![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Μπράβο Νίκο ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
φιλαρακι γυρνα πισω μην κρυωσεις εκει που εισαι
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Νικόλα να είσαι καλά καλή συνέχεια Έπρεπε να μου το είχες πεί να σου έστελνα ρακόμελο για να ξεπερνάς τις κρύες διαδρομές καλύτερα . Πές μας σε παρακαλώ κάθε μέρα βρέχει
Συνεχισε να μας τρελένεις με τις όμορφα αποτυπωμένες διαδρομές σου ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ κρυο βρε παιδακι μου!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ..
![]() ![]() ![]() ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραιες φωτογραφιες!!
Και πολυ δροσερες!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ταλαιπωρία σκέτη τα σύνορα, πα πα πα.΄Εκοψες και δρόμο απο Berchtesgaden βλέπω, χάλια μαύρα!!
![]() 1050 ευρώ= 1200 πλην την έκπτωση Νίκο, άστα, εσύ να είσαι καλά. Βλέπω γύρισες όλα τα αγαπημένα μου μέρη, ζηλεύω. Στο Grossglockner θα πάμε και με καλύτερες συνθήκες αξίζει. ![]() Καλή συνέχεια Νικόλα, να χαίρεσαι κάθε χιλιόμετρο. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
1050Ε ΤΑ ΒΛΕΠΩ
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γειά σας
Αν και καθυστερημένος (wireless καπουτ) ωφείλω να σας ενημερώσω για την συνέχεια του ταξιδιού. Ηδη απο την Κυριακή 29/07/12 βρισκομαι εδώ μέσω Ανκόνας και θα σας δώσω και τις τελευταίες φώτο. Πορεία προς Fussen Plansee ![]() Kloster Ettal ![]() Linderhof ![]() ![]() ![]() Schloss Hohenschwangau ![]() ![]() Schloss Neuschwanstein ![]() ![]() ![]() Διαδρομή Fussen - Warth - Lech - Sankt Anton Am Arlberg - Stelvio - Passo di Gavia - Bolzano ![]() ![]() Lago Di Resia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bolzano ![]() |
![]() |
|
|