![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Νικόλα να είσαι καλά καλή συνέχεια Έπρεπε να μου το είχες πεί να σου έστελνα ρακόμελο για να ξεπερνάς τις κρύες διαδρομές καλύτερα . Πές μας σε παρακαλώ κάθε μέρα βρέχει
Συνεχισε να μας τρελένεις με τις όμορφα αποτυπωμένες διαδρομές σου ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ κρυο βρε παιδακι μου!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ταλαιπωρία σκέτη τα σύνορα, πα πα πα.΄Εκοψες και δρόμο απο Berchtesgaden βλέπω, χάλια μαύρα!!
![]() 1050 ευρώ= 1200 πλην την έκπτωση Νίκο, άστα, εσύ να είσαι καλά. Βλέπω γύρισες όλα τα αγαπημένα μου μέρη, ζηλεύω. Στο Grossglockner θα πάμε και με καλύτερες συνθήκες αξίζει. ![]() Καλή συνέχεια Νικόλα, να χαίρεσαι κάθε χιλιόμετρο. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
1050Ε ΤΑ ΒΛΕΠΩ
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γειά σας
Αν και καθυστερημένος (wireless καπουτ) ωφείλω να σας ενημερώσω για την συνέχεια του ταξιδιού. Ηδη απο την Κυριακή 29/07/12 βρισκομαι εδώ μέσω Ανκόνας και θα σας δώσω και τις τελευταίες φώτο. Πορεία προς Fussen Plansee ![]() Kloster Ettal ![]() Linderhof ![]() ![]() ![]() Schloss Hohenschwangau ![]() ![]() Schloss Neuschwanstein ![]() ![]() ![]() Διαδρομή Fussen - Warth - Lech - Sankt Anton Am Arlberg - Stelvio - Passo di Gavia - Bolzano ![]() ![]() Lago Di Resia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bolzano ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Νικόλα πράγματι ομορφο ταξίδι .θα πρέπει να βρεθούμε να μας λες -να μας λες -να μας λες -
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δολομίτες
Οσες φορές και αν περασεις΄και οποια διαδρομη να διαλέξεις θα εινα πάντα απλώς ανεπανάληπτή. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Misourina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lago Di Santa Caterina ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Διαδρομή Auronzo Di Cadore - Sella Nevea - Bovec -
Passo vrsic - Bled - Bohinjsko Jezero - Ljubljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bled τι να πει κανείς Η ομορφιά σ΄ολο της το μεγαλείο. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bohinsjko Jezero ![]() ![]() Ljubljana ![]() ![]() ![]() ![]() Κάπου εδώ αγαπητοί μου φίλοι τελειώνει και το ταξίδι. Αποφάσισα λόγω καθυστέρησης να επιστρέψω από Ancona - Ιγουμενίτσα μέ μία ενδιάμεση στάση μιας ώρας να χαιρετήσω ενα παιδικό μου φίλο στην Bologna. Θέλω να σας ευχαριστήσω που μου δώσατε την ευκαιρία να μοιράστώ μαζί σας, ισως το καλύτερο μου ταξίδι. Και για τον φίλο μου τον Πασχάλη Οταν ισοροποπείς στους δύο τροχούς μπορείς να ισορροπήσεις οπου δίποτε. Ο χάρτης του ταξιδίου Οι διαδρομές τηρήθηκαν αυστηρά . Τα χιλιόμετρα περίπου στα 6700. Δυστυχώς τος χάρτες δεν τους δέχετε. |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτες ειναι ομορφιες! γεια σου φιλε Νικο,μοναχικε... φωτογραφε!
|
![]() |
|
|