![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Κύριοι
Μην το παρατραβάτε και μην το παίρνει κάποιος προσωπικά. Την πλακίτσα μας κάνουμε. Πάντα φίλοι τα άτομα και όχι τα μηχανήματα. |
|
|
|||
|
|||
|
γιατι μεχρι τοτε τα bmw φτιαχνωνταν στην γερμανια απο το 2005 και μετα μονο στην γερμανια δεν φτιαχνονται . ουτε καν στην κινα προς ζιμπαμπουε το βλεπω να τα φτιαχνουν αλιως δεν εξηγητε η κατασταση τους. απο την στιγμη που της αγωραζεις πρεπει να εχεις μεριμνησει να εχεις κολητο μηχανικο που να φτιαχνει καλο καφε μιας που εκει θα την βγαζεις σηνεχεια ειτε για σοβαρο ειτε για χαζοπροβληματα. για τα λευτα που κανουν δεν ειναι αναλογη η ποιοτητα .....
δεσ την δικια μου 25500 ευρω και συνεχεια συνεργειο . απο τα 2000 χιλ τα εφτισε το πισο αμορτησερ (900+φπα να το αλαξεις) στα πρωτα 250 εβγαλε προβλιμα η αντλια του ιντζεξιον,απανοτα σπασμενα ρουλεμαν μπροστα και φαγωμενα πισο σπασμενο διαφορικο κλπ κλπ αν ηταν πριν το 2005 που ξαφνικα εκανε το μπαμ η bmw που ανεβασε την παραγωγη της και εριξε την ποιοτητα της δεν θα εκανε κιχ θα την ειχες 100 χρωνια και μετα απο 100 χρωνια με ενα πλισιμο θα ηταν καινουρια. ενω τωρα αγωραζεις καινουρια και ειναι ............ Last edited by γιαγια αρκουδα; 25-07-2010 at 08:38. |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Το παν σε μια συμβιωση δεν ειναι να σου ,κανει καλα ,κεφτεδακια και να σου πλενει τα σοβρακα,αλλα και καλα γα..... ![]() Αυτα.... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Παντως εμενα που τηρω ευλαβικα τα ''μισαωρα'' μου μονον το ταβανι δεν κοιτάζει!!! Οι στροφες ανεβαινουν και η αστυνομια εχει επεμβει κανα δυο φορες να μας βαλει στην ταξη..... (εμενα και το διτροχο μου εννοω!!) |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ελα να σου δειξω πως κυλιεται στα βρωμικα σεντονια φτηνων ξενοδοχειων (λεγε με χωμα) αρκει να ξερεις τα κουμπια της...τα οποια βεβαια πρωτα πρέπει να ανακαλυψεις!!!! Ασχολεισου λιγο μαζι της και θα διαπιστωσεις πως.... ουτε η καλυτερη πορνοσταρ δεν τα κανει αυτα!!!!!! και κατι τελευταιο..... το καλο γα.........ι ξεκιναει παντα απο τον αντρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Last edited by GeorgeP; 26-07-2010 at 00:50. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
δεν μπορουμε να λειψουμε ενα τριημερο και ξεσαλωνεις!
![]() παλιοπαιδο! ![]() [quote=GeorgeP;188497] Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
α και που σαι!απο καμια ####αρα δεχομαι να μου κανει σεξ...και ανελεητο μαλιστα! Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Θέλω Βολιώτικο καφεεεεεεεέ !!! | nivam | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 6 | 18-06-2010 13:38 |
| Άρειος Πάγος: Περιθώριο δύο ετών για την αντικατάσταση ελαττωματικών αυτοκινήτων | frits | Διάφορα | 3 | 28-05-2010 01:03 |
| Θέλω να γίνω κι εγώ λαθρομετανάστης στην Ελλάδα!!! | georgekostas | Διάφορα | 16 | 27-10-2009 12:29 |
| Από Varadero σε GS1200 | Sakis | Καλώς ήλθατε | 25 | 18-10-2009 23:07 |