![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Προσοχή στις κάρτες !
Ρωτήστε τα service των αντιπροσωπειών των τηλεοράσεών σας και θα κατατοπιστείτε κατάλληλα ! Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ακριβώς.
Θα σε βαρέσουν λίγο στο κεφάλι (ενώ ένα ebay θα σου έκανε μεγάλη οικονομία) αλλά τουλάχιστον έτσι ξέρεις ότι θα δουλέψει. Προσοχή κάποιες... ζεσταίνονται πολύ λέει (!). |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι την ξέρω την ύπαρξη τους.
Απλώς δεν ξέρω αν χάνω σε ποιότητα τίποτα. Τώρα οι "ψηφιακοί" θα λένε τι βλακείες λέω και οι hi-endάδες θα λένε ότι έχω δίκιο. Εξηγώ: Θεωρητικά το ψηφιακό σήμα, είναι ψηφιακό σήμα. Αν περάσει ολόκληρο, πέρασε. Δεν έχει "ποιότητα". ΟΜΩΣ για κάποιο λόγο οι οπαδοί του hi-end έχουν μεταφέρει την τρέλα τους περί τρομερά ποιοτικών καλωδίων κλπ. ΚΑΙ στα ψηφιακά σήματα. Δεν νομίζω να έχουν δίκιο (μάλλον για placebo effect το κόβω), από την άλλη ορκίζονται ότι βλέπουν διαφορές. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Παντως προσοχη με τους αποκωδικοποιητες.Αποψη μου ειναι οτι το κυριο μελημα θα πρεπει να ειναι η υποστηριξη και η αμεση αντικατασταση σε περιπτωση προβληματων (γιατι υπαρχουν προβληματα οπως πχ η EΡT HD),αρα οχι στα παμθηνα no name μηχανακια. |
|
|||
|
|||
![]()
Ύστερα απο πολύ ψάξιμο εγώ προτείνω CRYPTO 215D. Πληροφορίες ΕΔΩ.
Πολύ καλό κ παίζει τα πάντα... ![]() Όσον αφορά τη τιμή του , ψάχτε το στο skroutz και όπου σας βολεύει αγοράστε το. Εγώ το αγόρασα απο μεγάλο κατ/μα της Λ.Συγγρού ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
απ'οτι καταλαβαινω δεν εχει παρθει αποφαση ακομη,
οι μποτες που πηραμε δεν κανουν για την τηλεοραση...? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Στράτο, δεν αναφέρει οτι παίζει .mkv, και μου φαίνεται περίεργο, διότι τα περισσότερα το παίζουν, Μπορείς να το τσεκάρεις?
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Στράτο μην τσεκάρεις τίποτα... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |