![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
παιδιά εγω που μόλις το είσα από κοντά , δεν είναι άσχημο !! φαίνεται πολύ στιβαρό. Φυσικά δεν μιλάμε για on-off,αλλά ένα μεγάλο όρθιο τουριστικό μηχανάκι !!
Εντυπωσιακό πάντως !!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μηχαναρα θα καψει καρδιες οπως και η μανα του
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πάντως όπως και νάχει, όσο και να αρέσει ή να μην αρέσει σε κάποιους, ο συναγωνισμός μόνο καλό θα κάνει σε όλους μας.
Κάθε εταιρεία σ αυτή την κατηγορία πρέπει να παρουσιάζει λογικά οτι καλύτερο έχει. Και η BMW αν δει οτι μοιράζεται η πίττα και αποκτά σοβαρό ανταγωνιστή (μακάρι !) θα αναγκαστεί να φτιάξει καλύτερες και φτηνότερες μηχανές. Αντε να το δούμε στους δρόμους και να μάθουμε τις πρώτες εντυπώσεις! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το κομμάτι (του φερινγκ) από το VFR 1200F με μπέρδεψε στις αρχικές φωτο και το πέρασα για προσεγμένο ... μπλιαχχχ το μηχανάκι είναι κακάσχημο με ασύνδετα (σχεδιαστικά) κομμάτια πλαστικού πεταμένα όπου τους έβρισκε , ένα φανάρι για κλοτσιές…και το ράμφος του κότσυφα …ποιο χαλί δεν γίνονταν.
( Δεν μιλάω καθόλου για πίσω φανάρι ,δεν υπάρχει , μάλλον στην αποθήκη βρήκαν ένα από XR250 και το πέταξαν πάνω, ΑΙΣΧΟΣ) Αλήθεια γιατί το cross runner 800 με 100 ίππους (στρόφαλο) και 240 κιλά έχει πίσω λάστιχο 180/55/17 και το δυνατότερο και βαρύτερο cross tourer έχει τα κλασσικά ON/OFF 150/70/17 (ζάντες στιλ GS adv) αφού cross είναι και τα δυο .Επίσης γιατί δεν τα χαρακτηρίζουν on/off αφού έχουν μεγαλύτερες διαδρομές αναρτήσεως από το βαρκαντερο ... μήπως και αυτό είναι cross και απλά μας έπρηζαν τ` αρχ… τόσα χρόνια (όπως και η Yamaha που για χρόνια θεωρούσε on/off το DTM 850). ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
To πολυ πολυ οι χονδρέμποροι να προτεινουν (μικρο)αλλαγες στην εμφανιση. |
|
|||
|
|||
![]()
Ακυρο.
Last edited by Bedouin; 06-11-2010 at 04:08. |
|
|||
|
|||
![]()
εγω παλι γιατι το θεωρω ωραιο?
μου αρεσει αρκετα και μαλιστα σε σημεια που αλλοι δεν θελουν να βλεπουν. πολυ καλη κινηση,μακαρι το βαρος να ειναι σε λογικα πλαισια,τωρα για το αν ειναι on/off η οχι λιγο με απασχολει,κι αλλες μηχανες τις πλασαρουν για on/off αλλα στην πραξη καλες ειναι απο θεμα τουριστικης οδηγησης...ονοματα μην λεμε... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
καλα, εχεις δει ποτε πισω φαναρι XR? Για ριξε μια ματια στα επισυναπτομενα και πες μου με ποιανου XR μοιαζει! Θα μας τρελανεις εσυ!!! Ενταξει δεν σου αρεσει για διαφορους λογους, αλλα οτι μοιαζει με οτιδηποτε άλλο, απο φαναρι μεχρι δεν ξερω κι εγω τι, κατανταει μαλλον γραφικο. Απόσπασμα:
Tο cross tourer ειναι, υποτιθεται, παντως εδαφους και το cross runner αποκλειστικα για ασφαλτινη χρηση. Η λεξη ''cross'' δεν προερχεται απο το ''moto cross'', σημαινει απλα ''διασχίζω'', ''περνώ'', ''διασταυρωνω'' (τις Ηπειρους π.χ.) ειτε προκειται για πολη, ειτε για εθνικες οδους, ειτε για χωματοδρομους! Το δευτερο συνθετικο της λεξης προσδιοριζει την χρηση, ''tourer'' για τουρισμο και ''runner'' για τρεξιμο αρα και φαρδυτερο ελαστικο για fights στους δρομους! Απόσπασμα:
Και αφου κοβει τοσο πολυ πες μου σε παρακαλω ποιο εχει μεγαλυτερες διαδρομες αναρτησεων το Βαρκαντερο ¨η το BMW RT 1200? Mε το ματι ετσιιιιιιιι!!οχι να ανοιξεις βιβλια και μανουαλς!!!!! Last edited by GeorgeP; 06-11-2010 at 16:09. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ετσι και το Cross tourer κατω απο 250κιλα......ξεχασε το!!!! Last edited by GeorgeP; 06-11-2010 at 16:20. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΤΟ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΔΟΚΙΑ ΣΕ ROCK ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΙΤΕ ΤΟ | MARK | Αστεία Video | 1 | 08-09-2010 09:19 |
''ΣΤΑ ΟΠΛΑ'' ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ | MARK | Ελλάδα | 12 | 07-05-2010 16:00 |
ΤΡΟΧΑΙΑ-ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΗΡΓΗΣΕ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Διάφορα | 5 | 10-02-2010 11:40 |
''ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ''(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ) | MARK | Υγεία | 3 | 06-02-2010 15:49 |
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΛΑΣΠΩΣΑΜΕ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 8 | 10-11-2009 20:39 |