![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Tο σύνολο της δραστηριότητας μιας υπηρεσίας δεν κρίνετε από ενέργειες λίγων υπάλληλων και μάλιστα σε μικρές χρονικά στιγμές. Δηλαδή, ακόμα και ένας καλός επαγγελματίας μπορεί να κάνει κάποιο λάθος . Επίσης δεν είναι σημείο αναφοράς και λόγος γενικεύσεων προσωπικοί γνωστοί , Δηλαδή σκέψου να έχω έναν φίλο καρδιολόγο μέθυσο παιδεραστή … θα πω ότι όλοι οι καρδιολόγοι είναι Γ.Τ.Π. ? Σαν επαγγελματία γιατρό ποτέ δεν σε αμφισβήτησα και δεν σε πρόσβαλα. Κείμενα όμως άκρως προσβλητικά προς 40.00 εργαζόμενους και τους εκπροσώπους τους , που δημιουργούν ένταση και κοινωνική αντιπαλότητα ,αυτά κατέκρινα .(προφανώς με όχι καλή διατύπωση, συμβαίνουν στα γραπτά αυτά, όπως κι εγώ παρεξήγησα τις προθέσεις σου ) Στο τελος μου το χαλάς λίγο . Δεν είναι θέμα λήθης , οι αρχές είναι εργαλεία του κράτους. Όταν το κράτος σε διάφορες ιστορικές στιγμές παρεκκλίνει, τότε και οι αρχές παρεκκλίνουν . Όμως πάλι δεν είναι σημείο αναφοράς και κρίσης του σήμερα, το παρελθόν …σκέψου κάποιον να λοιδορεί την δικαιοσύνη για την …συμπεριφοράς της επί Αντιβασιλείας (πολύ παλιά πήγα ???) …άντε ποιο σύγχρονα , επί κυβερνήσεων που το ΚΚΕ ήταν παράνομο (ήταν και δημοκρατικές) …!!! Τι ξέπλυμα να γίνει ??? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Γιατί επιμένεις στις 40.000; εξηγήθηκα! Σιγά μη δε στο χαλούσα! Οι δικαιολογίες του τύπου "εκτελούσα διαταγές" για "εγκλήματα", απλά δεν είναι αποδεκτές φίλε μου. Δείχνει προσπάθεια αποποίησης προσωπικών ευθυνών. Εκτός αν συμβαίνει κάτι άλλο, που δε θέλω να το σκέφτομαι. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() γιαννη το ξερω οτι σε καθε συγκεντρωση θα βρεθουν και δεκα εικοσι εκατο μαλαkες που θα επιτεθουν στους αστυνομικους η θα καταστρεψουν δημοσιες και ιδιωτικες περιουσιες προκαλωντας την ριψη δακρυγονων,αλλα προσπαθω και τα καταφερνω(οποιος θελει πραγματικα τα καταφερνει αλλωστε)να μην ειμαι κοντα τους! ![]() γι αυτο και στις λιγες πορειες που εχω παει αλλα και σε παρα πολλα γηπεδα που εχω παει ολα μου τα χρονια δεν εχω εμπλακει ποτε σε επεισοδια! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ο κάθε άνθρωπος ενεργεί διαφορετικά.. Άλλος ακολουθεί τις διαταγές ,άλλος <<λουφάρει>>, άλλος δείχνει υπερβάλλον ζήλο ,άλλος πάει ένα βήμα παρακάτω πιστεύοντας ότι εκτελεί Εθνικό καθήκον απέναντι στον κομμ@υνιστικό κίνδυνο ( ΄η στον μουσουλμανικό ,για ποιο σύγχρονα) . Η ερευνά έδειξε όσους αστυνομικούς , χωροφύλακες , στρατιωτικούς έδιναν ΄η εκτελούσαν εγκληματικές διαταγές, όπου και τιμωρήθηκαν . Σκέψου κι έναν που προσληφθεί το π.χ. 1963 και πήρε σύνταξη το 1998 μετά από 35 χρόνια υπηρεσίας …από πόσες κυβερνήσεις πήρε εντολές …θεωρείται εγκληματίας ?
Έπρεπε να παραιτηθούν ομαδικά όλοι το 1967 ? καλώς …γιατί δεν το έκαναν άλλοι ? Καθηγητές πανεπιστημίων , ιατροί , δικαστικοί …όλοι δεν θα έπρεπε να παραιτηθούν – απεργήσουν μέχρι την πτώση της χούντας ? Δεν έγινε από κανέναν. Σήμερα βέβαια δεν τίθεται θέμα ,παράνομη διαταγή δεν εκτελείται. Εξάλλου σε όλες τις εποχές και πολιτισμούς , σε όλες τις χώρες υπάρχουν τέτοιες περίοδοι <<απόκλισης>> .Γιατί αυτοί το ξεπερνάνε κι εμείς κολλάμε μιλώντας για <<ξέπλυμα>> 40 χρόνια μετά ….και μετά τους ζηλεύουμε που προοδεύουν και εμείς τρωγόμαστε μεταξύ μας.! Ένα παράδειγμα από τον ιατρικό χώρο , μπορείς να πεις με βεβαιότητα τι έκανε εκατοντάδες γιατρούς να μας πάρουν τα αυτιά στο θέμα των εμβολίων της νέας γρίπης ? Ακολούθησαν πιστά – τυφλά τις διαταγές (οδηγίες) του Π.Ο.Υ. και του Ε.Ο.Φ. ? χρηματίστηκαν από τις βιομηχανίες ? πίστεψαν ότι υπάρχει πραγματικά κίνδυνος ? Μήπως ισχύουν όλα κατά περίπτωση ? Κάποιοι αντέδρασαν , φώναξαν , δεν παραιτήθηκαν από τα νοσοκομεία ούτε άλλαξαν επάγγελμα… Ούτε σημαίνει κατ΄ ανάγκη ότι όσοι προέτρεπαν σε εμβολιασμό είναι κακοί γιατροί . Όλα τα δάκτυλα δεν είναι ίδια και σίγουρα δεν κόβεις το χέρι σου εάν κάποιο είναι στραβό …. Ααα και φυσικά δεν <<φτιάχνεις>> κάποιον με στραβό δόντι κάνοντας τον …φαφούτη !!! (Πλάκα κάνω άνευ παρεξηγήσεως)... Last edited by TEOSS; 28-02-2011 at 01:48. Λόγος: προσθηκη |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σημ. Αυτο το ''...... η εξέλιξη είναι πάντα προδιαγεγραμμένη'' με προβληματισε και προβληματιζει χρονια τωρα διερωτωμενος.... ΓΙΑΤΙ? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Μακρια.... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Και; έχεις καταλήξει κάπου Γιώργο μετά από τόσα χρόνια; Εννοείς ότι δεν είναι το προφανές; Φυσικά δε θέλω να "πέσω" σε ιστορίες συνομωσίας, αλλά θα μπορούσα να πω ότι δείχνουν τα "όρια" της δημοκρατίας, της ελευθερίας που έχουμε. Και δεν εννοώ τραμπουκισμούς ούτε γκοτζαμανισμούς. Κάτι ίσως όχι παράλογο, ύποπτο όμως ώς προς τα κίνητρά του. Αντε.... να μην αρχίσω πάλι.... ![]() ![]() ![]() Last edited by ortho; 28-02-2011 at 15:37. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και ποιος σου είπε ότι εκεί δεν θα φας? ![]() Για ρώτα τους τσολιάδες ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Γιορτές στο Κέντρο της Αθήνας (Σύνταγμα) | frits | Ελλάδα | 10 | 03-01-2010 22:30 |
Από ΚΤΕΟ και τα δίκυκλα!!!!!!!!!!!!!!! | riko46 | Απαραίτητα έγγραφα | 12 | 29-07-2009 11:38 |
Από το 2009 θα περνούν ΚΤΕΟ και τα δίκυκλα | riko46 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 6 | 20-02-2009 22:54 |
Από σήμερα μέσω Internet τα Windows 7 | riko46 | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 7 | 09-01-2009 23:22 |