτε ότι θα κατεβάσω κατανάλωση με αυτό τον τρόπο ? πρέπει να είμαι στα 5,7-6,5 μεικτής διαδρομής εντός πόλης....πόσο πιό κάτω να πάει ? |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Για την κατανάλωση, μην περιμένεις θαύματα. Αν είσαι στα 5,7-6,5 όπως λές είσαι μια χαρά. Παρακάτω δεν πάει. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζω εγώ, δεν ξέρω κιόλας. Βρε λες? ![]() Εγώ όμως που είχα θέμα και μού την έριξε στα 5,62 με 6,52 είμαι τρισευτυχισμένος. Είναι όμως και θέμα οδήγησης. Όποιοι έχουν "βαρύ χέρι" δεν πρόκειται να δουν καμία βελτίωση στην κατανάλωση.. |
|
|
|||
|
|||
|
Καλημέρα Βασίλη. Στοο 650 δεν έχω παρατηρήσει αισθητή διαφορά στην κατανάλωση, ίσως επειδή έγινε πιο ομαλή η λειτουργία του κινητήρα και λόγω της " χαράς " μου να βάρυνε το χέρι μου. Ούτως ή άλλως η γερμανική πατέντα έγινε σε boxer κι ίσως έχει κι αυτό τη σημασία του.. Νομίζω όμως ότι με ελάχιστα χρήματα έχουμε βελτίωση τουλάχιστον στην αίσθηση.
Sent from my LG-E610v using Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
Καλημέρα Γιάννη, η αίσθηση που απολαμβάνω, έτσι κι αλλιώς, είναι ερεθιστική....
![]() Θα με ενδιέφερε όμως εφόσον επηρεάζει την κατανάλωση...
|
|
|
|||
|
|||
|
ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΣΗΜΕΡΑ , πολυ καλος τυπος ο γιατρος(ortho) αλλα δυστυχως δεν προλαβαμε να τα πουμε καλα λογο ενος γεγονοτος...
παλι καλα και μιλαγαμε διοτι συνηθως καθομαι απο μεσα οποτε σου χρωσταω και ενα ευχαριστω φιλε.... πανω στο θεμα μας το καλωδιακι ετοιμο μου το εφερε ο ortho θα το βαλω το απογευμα,(ευχαριστω και παλι) εκτος απο την αισθηση, πως αλλιως μπορω να διαπιστωσω εαν οντως κανει δουλεια το resistor?? |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Α). Διάλεξε ένα σημείο (κάπως δύσκολο, ανηφόρα, στροφή κλπ) όπου συνήθως χρησιμοποιείς μικρή σχέση και χαμηλές στροφές και οδήγησε με και χωρίς το καλώδιο. Β). Παρατήρησε σε τι στροφές και τι σχέση στο κιβώτιο είσαι με αυτό και μετά χωρίς αυτό. Γ). Παρατήρησε την διαδρομή του γκαζιού για τις ίδιες Χ στροφές με αυτό και χωρίς αυτό. Δ). Πες μας τα συμπεράσματά σου ![]() ΥΓ: Προσοχή. Όταν βγάζεις το καλωδιάκι και βάζεις το εργοστασιακό και αντίστροφα, πάντα με σβηστό κινητήρα και διακόπτη στο off. Last edited by Al Bandy; 16-11-2013 at 20:01. |
|
|
|||
|
|||
|
OK ......
|
|
|
|||
|
|||
|
Περιμένουμε εντυπώσεις Απόστολε! χάρηκα για την "εκρηκτική" γνωριμία! ![]() Πρώτος ο καπουτσίνο! ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Εβαλα κι εγώ την 56άρα το πρωί. Δεν έκανα πολλά χλμ, ουσιαστικά από το σπίτι στο ιατρείο, στον Απόστολο και σπίτι, 10-12 χλμ συνολικά. Η μηχανή δείχνει να τραβάει πολύ καλά, μου έδωσε μιά αίσθηση "περίσσιας" δύναμης που δεν την είχε μέχρι τις 5500 στροφές. Ανέβηκα την Κατεχάκη ανεβάζοντας γλυκά αλλά γρήγορα.
Χρειάζομαι περισσότερα χιλιόμετρα για να πω πιο σίγουρα, εκτός του αντικειμενικού υπάρχει κι αυτό που προσμένεις, οπότε η εκτίμησή μου αυτή τη στιγμή μπορεί και να επηρεάζεται από τον ενθουσιασμό. Στην επόμενη αλλαγή αλυσιδογράναζων θα βάλω 15/49 και τότε θα οργώνει το καναρίνι!
|
|
|
|||
|
|||
|
εκρηκτικος!!!!!!!
![]() ![]() δεν το εβαλα το πραματακι ακομα... αυριο θα ασχοληθω και θα γινει η πρωτη βολτα και θα σας πω εντυπωσεις.... |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Special Parts for ...tuning! | XCHALLENGE | Τεχνικά θέματα διάφορα | 4 | 03-08-2010 16:36 |
| Tuning αλα Γερμανικα για R1200GS | edmark | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 10 | 06-01-2010 15:26 |
| Tuning: Land Rover Discovery | arisxios | Αυτοκίνητο | 5 | 25-06-2009 11:16 |