![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Προσθέτοντας και τις δικές μου ευχαριστίες στον Alfa7 για την ιδέα - οργάνωση της εκδρομής αλλά και σε όλους τους φίλους για την όμορφη παρέα που μας πρόσφεραν. Last edited by yns; 28-05-2012 at 13:45. Λόγος: Ενσωμάτωση βίντεο |
|
|
|||
|
|||
|
Όλη η παρέα στο φράγμα ποταμών
![]() Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Last edited by jmar; 28-05-2012 at 14:08. |
|
|
|||
|
|||
|
Δύσκολο να συμβεί και όμως όλοι σας, ναι ναι, ένας πρός ένα είστε και "γαμ@" τα παιδιά..... Περάσαμε super.. Με υγείες και στην επόμενη..
|
|
|
|||
|
|||
|
Μετα από ένα φανταστικό δυημερο επιστρέψαμε και εμείς στην βάση μας αφήνοντας πίσω την όμορφη διαμονή μας στην σουίτα του Asterion
![]() Να είμαστε καλα κοπέλια να ξανασμίξουμε Last edited by Eftixis; 28-05-2012 at 19:57. |
|
|
|||
|
|||
|
Ανανεωμένες φαίνονται οι κοπελες
|
|
|
|||
|
|||
|
Και οι δύο Γιάννη μου Η μία με αναρτήσεις και διαφορικό και η άλλη καλοποτισμένη
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 |
|
|
|||
|
|||
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Επιτέλους βρήκα λίγο ελεύθερο χρόνο και είπα να ανεβάσω λίγες φωτογραφίες που τράβηξα..
Το παρεάκι από το Ηράκλειο μαζεύεται στις 9 στο καθιερωμένο πλέον δυτικό σημείο αναχώρησης. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Το νέο μου αυτοκόλλητο (κάτω δεξιά). Ευχαριστώ τα παιδιά από την Ορεστιάδα ![]() ![]() Και τα νέα παπουτσάκια της μηχανής. Ήδη τα δοκίμασα και στο χώμα και πάνε μια χαρά. ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Μετά από 50 χιλιόμετρα στενού και στριφτερού δρόμου βρήκαμε μια μεγάλη χαρουπιά στο χωριό Άγιος Μάμας και κάναμε μια στάση για ξεμούδιασμα.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|