![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια δεν ξερω τι κανατε εκει επανω αλλα εμαθα οτι απ'οταν φυγατε δεν ξαναβελαξε αρνι εκει τριγυρω...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Αυτά εξαφανίστηκαν . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πολύ καλή ιδέα Γιάννη!!! (έχεις π.μ.) |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν έρχεστε πιο κοντά, να τα ακούσω και εγώ?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο σας ρε παιδιά! Μακάρι να βόλευε να ερχόμουν κι εγώ...
Πάντα τέτοια! |
|
|||
|
|||
![]()
Το ταξίδι προς τα βόρεια έγινε.
Ας ταξιδέψουμε για δεύτερη φορά μαζί μέσα από τις φωτογραφίες. Όταν μπορείς και κάνεις διαδρομές όπως από το ανατολικό Ζαγόρι (Βοβούσα) στο κεντρικό Ζαγόρι (Τσεπέλοβο) από χώμα μέσα από το δάσος έρχεται η ώρα που το GS σου δίνει τα λεφτά σου πίσω δεν έχω να πω τίποτα άλλο θαυμάστε χρώματα και τοπία. ![]() Μια στάση για ξεκούραση. ![]() Μια στάση για ξεκούραση. ![]() Μια στάση για ξεκούραση. ![]() Μια στάση για ξεκούραση. ![]() Στο βάθος φαίνεται η Βοβούσα από ψηλά. Η Βοβούσα είναι χτισμένη στα 1000 μέτρα υψόμετρο. ![]() Στο βάθος φαίνεται η Βοβούσα από ψηλά. Η Βοβούσα είναι χτισμένη στα 1000 μέτρα υψόμετρο. . |
|
|||
|
|||
![]()
Αρη αυτά έμειναν απο το κοπάδι?
![]() ![]() Last edited by essel; 04-08-2009 at 23:07. |
|
|||
|
|||
![]()
οχι!απο το κοπαδι εμεινε ο ...σκυλος!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το ταξίδι προς τα βόρεια έγινε.
Ας ταξιδέψουμε για δεύτερη φορά μαζί μέσα από τις φωτογραφίες. Φυσικά και τα GS πάνε χώμα ιδού η απόδειξη. Φυσικά όταν πάς χώμα μπορεί να συμβούν και απρόοπτα. Δεν είναι ότι καλύτερο όταν πάς χώμα σε όρθια θέση να σου σπάσει ο μαρσπιές. Ευτυχώς το μόνου που έπεσε ήταν ο μαρσπιες. Ο μαστροάρης έφερε προσωρινά τον πίσω μπροστά αλλά δεν ταίριασε καλά ώστε να του έχεις εμπιστοσύνη. Στα τελευταία πέντε χιλιόμετρα ο Νίκος δεν μπορούσε να οδηγήσει σε θέση εντούρο πράγμα που δυσκόλευσε την κίνηση του στο χώμα. ![]() Τα GS σε θέση μάχης. ![]() Τα GS σε θέση μάχης. ![]() Τα GS σε θέση μάχης. ![]() O μηχανικός της παρέας προσπαθεί έστω και προσωρινά να διορθώση την βλάβη. ![]() Οι υπόλοιποι βρήκαν λίγο χρόνο για ξεκούραση. ![]() Οι υπόλοιποι βρήκαν λίγο χρόνο για ξεκούραση. ![]() Ο μάστορας τελείωσε και καθαρίζει τα χέρια με υγρό μαντιλάκι. Φυσικά και δεν το πετάξαμε αλλά το πήραμε μαζί μας μέχρι τον επόμενο κάδο. ![]() Μετά από τριάντα χιλιόμετρα κροκάλα βγήκαμε στην άσφαλτο. . |
|
|||
|
|||
![]()
εχμ... τι βλάβη;
|
![]() |
Tags |
bmw, bmwmoto, forum, forumgs, gsforum |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αμα σε πάει ρε παιδί μου η τύχη......... | Alext | Ανέκδοτα | 14 | 13-09-2011 22:17 |
Όταν η πρώτη… επαφή με τη θάλασσα πάει στραβά | nek21 | Χιούμορ | 7 | 23-06-2009 12:38 |