![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Κοσκίνισμα στα 120km έχω κι εγώ τώρα αλλά η πίσω ζ΄ντα μου είναι σε σχήμα 8, πριν δεν είχα κανένα κοσκίνισμα ακόμα και στην τελική 204km με gps. Πάντως αυτό με την καλύτερη συμπεριφορά στις εκτός δρόμου δαιδρομές είναι πολύ ενδιαφέρον.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν ειναι ολα στην sd .........βασικα ειναι μια sd 2gb και σχεδον πληρης η μνημη του gps αλλα 2gb..........
και μενα αλλος μου τα μονταρε αλλα αν βρεις τροπο μια κοπια απο τον φακελο που τα χω μεσα στον υπολογιστη στην κανω ......... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Στην ιστοσελιδα λεει οτι δεν ειναι πια διαθεσιμο το gps.
![]() Υπαρχει κανενας αλλος τροπος να το βρουμε? Μηπως ειναι κανεις αλλος που το μετανοιωσε και θελει να το δωσει? Δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα ουτε με τη μικρη οθονη ,ουτε με το μή διζωνικο bluetooth,ουτε με το αγγλικο μενου. Απο οτι καταλαβα, αυτα ειναι τα μειονεκτηματα του.Υστερει και καπου αλλου μηπως? |
|
|||
|
|||
![]()
Για οποιον ενδιαφερεται ακομα (καλοκαιρακι ερχεται, ολο και καποια πιο μακρυνη εξορμηση θα κανουμε
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
με air mail θα περασει τελωνειο..............!!!!!!!που σημαινει και αλλα εξοδα!!!
με απλο ταχυδρομειο (δεμα) δεν περναει τιποτα και εισαι και μαγκας!!! ![]() Παιδια ειναι χρονοβορα διαδηκασια,γιατι θα πρεπει να ερθουν λιγα λιγα για να αποφυγετε τον εκτελωνισμο!!!και το σεταρισμα που θα πρεπει να γινει στην Πατρα και μετα να αποσταλουν στους κατωχους τους!!!!!! Εχω και εγω Αυτο το gps ειμαι στο varaderomania και ξερω την διαδηκασια!!!!! Να δουμε τι θα πει και ο Λαζαρος!!! Last edited by nightwish; 17-04-2012 at 08:23. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Για όποιον ενδιαφερεται για το συγκεκριμένο gps, σε λίγες μέρες θα έχω ένα πρός πώληση και αυτό γιατί έκανα παραγγελία και απο λάθος παράγγειλα δύο.
Οπότε το ένα ... |
|
|||
|
|||
![]()
Με ενδιαφέρει, αρκεί να μπορείς να μου το στείλεις στη Βέροια, εννοείται με δικά μου έξοδα.
|
![]() |
|
|