Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Alkinoos
Θα μιλήσουμε όταν έρθει η ώρα Γιάννη.
Θέλω πιο συγκεκριμένα πράματα να κουβεντιασουμε.
Καλή συνέχεια!
|
Άλκη για το δικό σου όπως σου είπα με πμ δεν είνται τίποτα τραγικά τα πράγματα, ο BMSK έχει 20 χάρτες και μπορείς να επέμβεις σε κάθε σημείο για κάθε μηχανολογικη βελτίωση που του εχεις κάνει, και στο τέλος να πάρεις το καλύτερο που μπορεί να σου προσφέρει ο κινητηρας. <θα σου πρότεινα να ψαχτείς με κανένα μεσαίο μπομπέ κάτω από τον κινητηρα στη θέση του καταλύτη για να μετριάσεις την πίεση των καυσαερίων με τους μεγάλους αυλούς που έβαλες. >Επισης με αυτόν τον τρόπο θα ισορροπήσεις την βαβούρα και θα την απλώσεις σε όλο το φάσμα των στροφών. Με σκλετους φαρδυούς σωλήνες, κάνεις το λάθος που κάνουν ολοι με τα πεζόραλα και τα σαχοραλα, που καταργουν το μεσαίο βάζουν φαρδια πολλαπλή 4 σε 1 και το αμάξι έχει ωφέλιμη ροπή σε στενό φάσμα στροφών στις πολύ ψηλές στροφές.
Για την συμπίεση που μου είπες, πάνω από 12,5¨1 είναι λάθος, θα πνίγεται στις ψηλές και θα σου βγάλει κροτάλισμα με πειράκια σε θερμοκρασίες ασε που μπορεί να σπάσει το μοτέρ.
Επίσης σκέψου για κλαπέτο που φοράνε τα 2010 μοντέλα και μετα, αν και νομίζω ότι ένα απλό μεσαίο σε βγάζει από πολλους μπελάδες.
Με τα εκκεντρα τι έκανες ? βύθισμα κλπ. Πιστεύω να μη πείραξες την διάρκεια γιατί δεν έρχεται με τίποτα στο πρόγραμμα και παμε στο πρόγραμμα συμβιβαστικά σε μία εύρθυθμη λειτουργία με πολλή άκαυτη βενζινη. Εκεί θέλεις άλλον εγκέφαλο με μεταβλητή προπορεία σπινθηρα που συνθως ΄ερχεται πακέτο με του εκκεντροφόρους από τον προμηθευτη.
Τελος υπολόγιζε peak στις 8.200-8.300 και 110-112 άλογα στη ρόδα ..και τις 9.000ρες με τον αερόψυκτο απλά ..ξέχασέτες..