![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλή Χρονιά σε όλους.
Και να βάλω και καμιά φωτό, γιατί ο κοκο-μπλόκο με βγάζει άσχημο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Καλή χρονιά και πάλι |
|
||||
|
||||
![]() ...το μαγαζί γνωστό ΚΑΙ "ζεστό" .... ότι έπρεπε για την ημέρα ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() .... η ώρα της αλλαγής του χρόνου .... την ώρα που σκάνε τα κανονάκια ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() .... τα σφηνάκια ... κερασμένα .... και ξανακερασμένα .... Σ' ευχαριστούμε Μιχάλη ΚΑΙ για τα κεράσματα .... ![]() ![]() ![]() ![]() .... η αυτοσχέδια χειροβομβίδα που κρατάει ο comander junior-2, είναι ένα απ' τα πολλά, με τα οποία προσπάθησαν να κατεδαφίσουν το μαγαζί του Τζίμα τα "φιντάνια" μας ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() .... και αρχίζουν οι χοροί .... ![]() .... και παρά τα "κακά" σχόλια περί του κόκο-μπλόκο, ο κόκο-μπλόκο, ήταν πανταχού παρών - φανερός ή κρυφός ... ![]() ![]() ![]() ..... και συνεχίζουν οι χοροί .... ![]() ![]() ![]() .... οι μεγάλες αγάπες .... δεν κρύβονται .... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() .... ο Arkas, με το τσιγάρο στ' αυτί .... Όχι ότι δεν κάπνιζε, αλλά έτσι .... για να το μειώσει .... Εδώ να σημειώσω ότι, ο εξαερισμός του καταστήματος ήταν άψογος και ότι καλύτερο έχω συναντήσει .... Παρόλο που κάπνιζαν πολλοί, δεν μύρισε τσιγάρο, ούτε στο ελάχιστο ... ![]() ![]() ![]() ![]() Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά και να ξαναλλάξουμε μαζί το νέο χρόνο ... Καλή χρονιά !!!
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο Αρχηγέ για το φωτορεπορτάζ...!!! Εξαιρετικό !!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Του δώσατε και κατάλαβε βλέπω.:sm5:
![]() Άντε και του χρόνου ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πολύ καλά. Και βέβαια να ξαναλλάξουμε του χρόνου μαζί. |
|
|||
|
|||
![]()
υπεροχα ητανε το καταφχαριστηθηκαμε και εγω και η κατερινα. μαλιστα ο σερβιτορος οταν μαζευε τα πιατα μου ειπε<< βλεπω οτι τιμησατε δεοντος το φαγητο μας>> γιατι το πιατο δεν ηθελε ουτε πλησιμο....
μα ηταν ολα υπεροχα πως να μην το τιμουσα? ενα μονο παραπονο για την διοργανοση...... με εβλεπαν που χωρεβα καθιστος και μου ελεγαν να σηκωθω να χωρεψω....... πως να χωρεψω βρε ? εχετε δει ποτε αρκουδα να χωρευει χωρεις αρκουδιαρη να βαραει το ντεφι????? μισα πραγματα δηλαδη..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() για μεριμνηστε σωστα για του χρωνου....... |
|
|||
|
|||
![]()
μπραβο παιδες!!!
και του χρονου περισσοτεροι!!!! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΙΚΑΡΙΑ | scorpiobmw | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 20 | 27-02-2011 21:50 |
ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ | MARK | Χιούμορ | 11 | 31-08-2010 22:03 |
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ | allen | Χωμάτινες εξορμήσεις | 16 | 18-02-2010 15:01 |
ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΑΡΧΙΖΩ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ! | zitsos | Γενικά - Αναβάτης | 38 | 07-07-2009 16:59 |
ΛΕΙΠΕΙ ΕΝΑ SECTION ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ FORUM (btw έχω ένα θέμα) | NLS | Διάφορα | 28 | 08-03-2009 01:46 |