![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Με τα Honda, ειδικά της συγκεκριμένης κατηγορίας, ΜΟΝΟ αυτό μπορεί να κάνει κανείς!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Εμείς που θέλουμε κάτι παραπάνω, έχουμε GS ![]() ![]() ![]() ![]() Έστω και χιλιακατομπενήντα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ο ερμος ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φοβερο θεματακι.
Μπράβο σχεδόν σε όλους τους συμμετέχοντες (αρκεί να κραταμε και ενα επιπεδο στα πειράγματα) Μου αρεσε πολυ η μηχανη του Χαρη και το μεγαλο θεματακι του ADV Last edited by kosta12gs; 18-11-2012 at 10:39. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αμα δεν την πεις στους χιλιακατομπενηνταρηδες, το χαλάς το θέμα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() και στο Ναπο και στους βαρκαντεράκηδες...... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
να γελασετε με μας. Δεν νομιζω Τακη.... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Το χιλιαδιακόσαμου πάει ασταμάτητο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Δεν έκλαψα ΠΟΤΕ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Είναι και.... πιπινάκι ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μα καλα ακομα ασχολειστε με τους 1200αριδες...
που οταν το αγορασανε εκτος απο το manual τους εκαναν δωρο και ενα αγγλοελληνικο λεξικο για να διαβαζουν οτι γραφει στο πανελ οταν παθαινει κολουμπρα ... ![]() ![]() LAMPF DAWLO -------- error και δεν ξερω τι αλλο ... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Απο παλικάρι σε διπλανό πόστ: Αρχική Δημοσίευση από KostasGSA ![]() Γεια και χαρα σε ολους... Ειπα να μη γραψω τιποτα και να περιμενω ωστε να δω οσο το δυνατον περισσοτερες απαντησεις. Κατεληξα στο συμπερασμα οτι οι καινουριες 800 και 1200 ειναι μεν καλες,αλλα εχουν προβληματα αξιοπιστιας που ειτε μπορει καποιος να τα διορθωσει ειτε μπορει να τον ρημαξουν οικονομικα (αν εχει και σχετικα μικρο εισοδημα). Το 1150 θεωρω οτι ειναι "ευκαιρια" αυτον τον καιρο. Εχει σχετικα χαμηλη τιμη και αποδεδειγμενη αξιοπιστια,οποτε για μενα πιστευω θα ταιριαζε καλυτερα. Αν καταφερω και πεισω και τον εαυτο μου οτι δε θα μου φαινεται "γρια",τοτε μαλλον θα χτυπησω κανενα τετοιο. Δεν εχει και πολλα στις αγγελιες...Εντυπωση μου κανει παντως που εχω δει αγγελιες 1200 Adv που ζητουν να τα ανταλλαξουν με 1150! forester!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Κάτι Milf τα πιπινάκια τα κάνουν μια χαψιά!!!!! αχχαααα Ρε συ nivo, paco, commander, gasgs, farmer κλπ Αυτό το γυαλάκι που στάζει λάδι ποιό είναι? |
![]() |
|
|