![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
δε μιλαω για ξεχωριστες επιδοσεις απλα να εχει ανταγωνισμο το ολο θεμα.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αιντε να δουμε . Παντως μια χαρα συμβιωνουν η γιαγια tenere660 με την χοντρη στην πυλωτη . Λετε σε λιγo καιρο να γινουν δυο οι tenere ?
|
|
|
|||
|
|||
|
Κοιτώντας την καινούργια TENERE από κοντά παρατήρησα σκανδαλώδη ομοιότητα με την GS στο πίσω υποπλαίσιο .
Επίσης, στο μπροστινό μέρος της μηχανής κάτω από το φανάρι λες και υπάρχει η αναμονή για να μπει το υπερυψωμένο μπρος φτερό αλλά GS. Το βάρος είναι μεγαλύτερο από την GS και όταν είναι σταματημένο το μηχανάκι προβληματίζει. Για τον κινητήρα ακούω ότι είναι κάπως ράθυμος και του λείπουν εκείνα τα χαρακτηριστικά που θάπρεπε για να κινεί το μηχανάκι αξιοπρεπώς. Αν το μηχανάκι αυτό (Tenere) το πουλάγανε μέχρι 12.500 / 13.000 όντως θα έκανε εμπορική επιτυχία. Τα χρήματα που ζητάνε όμως είναι λες και ψάχνει κανείς για κορόϊδα. Η άποψή μου είναι ότι θα έπρεπε κανείς να περιμένει και το νέο Varadero (ή μήπως τη νέα Africa 1200) πριν πάρει απόφαση. Προσωπικά πάντως περίμενα κάτι πιο τσαχπίνικο από την Υamaha και προπάντων κάτι πιο ελαφρύ σε κιλά και σε χρήματα. Αν το αφήσουν στα χρήματα αυτά νομίζω πως θα ακολουθήσει την καριέρα του Stelvio
|
|
|
|||
|
|||
|
Πριν μια εβδομάδα είδα δύο μηχανές να περνάνε από δίπλα μου και να μπένουν στο μπροστινό βενζινάδικο, μιας και σταματημένος και χωρίς δουλειά λέω δεν πάω να τα δω γιατί από μπροστά μου φανήκανε ίδια…αλλά κάτι δεν μου άρεσε.
Και τα δύο ασημί και η μία είχε βαλίτσες αλουμινίου. Η μια ήταν βαραντέρο και η άλλη το νέο τενερέ, με μεγάλη δυσκολία κάποιος που δεν είναι και πολύ σχετικός θα πάρει χαμπάρι κοιτώντας από μπροστά και τις δυο ότι πρόκειται για διαφορετικές μηχανές. Το τενερέ μου φάνηκε σαν ένα βαραντέρο με face lifting! Τρομερές ομοιότητες στο μπροστινό μέρος…αλλά και πολύ προσπάθεια για να αντιγράψουν από την μέση και πίσω τα gs. Σχεδόν ίδια! Μέχρι και βαλίτσες αλουμινίου βάλανε για να μοιάζει!!! Το τιμόνι και τα όργανα είναι για να γελάς, ιδιαιτέρα αν σου πούνε ότι κάνει και τόσα λεφτά! Μπάσταρδο μηχανάκι είναι και δεν θα το έπαιρνα σε αυτά τα λεφτά, κατασκευή χωρίς έμπνευση θα έλεγα αφού προσπαθήσανε να αντιγράψουνε και να παντρέψουνε δυο ανταγωνιστικά μηχανάκια. Πολύ βλακώδες ενέργεια. Είναι σαν να θέλεις να φτιάξεις ένα σούπερ άρωμα και να σκεφτείς…ρε λες αν βάλω μαζί 3-4 από τα καλύτερα αρώματα που κυκλοφορούν που είναι και δοκιμασμένα να βγάλω «ΤΟ άρωμα» και να τα οικονομήσω!...το αποτέλεσμα θα είναι για γέλια… Ότι και να κάνουν την προσωπικότητα που έχουν οι Ευρωπαϊκές μηχανές δεν πρόκειται να την αποκτήσουν με τέτοιες κατασκευές. |
|
|
|||
|
|||
|
Nα ενα συγκριτικο στα Αγγλικα:
Προσωπικα νομιζω αν εκανε οσο μια Varadero θα πουλαγε... αλλα σε αυτη την τιμη μπαινει σε αλλα χωραφια ![]() Yamaha Super Tenere v BMW GS v Multistrada v KTM 990 |
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ όχι πως θα την άλλαζα την bmw, αλλά η tenere μου αρέσει.
|
|
|
|||
|
|||
|
Το παλεύει .......
|
|
|
|||
|
|||
|
ΚΙ εμένα για να πω την αλήθεια δεν με χαλάει.λίγο πιο δυνατή μόνο να ήταν.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
δυστυχως η ευτυχως οι νεες τασεις των σχεδιων δειχνουν να εχουν ως προτυπο την gs,με αρκετες πινελιες απο αυτη... εγω παντως θα πω την μαυρη αληθεια.το tenere μου αρεσει πολυ,σε σημειο που αρχισα ηδη να το ψαχνω το θεμα,τα περιοδικα γραφουν τα δικα τους,απο αναβατες που την εχουν οδηγησει ακουω αλλα. αυτο που βρισκω μειον ειναι οτι ο κινητηρας δεν ειναι χαμηλοροπος οπως του gs που ειναι πιο προθυμος στις χαμηλες. τα κιλα δε θα τα συζητησω,ηδη εχω λιγα περισσοτερα,ομως και παλι,δε με χαλαει,σταθεροτητα στον δρομο. για χωμα δεν το συζηταω,κανενα μαστοδοντο δεν κανει,τα πλασαρουν με ασφαλτινα λαστιχα κι ετσι πρεπει και να παραμενουν,ειναι απλα ψηλες τουριστικες μηχανες και σιγουρα δε θα ψαρωσω απο τα διαφορα βιντεακια που κυκλοφορουν.ο οδηγος κανει την μηχανη.αλλοι γουσταρουν να τις βαζουν χωμα,να πεφτουν,να προσπαθουν να τις σηκωνουν,να πληρωνουν τα σπασμενα,αλλοι παλι μας παρουσιαζουν το απιστευτο θεαμα του να ανεβαινουν βουνα,χαραδρες κι αλλα πολλα....με ενα συνεργειο απο πισω,αλλες 2-3 μηχανες ανταλλακτικες,πολλες πτωσεις... τα πραγματα ειναι απλα... αλλοι γουσταρουν γιαπωνια,αλλοι γερμαναραδες,αλλοι αυστριακους,περι ορεξεως,κολοκυθοπιτα... ομως πλεον θα βλεπουμε πολλες αντιγραφες που θα μοιαζουν με το gs... στο θεμα τιμων,ok,το tenere στην first edition ειχε 16500,ειχε ομως κι ενα σωρο απο καλουδια που η ελικοφορος εταιρεια για να τα βαλει σε ενα απλο gs θα πλησιασει επικυνδυνα το 20αρικο. στο θεμα τιμης,καμια εταιρεια δεν πουλαει με γνωμονα αυτο που προσφερει...πουλανε αυτο που θελουν κι οσο θελουν... μηπως το gs αξιζει αυτα τα χρηματα???μηπως το ducati τα αξιζει??? no,πληρωνουμε απλα το status symbol που κι αυτο με τον καιρο ξεθοριαζει,απο τις διαφορες βλαβες των πανακριβων ηλεκτρικων,περιφερειακων και σε καποιες περιπτωσεις και κινητηρων... |
|
|
|||
|
|||
|
δεν είναι τυχαίο που στα μέρη μας είδα να κυκλοφορούν...ζήτημα κάνα δυο...
τον τελευταίο χρόνο!!!! οι πωλήσεις δείχνουν τι αρέσει ο κόσμος... η yamaha ειναι καλη για τον rossi και για κανα t-max φτιαγμένο ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| super tenere 2010 | wet & dirty | Άλλες εταιρίες | 61 | 22-04-2010 19:43 |
| Η Ρόμα αντίπαλος του Παναθηναϊκού!!!!! | riko46 | Αθλητισμός | 4 | 19-12-2009 21:40 |
| Tenere 1200 !!!!!!!!!!!!!!!!!! | riko46 | Νέα μοντέλα BMW | 5 | 22-10-2009 12:41 |
| Οι προβλέψεις της IBM για τις τεχνολογίες της επόμενης πενταετίας | Arkas | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 31-08-2009 18:05 |