GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Ελλάδα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 17-12-2010, 17:19
manosamos Ο/Η manosamos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2009
Περιοχή: ΠΕΡΑΜΑ-ΑΕΚΑΡΑ
Μoto: Varadero 1000 CBR 600F4 Honda C70 6V
Προεπιλογή Απάντηση: Αρχισαν τα οργανα.....

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Translatoras Εμφάνιση μηνυμάτων
Παλιός νοικάρης μας που μένει Δανία μας έλεγε για την ανελέητη φορολογία εκεί και είχαμε φρίξει. Ούτε που σκεφτόταν όμως να φύγει διότι ΖΟΥΣΕ ΖΩΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ.
Ολλανδια 2005.
Ο φιλος μου ο Γιός(ονομα ειναι)ειχε μισθο 2000 ευρω,εκ των οποίων τα 800 πηγαιναν σε φορους.
Δηλαδη καθαρα 1200 τον μηνα.Μεγάλο ποσό τα 800!!!
ΟΜΩΣ...........επειδη αγορασε σπιτι η εφορια του επεστρεφε το 40% αυτων των χρηματων,δηλαδη 320 ευρω
Ο Γιός πληρωνε δοση 600 ευρω στην τραπεζα για το σπιτι,δηλαδη απο την τσεπη του εβαζε αλλα 280...!!!
Ετσι λοιπον το κρατος του δινει ενα κινητρο να αγορασει σπιτι,αλλα και μια σιγουρια οτι αν μηνει ανεργος δεν θα πεθανει απο πεινα,ουτε θα χασει το σπιτι του,μιας και θα παιρνει ταμειο μεχρι να του ξαναβρουν δουλεια.!!!

Αν ΑΥΤΟΙ δεν μπορούν να ελέγξουν τον ΕΝΑΝ τότε δεν τους φταίνε οι ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ που στο κάτω-κάτω στο ξαναλέω ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ.

Μια ενσταση.
Πως το κρατος θα εισπραξει απο τους ελεκτικους μηχανισμους του,αφου ο μηχανισμος λαδωνετε ασυστολα?

"το σεξ είναι το πόλο των φτωχών" ΩΧ....

Clifford Odets Αμερικανός θεατρικός συγγραφέας
.
Reply With Quote
Παλιό 17-12-2010, 17:23
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
...
Εγω παντως προτιμω την 2ωρη εκτονωση μεσω σεξ παρα να γρονθοκοπω καποιον!!!!
Εσύ πρέπει να φοράς boxer, δεν εξηγείται αλλιώς!!!
Reply With Quote
Παλιό 17-12-2010, 17:39
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gemara Εμφάνιση μηνυμάτων
το κακο ειναι οτι μας κανουν πανω απο 2 ωρε σεξ και αγριο μαλιστα!
πως να εκτονωθουμε ετσι...!
Reply With Quote
Παλιό 17-12-2010, 17:53
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
το κακο ειναι οτι μας κανουν πανω απο 2 ωρε σεξ και αγριο μαλιστα!
πως να εκτονωθουμε ετσι...!
Εσύ Κώστα πρέπει να βγάλεις και τον καταλύτη, αλλιώς δεν θα εκτονωθείς!
Reply With Quote
Παλιό 17-12-2010, 18:19
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
ρε γιωργο πας να μας παλαβωσεις?
ακομη και σ αυτη την "καταγγελια"του τσομπανη αντι να τους κραξεις απαντας με ερωτηση περι ΓΣΕΕ και ΔΕΚΟ?
επειδη δηλαδη ειναι λαμογια οι συνδικαλιστες σου φαινεται λιγικο να ναι λαμογια κι οι πολιτικοι?
Oχι, δεν απαντω με καμια ερωτηση περι ΔΕΚΟ και ΓΣΕΕ, απλως επαναλαμβανω την καταγγελια που ειχα γραψει πιο πανω και κανεις δεν ασχοληθηκε μαζι της!!! Μαλλον διοτι ειτε εχουμε πολλους δημοσιους υπαλληλους ¨η και συνδικαλιστες εδω στο φορουμ ¨ειτε δεν φταιει κανεις μας/σας/τους παρα μονον οι Πολιτικοι!!!! Ενταξει, αυτο πιστευουν οι περισσοτεροι αποποιουμενοι παντος ευθυνης τους και νιπτωντες τας χειρας των ωσάν αλλοι Ποντιοι Πιλατοι μην τυχον και τους απρει και αυτους η μπαλα, εγω οχι!!
Μου θυμιζει τον κλεφτη που εκλεβε και τον παραγιο που φυλαγε τσίλιες, οταν τους πιασανε ο παραγιος φωναζε ''εγω δεν φταιω, εγω δεν φταιω με παρεσυρε ο κλεφτης''!!!!!!

Σημ. Συνδικαλιστες και Πολιτικοι=το ένα και το αυτό!! Δεν εκλεγεται κανεις τους αν δεν μεσολαβησει ο άλλος!!!! Ειναι τυχαιο νομιζεις οτι το 90% των συνδικαλιστων μπαινουν στην ενεργο πολιτικη σε διαφορα ποστα μεχρι και βουλευτες???

Last edited by GeorgeP; 17-12-2010 at 18:21.
Reply With Quote
Παλιό 17-12-2010, 18:42
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Παναγιωτη μου,

Εγω πάλι τα βλέπω πιο απλα τα πραγματα και δεν προσπαθω να φτιαξω .............................................
και βγηκε και απο πανω και εγινε και ηρωας στα ματια μερικων!! τι λοιπόν κερδισαμε? εκτονωση???
Εγω παντως προτιμω την 2ωρη εκτονωση μεσω σεξ παρα να γρονθοκοπω καποιον!!!!

(Συνδυασμό σεξ και βίας... μπορώ?)

Πάω να φάω και έρχομαι
...
...
...
...
Reply With Quote
Παλιό 17-12-2010, 18:44
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gemara Εμφάνιση μηνυμάτων
όχι ρε, VARADERO έχει

(θα με σκοτώσετε εσείς...)
Reply With Quote
Παλιό 17-12-2010, 19:42
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Δεν φτιάχνω "συνέταιρους", ΤΟΥΣ ΕΧΩ συνέταιρους. Η παρακράτηση που αναφέρω είναι επί του τζίρου μου και γίνεται ταυτόχρονα με την πληρωμή από τον πελάτη. Τον αναγκάζουν να τους καταθέσει το 20% και στην εκκαθάριση μου επιστρέφουν τη διαφορά. Δηλαδή κάνω μια δουλειά το Γενάρη του '10 και πληρώνομαι τα υπόλοιπα το Σεπτέμβρη-Οκτώβρη του '11 μετά από παρακάλια και ένα σκασμό τρέξιμο. Κατά τ'άλλα ισχύουν οι γνωστές κλίμακες φορολόγησης. Το να μοιράζεσαι επιτόπου τον τζίρο σου μου φαίνεται συνεταιριλίκι!
Για να εξακολουθεις να το κανεις σημαινει οτι συμφερει και αποδιδει αλλιως γιατι να το κανεις????

Απόσπασμα:
Τόσο καιρό που πλήρωνες διόδια είχες Εθνικές Οδούς;
Οχι! αλλα τα διοδια του τότε εισεπρατοντο για συντηρηση των υπαρχοντων και οχι για κατασκευη νέων δρομων! Η κατασκευη νεων δρομων ηταν θεμα προυπολογισμου του Κρατους.

Απόσπασμα:
Τόσα χρόνια που πλήρωνες ασφάλιση είχες περίθαλψη;
Οχι!! διοτι μονον εγω σαν Ιδ.Υπαλληλος -οπως και ολοι εξαλλου αυτοι δεν μππορουν να ξεφυγουν -πληρωνα και απεδιδα τις εισφορες μου στο ΙΚΑ. Οι υπολοιπες ομαδες το εβαζαν στην τσεπη στο 70% των περιπτωσεων!!! Να σου βγάλω τις στατιστικες του ποσοι πληρωνουν και αποδιδουν ιατροφαρμακευτικες εισφορες στην Ελλαδα?

Απόσπασμα:
Τόσα χρόνια που πληρώνεις τέλη κυκλοφορίας μήπως απέκτησες δρόμους;;
Τα τελη κυκλοφοριας πληρωνονται για την χρηση του δρομου και οχι για την κατασκευη νεων ¨η ανακατασκευη του υπαρχοντος οδικου δικτυου! Η κατασκευη ως προειπα ειναι θεμα προυπολογισμου του Κρατους.

Απόσπασμα:
Μήπως φταίει η απόδειξη που δεν ΜΟΥ ΕΚΟΨΑΝ (και όχι δεν έκοψα) για τη ζακέτα από την Αμερικανική Αγορα, για την υγεία-ασφάλεια-πρόνοια-υπηρεσίες που δεν είχα και δεν έχω. Φυσικά και όχι.;;
Φυσικα και ΝΑΙ!!!!!!!! διοτι δεν ηταν μια ηταν εκατομμυρια αποδειξεις με δισεκατομυρια εκ των οποιων θα επρεπε να αποδοθει το 21% στο κρατος!!! Αν σου την εκοβαν την αποδειξη και αν κι εσυ εκοβες την αποδειξη τοτε ισως να ηταν καλυτερα τα πραγματα. Δεν δοκιμασαμε ποτε να ειμαστε 100% νομιμοι για να ξερουμε!!

Απόσπασμα:
Έχεις την εντύπωση ότι οι Ευρωπαίοι δεν φοροδιαφεύγουν; Απλά το κάνουν αλά Ευρωπαϊκά..;;
Οπως εχω γραψει και αλλου εχω δουλεψει σε χωρες του εξωτερικου, Ευρωπαικου και υπεραντλαντικου, αυτο που αναφερεις ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ!! Η νοοτροπια ειναι διαφορετικη εκει!! Οπως δεν διανοουνται να περασουν STOP σε διασταυρωση, οπως δεν διανοουνται να περασουν οι πεζοι διαβαση που ο ''Σταματης'' ειναι αναμενος ακομα κι αν δεν περνανε αυτοκινητα, οπως δεν διανοουνται να περασουν δρομο εκτος διαβασης...... ετσι δεν διανοουνται και να φοροδιαφυγουν!!!

Απόσπασμα:
Και πάνω απ'ολα απολαμβάνουν ήδη ένα κράτος και κάποιες υπηρεσίες που σίγουρα σε παραδειγματίζουν και σου δίνουν κίνητρο για να ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ στη διατήρησή τους (βλέπεις πόσο διαφορετικό ακούγεται από το πληρώνω). Παλιός νοικάρης μας που μένει Δανία μας έλεγε για την ανελέητη φορολογία εκεί και είχαμε φρίξει. Ούτε που σκεφτόταν όμως να φύγει διότι ΖΟΥΣΕ ΖΩΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ. ..;;
Οταν πληρωνεις απολαμβανεις!! ειτε ξενοδοχειο 5* λεγεται αυτο, ειτε γκομενα απο την Ουκρανια, ειτε κρατος!!!! Αυτο δεν εχουμε καταλαβει εναμιση αιωνα τωρα! γιατι? διοτι ''εγω θα πληρωνω το κρατος? αει δεν παν να μαμηθουνε!!''

Απόσπασμα:
Και στην τελική...σε ποιό σημείο κατάλαβες ότι δεν πληρώνω ή ότι δεν θέλω να πληρώσω;
και τους ΦΠΑ μου αποδίδω και τις αποδειξούλες μου κόβω, (τους φόρους εισοδήματος όπως σου είπα τους έχω πληρωμένους από ΠΕΡΥΣΙ) και τα τσιγαράκια μου αγοράζω και τις βενζινούλες μου καίω και θα πληρώσω την ΑΝΗΚΟΥΣΤΗ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΡΩΜΕΝΑ Περαίωση, όχι απλά για το φόβο αλλά γιατί στον τρελό πρέπει να λες πάντα ναι!!!
Δεν καταλαβα τιποτε για σενα, δεν αναφερομουνα ειδικα σε εσενα, αναφερομουνα σε ολους μας. Εξάλλου χρησιμοποιησα ολα τα προσωπα κλησης για να μην παρεξηγηθω!!

Απόσπασμα:
Κανονικα Παναγιωτη θα επρεπε οσοι δεν εχουν αποδωσει φορους να δημευεται η περιουσια τους ακομα και αν αυτη εχει μεταβιβαστει σε συγγενη τριτου βαθμο συγγενειας και να πληστειριαζεται!

Συμφωνώ και ξαναματασυμφωνώ!
μεσα κι εμεις ομως ετσι?
δηλαδη αν σε/με επιαναν να μην εχω κοψει 1 (μια) αποδειξη ¨η να μην εχω παρει ΤΗΝ αποδειξη, το 30 ημερες φυλακιση εξαγορασιμη προς 20ε την ημερα που εφαρμοζεται στην Αμερικη και σε καποιες ευρωπαικες χωρες θα ηταν δεκτόν? Και αν δεν ειχα αποδωσει ΦΠΑ ¨η χρωστουσα στο ΙΚΑ 10,000ε θα ηταν αποδεκτη η φυλακιση μου, το κλεισιμο της επιχειρησης μου και η εκποιηση των περιουσιακων μου στοιχειων ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ προς αποπληρωμη των οφειλωμενων οπως εφαρμοζεται σε χωρες της ερωπης και τις ΗΠΑ? Εγω λεω ΝΑΙ δεκτον!! Εσυ?

[quote=Translatoras;275280]
Αλλα πως θα πιασει εσενα και εμενα που δεν πηραμε αποδειξη για το ταδε ρουχο ¨η αυτον που δεν εκοψε την αποδειξη ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ??

[/QUOTE]

Μηχανοργανωση ισως????

[QUOTE=Translatoras;275280]
Αποενοχοποιήσου! Εμένα και εσένα βρε Γιώργη γιατί να μας πιάσει;;
Πιο εύκολο δεν είναι να ελέγξει αυτόν;;??
[/QUOTE]

Ξερω ποιος ειμαι, τι ειμαι και τι εχω πραξει!!!! Εχω πληρη γνωση του τι εχω κανει και του που φταιω στα παντα στην ζωη μου! Εγω μπορω και το βλεπω και να το συζητω, άλλοι δεν θελουν ουτε να το δουν ουτε να το συζητησουν κρυβοντας το κατω απο το χαλι!!

Εσύ όταν θες να σβήσεις τη μηχανή βγάζεις όλες τις ασφάλειες μία-μία;;
Μήπως τραβάς τις μπουζόπιπες;;
Όχι βέβαια, κλείνεις το διακόπτη και καθάρισες.
Αν θες να ξεριζώσεις κάτι πηγαίνεις στη ρίζα και όχι στα κλαδιά.;;??
[/QUOTE]

οταν ο Μητσοτακης το 1990 ακουγε τον Μανο και πηγε να κανει καποια απο αυτα που σημερα κανει ο ''Τζεφρυ'' (π.χ. αστικες συγκοινωνιες) οι ''ασφαλειες'', οι ''μπουζοπιπες'', και τα ''κλαδια'' παρελυσαν το κρατος επι μερες!!!!!! Ετσι τα παρατησε και εφτασε κι αυτος το χρεος στο 110%!
Τωρα ο Τζεφρυ γνωριζοντας το παθημα του 1990 εχει ξεκινησει απο τις ''ασφαλειες'', τις ''μπουζοπιπες'', και τα ''κλαδια'', για να δουμε... θα τα καταφερει?

Αν ΑΥΤΟΙ δεν μπορούν να ελέγξουν τον ΕΝΑΝ τότε δεν τους φταίνε οι ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ που στο κάτω-κάτω στο ξαναλέω ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ.
[/QUOTE]

Οι καταναλωτες δουλειας τους ειναι να ειναι νομιμοισε ολα και οχι να κρυβονται πισω απο το δαχτυλο τους και οπαδοι του ''αφου μπορω να κλεψω θα κλεψω...ποιος θα με βρει?''

Και μόνο το ότι υπάρχει-υπήρχε η επιλογή να σου κόψουν ή όχι απόδειξη είναι τεκμήριο της ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ τους και ΌΧΙ ΤΗΣ ΕΝΟΧΗΣ μας!
[/QUOTE]

Τετοια νομιμη επιλογη δεν υπηρξε ουτε υπαρχει, το μονο που υπαρχει ειναι ατιμωρησια σε μια παρανομη τετοια συνδιαλλαγη!!! Για ποσο ακομα δεν ξερω!!!

Οι ΑΛΛΟΙ φίλε Γιώργο είναι οι ΑΙΡΕΤΟΙ, οι ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, οι ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ.
Θα χρησιμοποιήσω τις αριθμητικές αναλογίες που έγραψες στο προηγούμενο ποστ και θα σε ρωτήσω...
Πρώτα πρέπει να δώσουν τα 8.000.000 ιδιώτες ή οι λίγες χιλιάδες ;;
[/QUOTE]

Αν ο αστυνομικος της γειτονιας σου, κανει τα στραβα ματια στην κλοπη ενος πορτοκαλιου απο τον μαναβη δεν σημαινει οτι και ο περαστικος αγνωστος αστυνομικος θα κανει το ιδιο!!!
Το οτι σου/μας ''επετρεπαν'' τροπο τινα να ''κλεβουμε'' κανοντας τα στραβα ματια δεν σημαινει οτι θα ισχυει επ΄αοριστον!! Και η τιμωρια ξερεις δεν ξεκιναει απο τον αστυνομικο που εκανε τα στραβα ματια αλλα απο τον κλεφτη!!!!! Αν η τιμωρια καταληξει σε αυτον (τον αστυνομικο) ειναι ενα συν στην υποθεση! ειτε φτασει στον αστυνομικο ειτε οχι ο κλεφτης παει φυλακη!! Ελπιζω να καταλαβαινεις τι θελω να πω.

''Εγω παντως προτιμω την 2ωρη εκτονωση μεσω σεξ παρα να γρονθοκοπω καποιον!!!!''

Μαζί σου και σε αυτό. ;;[/QUOTE]

Θα εχανα πασα ιδεα αν δεν συμφωνουσες!!!!!!

Απόσπασμα:
Έτσι κι αλλιώς....
"το σεξ είναι το πόλο των φτωχών"
Clifford Odets Αμερικανός θεατρικός συγγραφέας
Αν αυτο σημαινει κατι σε ''αγριο'' ειμαι μαζι με τον Mr.Clifford all the way!!

Last edited by GeorgeP; 17-12-2010 at 19:52.
Reply With Quote
Παλιό 17-12-2010, 20:03
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Xarleas Εμφάνιση μηνυμάτων
Εσένα επειδή έχεις πολλά πτυχία θα σε πληρώνουμε 560 Ευρώ το μήνα με το νέο μισθολόγιο... Άντε 740 μικτά για να μην έχεις παράπονο.... Παλιορετιρέ....
Όντως είμαι ψηλό παιδί…( :sm5
Reply With Quote
Παλιό 17-12-2010, 20:11
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από tsompanis Εμφάνιση μηνυμάτων
Είναι από τις περιπτώσεις που η οργή ξεχειλίζει. Την ώρα που όλη η Ελλάδα άκουγε με προσοχή τους Ντομινίκ Στρος Καν και Όλι Ρεν να ζητούν νέες περικοπές μισθών, οι βουλευτές που μετείχαν στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής «τσέπωναν» 500 ευρώ έκαστος!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από tsompanis Εμφάνιση μηνυμάτων

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Για να μου εξηγήσει κάποιος, μάλλον είμαι μακάκας, αλλά ποτέ δεν κατάλαβα για ποιό λόγο οι βουλευτές πληρώνονται εξτρά για τη συμμετοχή στις διάφορες επιτροπές. Τι είναι αυτά τα χρήματα; οδοιπορικά μάλλον δεν είναι.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Ο μισθός που παίρνουν τι καλύπτει; ή γιατί τον παίρνουν;

Παιδιά αυτά, που αναφέρετε είναι ψίχουλα. Είναι πολλά τα χρόνια της ΧΟΝΤΡΗΣ ρεμούλας. Και τα τελευταία χρόνια, ξετσίπωτης πλέον. Αυτά έχουν εξαγριώσει τους πολίτες.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης