![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλα να περασετε, απιστευτη βολτα- φοβερη παρεα...
![]() Εγγυηση Χαρης... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά μέσα και εμείς παιδιά!! Δηλαδή διπλός....τριπλός με τη μηχανή!! Ευχαριστώ Χάρη για το μνμ. Πρώτα ο Θεός τα λέμε από κοντά το πρωί..
![]() Last edited by evan400f; 23-02-2013 at 21:43. |
|
|||
|
|||
![]()
καλα να περασετε ! θα ακολουθουσα, αλλα μολις γυρισα απο 550 χλμ
σε βουνα και κορυφες με το φορτηγο ![]() περιμενουμε φωτο! ![]() χαρη στην επομενη ειμαι μεσα! |
|
|||
|
|||
![]()
Χάρη αυτή την φορά δεν θα τα καταφέρω να είμαι και εγώ στην παρέα σας, λόγω υποχρεώσεων
![]() Μάλιστα θα είμαι περίπου την ίδια ώρα στον δρόμο με auto και συνοδηγό την πεθερά μου ![]() Η παρέα βλέπω ότι είναι super και με σένα οδηγό θα είναι όλα τέλεια!! ![]() Καλά χιλιόμετρα να έχετε και επιστρέψετε με χαμόγελο ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κρίμα θα ήταν ωραία να βολτάρουμε ξανά. Τώρα έχω και ίσιες ζάντες... Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια συμμετοχη στο 90 δεχομαστε?
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Από ότι γνωρίζω και ότι γράφει ο Χάρης και στην παράταση παιζει η μπάλα.... ........ Οπότε οργανώσου και ξεκίνα ποτέ δεν είναι αργά ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χαχα σωστος...στην παραταση λοιπον βαζω κι εγω συμμετοχη διπλος...θα ειναι η πρωτη μου βολτα με παιδια απο το forum...θα χαρω να σας γνωρισω και να μοιραστω δρομους και εικονες...
|
|
|||
|
|||
![]()
Να σου πω,εχω κατι κιλα για χασιμο αλλά δεν ηξερα οτι ειναι τοοοοοοσο πολλα
![]() ![]() Αν και να πω την αμαρτια μου τελευταια φορα που εφαγα στις Μουριές δεν μπορεσα να αντισταθω...αμαρτησα για γουρνοπούλα ![]() ![]() Καλα να περασετε στη βολτα.Ο καιρος θα ειναι σουπερ,η παρεα ακομα πιο σουπερ,οι διαδρομες με οδηγο-εγγυηση οπότε αναμενουμε ρεπορταζ και εμεις απο το κλεινον αστυ ![]() Απόσπασμα:
Υ.Γ.Το αυλακι παντως ψηλο ειναι,κανε μια παρακαμψη να βγαλεις καμμια φωτοοοοοοοοοοοοοοχχχχ! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλά να περάσετε παίδες.....
Ωραία διαδρομή....& το κυριότερο...Χάρης = ΕΓΓΥΗΣΗ..... Αναμένουμε φωτορεπορτάζ.... ![]() |
![]() |
|
|