![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Άντε και το έφαγες..
![]() ![]() Καταπληκτικές οι φώτο.. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μόλις 1345 χιλ. νοτιότερα του στόχου! Μόλις φτάσαμε στην Mo i rana φίλοι μου! Το ταξίδι σήμερα ήταν εξαντλητικό, γιατί οδήγησα 760 χιλ. σε ένα δρόμο ανάλογο μ'αυτόν που ανεβαίνουμε στην Πάρνηθα, για Τελεφερίκ, Καζίνο κ Αγ. Μερκούριο.... Η διαδρομή τρομερή. Μές τα δάση, το πράσινο, λίμνες, ποτάμια κ καταρράκτες! Έχω story κ φωτό, αλλά λίγο αργότερα...γιατί τώρα το πρόγραμμα έχει μπανάκι κ φαγητό, πρίν κλείσουν τις κουζίνες τους τα εστιατόρια. Ά! Ξέχασα! Εδώ είναι ο Αρκτικός κύκλος! Αύριο το πρωί θα πάμε στο Tourist information office για να βάλουμε σφραγίδες στα διαβατήριά μας ότι περάσαμε τον Αρκτικό Κύκλο!
Jefe Last edited by Jefe; 13-01-2011 at 18:31. |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλοι μου, μετά από ένα ωραίο κ άνετο ταξίδι, φτάσαμε στο Νάρβικ. Λεπτομέρειες σε λίγο....
Jefe |
|
|||
|
|||
![]()
Μόλις 744 χιλιόμετρα μακριά από το όνειρο....
Jefe |
|
|||
|
|||
![]()
με το καλό Βάνα!!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() εφυγε και η μιση ουρά.......
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλοι μου, παραθέτω μερικές φωτό από το ταξίδι από το Όσλο στο Geiranger fiord κ κατόπιν στο Μόλντε που κάναμε την Τετάρτη (23/6). Μετά το Όσλο λοιπόν κοιτούσα δεξιά όπως μου είχε πεί ο φίλος μου ο Βασίλης (Skippybi) κ ...τον είδα!
![]() Η μοτό μου ατενίζει την παγωμένη λίμνη στο οροπέδιο, πρίν το Geiranger. ![]() Έτοιμος για όλα... ![]() Βάλαμε κι εδώ τα πετραδάκια μας.... ![]() Επιβιβαστήκαμε στο πλοιάριο, κάναμε το tour μας στο Geiranger fiord κ μείναμε άφωνοι από την τελειότητα της φύσης! Το Geiranger fiord είναι ο Νο1 τουριστικός προορισμός στην Νορβηγία. ![]() ![]() ![]() Εν τω μεταξύ, στον επαρχιακό δρόμο, το GPS γράφει.....καρδούλες.... ![]() Κ επιτέλους, φτάσαμε στο Μόλντε, κ αυτή είναι η θέα του δωματίου μας. ![]() Jefe |
|
|||
|
|||
![]()
Να σας πώ κ δύο λόγια σχετικα μ'αυτό που ζούμε εδώ στην Νορβηγία, όλες αυτές τις μέρες που την διασχίζουμε μέχρι να φτάσουμε στο Β. Ακρωτήρι κ μέχρι να "κατεβούμε" από Φινλανδία. Είναι πολύ ακριβή χώρα. Το μικρό μπουκαλάκι νερό κοστίζει στα mini market 4€ Μια σαλάτα τύπου di mare, ή οποιουδήποτε άλλου τύπου κοστίζει σε ένα μέσο εστιατόριο περίπου 22€ Το δωμάτιο ενός αξιοπρεπούς ξενοδοχείου, κοστίζει πάνω από 100€. Οι περισσότεροι Νορβηγοί μιλούν πολύ καλά Αγγλικά κ είναι ήσυχοι τύποι κ ευγενικοί. Αγαπούν την καθαριότητα κ την τάξη. Στον δρόμο συναντάμε συνέχεια χώρους για να κάνουν πικ-νικ. Συναντάμε επίσης πάρα πολλά αυτοκινούμενα κ τροχόσπιτα, γιατί κάνουν εσωτερικό τουρισμό κ κοστίζει φτηνότερα. Πιστεύω πώς οι περισσότεροι τα νοικιάζουν.
Jefe |
|
|||
|
|||
![]()
Καλή συνέχεια και συνεχίστε να μας εξοπλίζεται με τις εντυπώσεις!
|
|
||||
|
||||
![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Riding Nordkapp in winter | Michael Chatzilias | Διάφορα | 14 | 06-04-2010 08:47 |
Ημερολόγιο αγώνων ΟΜΕ 2010 (οριστικό) | kostasvar | Αγώνες | 2 | 17-02-2010 12:21 |
Ημερολόγιο μοτοσυκλέτας | soter3gm | Πλοήγηση - Hardware και Software | 5 | 23-11-2009 10:57 |
Nordkapp | NikosGus | Ταξίδια στο εξωτερικό | 34 | 27-07-2009 21:35 |
το Ημερολόγιο του Καθημερινού Ακτιβιστή | skippybi | Περιβάλλον | 4 | 28-01-2009 00:57 |