![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
το κακο ειναι οτι μας κανουν πανω απο 2 ωρε σεξ και αγριο μαλιστα!
![]() πως να εκτονωθουμε ετσι...! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μου θυμιζει τον κλεφτη που εκλεβε και τον παραγιο που φυλαγε τσίλιες, οταν τους πιασανε ο παραγιος φωναζε ''εγω δεν φταιω, εγω δεν φταιω με παρεσυρε ο κλεφτης''!!!!!! ![]() Σημ. Συνδικαλιστες και Πολιτικοι=το ένα και το αυτό!! Δεν εκλεγεται κανεις τους αν δεν μεσολαβησει ο άλλος!!!! Ειναι τυχαιο νομιζεις οτι το 90% των συνδικαλιστων μπαινουν στην ενεργο πολιτικη σε διαφορα ποστα μεχρι και βουλευτες??? Last edited by GeorgeP; 17-12-2010 at 18:21. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
(Συνδυασμό σεξ και βίας... μπορώ?) ![]() ![]() ![]() Πάω να φάω και έρχομαι ![]() ... ... ... ... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
όχι ρε, VARADERO έχει
![]() ![]() ![]() (θα με σκοτώσετε εσείς...) ![]() |
|
||||||||
|
||||||||
![]() Απόσπασμα:
Οχι! αλλα τα διοδια του τότε εισεπρατοντο για συντηρηση των υπαρχοντων και οχι για κατασκευη νέων δρομων! Η κατασκευη νεων δρομων ηταν θεμα προυπολογισμου του Κρατους. Οχι!! διοτι μονον εγω σαν Ιδ.Υπαλληλος -οπως και ολοι εξαλλου αυτοι δεν μππορουν να ξεφυγουν -πληρωνα και απεδιδα τις εισφορες μου στο ΙΚΑ. Οι υπολοιπες ομαδες το εβαζαν στην τσεπη στο 70% των περιπτωσεων!!! Να σου βγάλω τις στατιστικες του ποσοι πληρωνουν και αποδιδουν ιατροφαρμακευτικες εισφορες στην Ελλαδα? ![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
δηλαδη αν σε/με επιαναν να μην εχω κοψει 1 (μια) αποδειξη ¨η να μην εχω παρει ΤΗΝ αποδειξη, το 30 ημερες φυλακιση εξαγορασιμη προς 20ε την ημερα που εφαρμοζεται στην Αμερικη και σε καποιες ευρωπαικες χωρες θα ηταν δεκτόν? Και αν δεν ειχα αποδωσει ΦΠΑ ¨η χρωστουσα στο ΙΚΑ 10,000ε θα ηταν αποδεκτη η φυλακιση μου, το κλεισιμο της επιχειρησης μου και η εκποιηση των περιουσιακων μου στοιχειων ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ προς αποπληρωμη των οφειλωμενων οπως εφαρμοζεται σε χωρες της ερωπης και τις ΗΠΑ? Εγω λεω ΝΑΙ δεκτον!! Εσυ? [quote=Translatoras;275280] Αλλα πως θα πιασει εσενα και εμενα που δεν πηραμε αποδειξη για το ταδε ρουχο ¨η αυτον που δεν εκοψε την αποδειξη ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ?? [/QUOTE] Μηχανοργανωση ισως???? ![]() [QUOTE=Translatoras;275280] Αποενοχοποιήσου! Εμένα και εσένα βρε Γιώργη γιατί να μας πιάσει;; Πιο εύκολο δεν είναι να ελέγξει αυτόν;;?? [/QUOTE] Ξερω ποιος ειμαι, τι ειμαι και τι εχω πραξει!!!! Εχω πληρη γνωση του τι εχω κανει και του που φταιω στα παντα στην ζωη μου! Εγω μπορω και το βλεπω και να το συζητω, άλλοι δεν θελουν ουτε να το δουν ουτε να το συζητησουν κρυβοντας το κατω απο το χαλι!! [QUOTE=Translatoras;275280] Εσύ όταν θες να σβήσεις τη μηχανή βγάζεις όλες τις ασφάλειες μία-μία;; Μήπως τραβάς τις μπουζόπιπες;; Όχι βέβαια, κλείνεις το διακόπτη και καθάρισες. Αν θες να ξεριζώσεις κάτι πηγαίνεις στη ρίζα και όχι στα κλαδιά.;;?? [/QUOTE] οταν ο Μητσοτακης το 1990 ακουγε τον Μανο και πηγε να κανει καποια απο αυτα που σημερα κανει ο ''Τζεφρυ'' (π.χ. αστικες συγκοινωνιες) οι ''ασφαλειες'', οι ''μπουζοπιπες'', και τα ''κλαδια'' παρελυσαν το κρατος επι μερες!!!!!! Ετσι τα παρατησε και εφτασε κι αυτος το χρεος στο 110%! Τωρα ο Τζεφρυ γνωριζοντας το παθημα του 1990 εχει ξεκινησει απο τις ''ασφαλειες'', τις ''μπουζοπιπες'', και τα ''κλαδια'', για να δουμε... θα τα καταφερει? [QUOTE=Translatoras;275280] Αν ΑΥΤΟΙ δεν μπορούν να ελέγξουν τον ΕΝΑΝ τότε δεν τους φταίνε οι ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ που στο κάτω-κάτω στο ξαναλέω ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ. [/QUOTE] Οι καταναλωτες δουλειας τους ειναι να ειναι νομιμοισε ολα και οχι να κρυβονται πισω απο το δαχτυλο τους και οπαδοι του ''αφου μπορω να κλεψω θα κλεψω...ποιος θα με βρει?'' [QUOTE=Translatoras;275280] Και μόνο το ότι υπάρχει-υπήρχε η επιλογή να σου κόψουν ή όχι απόδειξη είναι τεκμήριο της ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ τους και ΌΧΙ ΤΗΣ ΕΝΟΧΗΣ μας! [/QUOTE] Τετοια νομιμη επιλογη δεν υπηρξε ουτε υπαρχει, το μονο που υπαρχει ειναι ατιμωρησια σε μια παρανομη τετοια συνδιαλλαγη!!! Για ποσο ακομα δεν ξερω!!! [QUOTE=Translatoras;275280] Οι ΑΛΛΟΙ φίλε Γιώργο είναι οι ΑΙΡΕΤΟΙ, οι ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, οι ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ. Θα χρησιμοποιήσω τις αριθμητικές αναλογίες που έγραψες στο προηγούμενο ποστ και θα σε ρωτήσω... Πρώτα πρέπει να δώσουν τα 8.000.000 ιδιώτες ή οι λίγες χιλιάδες ;; [/QUOTE] Αν ο αστυνομικος της γειτονιας σου, κανει τα στραβα ματια στην κλοπη ενος πορτοκαλιου απο τον μαναβη δεν σημαινει οτι και ο περαστικος αγνωστος αστυνομικος θα κανει το ιδιο!!! Το οτι σου/μας ''επετρεπαν'' τροπο τινα να ''κλεβουμε'' κανοντας τα στραβα ματια δεν σημαινει οτι θα ισχυει επ΄αοριστον!! Και η τιμωρια ξερεις δεν ξεκιναει απο τον αστυνομικο που εκανε τα στραβα ματια αλλα απο τον κλεφτη!!!!! Αν η τιμωρια καταληξει σε αυτον (τον αστυνομικο) ειναι ενα συν στην υποθεση! ειτε φτασει στον αστυνομικο ειτε οχι ο κλεφτης παει φυλακη!! Ελπιζω να καταλαβαινεις τι θελω να πω. ![]() [QUOTE=Translatoras;275280] ''Εγω παντως προτιμω την 2ωρη εκτονωση μεσω σεξ παρα να γρονθοκοπω καποιον!!!!'' Μαζί σου και σε αυτό. ;;[/QUOTE] Θα εχανα πασα ιδεα αν δεν συμφωνουσες!!!!!! ![]() ![]() ![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Last edited by GeorgeP; 17-12-2010 at 19:52. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Παιδιά αυτά, που αναφέρετε είναι ψίχουλα. Είναι πολλά τα χρόνια της ΧΟΝΤΡΗΣ ρεμούλας. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πόσο ζημιογόνα είναι τα smartphones όταν δεν τα έχεις; | staren | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 2 | 13-08-2010 14:16 |
Μάθετε τα πάντα για τα αντιβιοτικά | skippybi | Υγεία | 1 | 04-11-2009 19:26 |
Πώς θα ήταν τα μωρά αν τα μεγάλωναν μόνο οι μπαμπάδες | zastava | Χιούμορ | 1 | 21-10-2009 17:38 |
Θα τα εκατοστήσουν τα περισσότερα μωρά | skippybi | Υγεία | 4 | 06-10-2009 21:57 |
Με τα φώτα αναμμένα θα κυκλοφορούν τα δίκυκλα!!!!!!!! | riko46 | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 8 | 23-06-2009 17:36 |