![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Πιστεύω πως πιο λογικό είναι το "Β" |
|
|
|||
|
|||
|
Βασίλη τελικά τι έγινε με το φίλο bocaros,πως έχει εξελιχθεί η υγεία του,θα χρειαστεί να του αποδοθεί το ποσό που έχουμε μαζέψει τελικά ???? |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ο Γιώργος πάει καλά, περιμένουμε τις επαναληπτικές εξετάσεις που θα κάνει σε λίγο για επιβεβαίωση και πιθανότατα δεν θα χρειαστεί τα χρήματα. Θα σας ενημερώσω σχετικά όταν έχω νεότερα. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μακάρι να πάνε όλα καλά για το Γιώργο .
![]() Σε ευχαριστώ Βασίλη . ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Βασίλη έχουμε κάποιο νέο σχετικά με το Γιώργο ???? ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Παιδία συγνώμη για την απουσία μου, αλλά υπάρχει μεγάλος φόρτος εργασίας (είναι περίοδος αδειών και ουσιαστικά έχουμε μείνει στο μαγαζί 3 άτομα) και δεν μπαίνω συχνά στο φόρουμ.
Αύριο θα επικοινωνήσω με τον Γιώργο για να μου πει ότι νεότερο υπάρχει σχετικά με την εξέλιξη της υγείας του. Θεωρώ ότι τα χρήματα που μαζέψαμε δεν θα χρειαστούν για τον Γιώργο οπότε και θα επιστραφούν άμεσα στους καταθέτες ή ότι άλλο αποφασίσουμε πχ Χαμόγελο του Παιδιού ή ότι. Συγνώμη και πάλι για την απουσία και για τις καθυστερημένες απαντήσεις. |
|
|
|||
|
|||
|
Όπως σας είχα υποσχεθεί, μίλησα με τον Γιώργο τον Bocaros (σήμερα τα κατάφερα) και μου επιβεβαίωσε ότι τελικά τα χρήματα που έχουμε μαζέψει δεν θα τα χρειαστεί. Η πορεία του ματιού του εξελίσσεται καλά και δεν θα χρειαστεί άλλη επέμβαση.
Οπότε μένει ν' αποφασίσουμε τι θα γίνει με τα χρήματα που έχουν μαζευτεί. Αναμένω οδηγίες. Με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για μια ακόμα φορά κι εύχομαι υγεία σε όλον τον κόσμο. Τελικά είναι πράγματι το πολυτιμότερο των αγαθών. |
|
|
||||
|
||||
|
Κατ' αρχήν, ένα μεγάλο μπράβο στον Γιώργο για το κουράγιο του,
κ του ευχόμαστε να εξακολουθήσει να έχει αυτή την καλή πορεία το μάτι του ... Όσο για τα χρήματα, όποιος φίλος τα θελήσει, θα τα πάρει πίσω άμεσα ... Τα υπόλοιπα, θα τα διαθέσει το φόρουμ σε κοινωφελείς σκοπούς, στο όνομα κ στην υγεία του Bocaros ... .
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Νικόλα είναι σαφές ότι όποιος τα ζητήσει θα τα πάρει πίσω, εγώ έχω ήδη κάνει δύο καταθέσεις σε φίλους που το ζήτησαν. Τώρα για την άλλη ερώτηση που έβαλες (για τις καταθέσεις συνφορουμιτών στον λογαριασμό της Eurobank), ότι βολεύει καλύτερα. Κανονίστε και μου λέτε, λίγο περισσότερο ή λίγο λιγότερο τρέξιμο δεν έχει διαφορά. Θα γράψω και στο άλλο φόρουμ (Μοτο) την εξέλιξη, θα επικοινωνήσω και με τα παιδιά που διαχειρίζονται τον άλλο λογαριασμό, θα βάλω και τον προβληματισμό του θα κάνουμε τα χρήματα και θα ενημερώσω. |
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
μιας κ γνωρίζεις προσωπικά τα παιδιά που έχουν τον από κει λογαριασμό ... Κάνε τις ενέργειές σου κ 3-4 μέρες τα ξαναλέμε ... .
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πόσοι απο εμάς πάιζουν video games? | teo40 | Consoles - Games | 33 | 29-12-2010 18:53 |
| Πάντα θα υπάρχουν και χειρότεροι από εμάς....!!! | frits | Χιούμορ | 20 | 20-07-2010 11:27 |
| Άρχισαν τα όργανα στην Ισλανδία! Σε εμάς πότε; | Arkas | Επικαιρότητα | 18 | 13-05-2010 17:01 |
| Υπάρχουν και χειρότεροι από εμάς .... Έλεος !! | frits | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 7 | 10-02-2010 02:44 |
| Νέα ταλαιπωρία για τους επιβάτες του ΗΣΑΠ | riko46 | Ελλάδα | 3 | 08-01-2010 13:25 |