GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Άλλες εταιρίες

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 05-11-2010, 21:30
D_Artagian Ο/Η D_Artagian βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Patra
Μoto: R 1200 GS LC 2013
Προεπιλογή Απάντηση: ΤΟ VARADERO ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

παιδιά εγω που μόλις το είσα από κοντά , δεν είναι άσχημο !! φαίνεται πολύ στιβαρό. Φυσικά δεν μιλάμε για on-off,αλλά ένα μεγάλο όρθιο τουριστικό μηχανάκι !!
Εντυπωσιακό πάντως !!!

Reply With Quote
Παλιό 05-11-2010, 22:17
siraxanz Ο/Η siraxanz βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Argos-Argolidas
Μoto: r1200gsa '08, Cagiva elephant 750e '95

μηχαναρα θα καψει καρδιες οπως και η μανα του
Reply With Quote
Παλιό 05-11-2010, 23:18
Carduelis Ο/Η Carduelis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Mπραχάμι - Αθήνα
Μoto: Τη "Χιονάτη"

Πάντως όπως και νάχει, όσο και να αρέσει ή να μην αρέσει σε κάποιους, ο συναγωνισμός μόνο καλό θα κάνει σε όλους μας.
Κάθε εταιρεία σ αυτή την κατηγορία πρέπει να παρουσιάζει λογικά οτι καλύτερο έχει. Και η BMW αν δει οτι μοιράζεται η πίττα και αποκτά σοβαρό ανταγωνιστή (μακάρι !) θα αναγκαστεί να φτιάξει καλύτερες και φτηνότερες μηχανές.
Αντε να το δούμε στους δρόμους και να μάθουμε τις πρώτες εντυπώσεις!
Reply With Quote
Παλιό 05-11-2010, 23:26
pepax66 Ο/Η pepax66 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Νίκαια
Μoto: ΘΥΜΑ ΚΡΙΣΗΣ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Carduelis Εμφάνιση μηνυμάτων
Και η BMW αν δει οτι μοιράζεται η πίττα και αποκτά σοβαρό ανταγωνιστή (μακάρι !) θα αναγκαστεί να φτιάξει καλύτερες και φτηνότερες μηχανές.
Δυστυχώς ή ευτυχώς γιατρέ μου είναι concept και δεν θα βγει αν δεν πέσουν στην εταιρεία καμιά 20αριά χονδρέμποροι να τους τάξουν πωλήσεις και να γίνει το concept μηχανή. Καλά όλα αυτά αλλά αν το καβαλήσει η Honda και ζητά 20άρικα θα πει η BMW "ώπα και φτηνή είμαι για ρίξε ποιότητα και κράτα τιμή" και πάει λέγοντας ιστορίες εμπορικής τρέλας......
Reply With Quote
Παλιό 06-11-2010, 01:10
TEOSS Ο/Η TEOSS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Μoto: R 1100 GS R 51/3 CB250RS

Το κομμάτι (του φερινγκ) από το VFR 1200F με μπέρδεψε στις αρχικές φωτο και το πέρασα για προσεγμένο ... μπλιαχχχ το μηχανάκι είναι κακάσχημο με ασύνδετα (σχεδιαστικά) κομμάτια πλαστικού πεταμένα όπου τους έβρισκε , ένα φανάρι για κλοτσιές…και το ράμφος του κότσυφα …ποιο χαλί δεν γίνονταν.
( Δεν μιλάω καθόλου για πίσω φανάρι ,δεν υπάρχει , μάλλον στην αποθήκη βρήκαν ένα από XR250 και το πέταξαν πάνω, ΑΙΣΧΟΣ)
Αλήθεια γιατί το cross runner 800 με 100 ίππους (στρόφαλο) και 240 κιλά έχει πίσω λάστιχο 180/55/17 και το δυνατότερο και βαρύτερο cross tourer έχει τα κλασσικά ON/OFF 150/70/17 (ζάντες στιλ GS adv) αφού cross είναι και τα δυο .Επίσης γιατί δεν τα χαρακτηρίζουν on/off αφού έχουν μεγαλύτερες διαδρομές αναρτήσεως από το βαρκαντερο ... μήπως και αυτό είναι cross και απλά μας έπρηζαν τ` αρχ… τόσα χρόνια (όπως και η Yamaha που για χρόνια θεωρούσε on/off το DTM 850).
Reply With Quote
Παλιό 06-11-2010, 03:57
Bedouin Ο/Η Bedouin βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: ΓΛΥΦΑΔΑ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από pepax66 Εμφάνιση μηνυμάτων
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=blue][B]Δυστυχώς ή ευτυχώς γιατρέ μου είναι concept και δεν θα βγει αν δεν πέσουν στην εταιρεία καμιά 20αριά χονδρέμποροι να τους τάξουν πωλήσεις και να γίνει το concept μηχανή.
Νομιζω πως η παραγωγη μιας μηχανης στην κατηγορια αυτη ειναι μονοδρομος, ειδικα για μια εταιρια του μεγεθους της Honda.
To πολυ πολυ οι χονδρέμποροι να προτεινουν (μικρο)αλλαγες στην εμφανιση.
Reply With Quote
Παλιό 06-11-2010, 04:05
Bedouin Ο/Η Bedouin βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: ΓΛΥΦΑΔΑ

Ακυρο.

Last edited by Bedouin; 06-11-2010 at 04:08.
Reply With Quote
Παλιό 06-11-2010, 06:06
taksidiotis Ο/Η taksidiotis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: ηρακλειο κρητης
Μoto: Af 750,steed 600

εγω παλι γιατι το θεωρω ωραιο?
μου αρεσει αρκετα και μαλιστα σε σημεια που αλλοι δεν θελουν να βλεπουν.
πολυ καλη κινηση,μακαρι το βαρος να ειναι σε λογικα πλαισια,τωρα για το αν ειναι on/off η οχι λιγο με απασχολει,κι αλλες μηχανες τις πλασαρουν για on/off αλλα στην πραξη καλες ειναι απο θεμα τουριστικης οδηγησης...ονοματα μην λεμε...
Reply With Quote
Παλιό 06-11-2010, 16:05
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από TEOSS Εμφάνιση μηνυμάτων
Το κομμάτι (του φερινγκ) από το VFR 1200F με μπέρδεψε στις αρχικές φωτο και το πέρασα για προσεγμένο ... μπλιαχχχ το μηχανάκι είναι κακάσχημο με ασύνδετα (σχεδιαστικά) κομμάτια πλαστικού πεταμένα όπου τους έβρισκε , ένα φανάρι για κλοτσιές…και το ράμφος του κότσυφα …ποιο χαλί δεν γίνονταν.
Τελείως υποκειμενικη η παραπανω αποψη. Το ''κλωτσατο'' φαναρι φεγγει σαν νταλικα, ειδικα ο στρογγυλος προτζεκτορας που φορανε και τα ντουκατι (οχι οτι τα ντουκατι ειναι μετρο συγκρισης αλλα τετοιο φαναρι μπαινει σε ακριβες και προσεγμενες κατασκευες). Αλλο αν δε αρεσει σε καποιους, για καποιους άλλους ειναι φετιχ!!!

Απόσπασμα:
( Δεν μιλάω καθόλου για πίσω φανάρι ,δεν υπάρχει , μάλλον στην αποθήκη βρήκαν ένα από XR250 και το πέταξαν πάνω, ΑΙΣΧΟΣ).φαναρι απο XR250?

καλα, εχεις δει ποτε πισω φαναρι XR? Για ριξε μια ματια στα επισυναπτομενα και πες μου με ποιανου XR μοιαζει! Θα μας τρελανεις εσυ!!! Ενταξει δεν σου αρεσει για διαφορους λογους, αλλα οτι μοιαζει με οτιδηποτε άλλο, απο φαναρι μεχρι δεν ξερω κι εγω τι, κατανταει μαλλον γραφικο.

Απόσπασμα:
Αλήθεια γιατί το cross runner 800 με 100 ίππους (στρόφαλο) και 240 κιλά έχει πίσω λάστιχο 180/55/17 και το δυνατότερο και βαρύτερο cross tourer έχει τα κλασσικά ON/OFF 150/70/17 (ζάντες στιλ GS adv) αφού cross είναι και τα δυο .
Μου αρεσει που εβγαλες τις ακριβεις διαστασεις των ελαστικων απο τις φωτο και το βιντεο!! Δηλαδη αν ειναι 170/60/17 θα το ξεχωριζες απο ενα 180/55/17? Μην μου πεις ναι δεν θα σε πιστεψω ουτε εγω ουτε κανενας άλλος!!
Tο cross tourer ειναι, υποτιθεται, παντως εδαφους και το cross runner αποκλειστικα για ασφαλτινη χρηση. Η λεξη ''cross'' δεν προερχεται απο το ''moto cross'', σημαινει απλα ''διασχίζω'', ''περνώ'', ''διασταυρωνω'' (τις Ηπειρους π.χ.)
ειτε προκειται για πολη, ειτε για εθνικες οδους, ειτε για χωματοδρομους! Το δευτερο συνθετικο της λεξης προσδιοριζει την χρηση, ''tourer'' για τουρισμο και ''runner'' για τρεξιμο αρα και φαρδυτερο ελαστικο για fights στους δρομους!

Απόσπασμα:
Επίσης γιατί δεν τα χαρακτηρίζουν on/off αφού έχουν μεγαλύτερες διαδρομές αναρτήσεως από το βαρκαντερο ... μήπως και αυτό είναι cross και απλά μας έπρηζαν τ` αρχ… τόσα χρόνια (όπως και η Yamaha που για χρόνια θεωρούσε on/off το DTM 850).
Αυτο πάλι πως το συμπερανες? παλι με το ματι υποθετω!!!!!
Και αφου κοβει τοσο πολυ πες μου σε παρακαλω ποιο εχει μεγαλυτερες διαδρομες αναρτησεων το Βαρκαντερο ¨η το BMW RT 1200? Mε το ματι ετσιιιιιιιι!!οχι να ανοιξεις βιβλια και μανουαλς!!!!!
Attached Images
File Type: jpg xr250 tornado 2005.jpg (28.6 KB, 7 views)
File Type: jpg xr250r 2004.jpg (22.5 KB, 6 views)

Last edited by GeorgeP; 06-11-2010 at 16:09.
Reply With Quote
Παλιό 06-11-2010, 16:19
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από taksidiotis Εμφάνιση μηνυμάτων
............................μακαρι το βαρος να ειναι σε λογικα πλαισια.....
Φιλε μου, τουρισμος ανευ βαρους δεν γινεται! Λες η Γιαμαχα δεν θα μπορουσε να κανει το Σουπερ Τενερε 230 κιλα αντι των 260+? Αν το εκανε τοτε θα επρεπε να αφαιρεσει γραμμαρια απο εδω και απο εκει, οπως εκανε και η BMW στην GS, αλλα τοτε θα επαιρνε προβληματα αξιοπιστιας π.χ. αξονα (μικροτερη διαμετρο και κοντυτερος απο την GS100, δεν λεω τιποτε για τις παλιοτερες κατασκευες της γιατι θα κλαψουμε ολοι μαζι), η φωλια(βαση) του δισκοφρενου που εχει ραγισει, ετοιμη να σπασει, δεν ξερω κι εγω σε ποσους φιλους φανερους και κρυφους κ.λ.π.!!!
Ετσι και το Cross tourer κατω απο 250κιλα......ξεχασε το!!!!

Last edited by GeorgeP; 06-11-2010 at 16:20.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης