GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Τεχνικά θέματα διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 03-08-2011, 14:19
dionysisgs Ο/Η dionysisgs βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Κρυονέρι Αττικής
Μoto: R1200RT Sportster 983XL
Προεπιλογή Απάντηση: τρέμουλο με Metzeler Tourance

Μώλις έφυγα από το μαγαζί. Τα γνωστά που έχουν ειπωθεί και σε άλλους...200 ευρώ για ίσιωμα ζαντών, και μετά βλέπουμε και τα λάστιχα..Σε δική μου προτροπή περί τοποθέτησης anakee μου αναφέρθηκε ότι το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο..αν και έχω ταξιδάκια μπροστά μου, δεν δίνω τώρα 200 ευρώ για ισιώματα και ειδικά με το ρίσκο ενός αμφιβόλου αποτελέσματος.Το παράδοξο... άντε να αποδείξεις ότι όλες οι ζάντες για τα GS είναι εργοστασιακά στραβές και ότι με τα προηγούμενα λαστιχα που φόραγε δεν έκανε το παραμικρό...Τέλος πάντον ολοι μας που αντιμετωπίζουμε το εν λόγω θέμα μάλλον θα πρέπει να κάνουμε δελτίο παραπόνων προς-θεού όχι στο μαγαζί, αλλά στην ίδια την εταιρεία...προτρέπω τον καθένα που αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα να το δηλώσει στο αυτό post και να δούμε πόσοι θα μαζευτούμε για μια μαζική αποστολή..
Reply With Quote
Παλιό 03-08-2011, 14:26
manos_arg Ο/Η manos_arg βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2009
Περιοχή: nikaia
Μoto: r1200gs adv

όλοι τραβάνε την ουρα τους απ έχω(ποιος χαλάει τα λεφτουδάκια του είναι το θέμα και την καρδια του με αυτά που βλέπει-μια μηχανή που είναι τρένο να κουνιέται)

Last edited by nikos-x; 04-08-2011 at 22:51. Λόγος: Greeklish σε Ελληνικά
Reply With Quote
Παλιό 03-08-2011, 14:29
manos_arg Ο/Η manos_arg βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2009
Περιοχή: nikaia
Μoto: r1200gs adv

η λυση ειναι μια-οποιος φοραει καινουρια dunlop tr 91 ,anakee 2,bridgestone 501 να μας τα δωσει να τα δοκιμασουμε
Reply With Quote
Παλιό 03-08-2011, 14:33
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από manos_arg Εμφάνιση μηνυμάτων
η λυση ειναι μια-οποιος φοραει καινουρια dunlop tr 91 ,anakee 2,bridgestone 501 να μας τα δωσει να τα δοκιμασουμε
TR-91 τα οποία έχω. Δεν είναι ότι περίμενα. Είναι αυτοκόλλητα στην καλή άσφαλτο. Δεν πάνε καλά σε κάθε ατέλεια (που στην Ελλάδα έχουμε πολλές). Ίσως απλώς αργούνε να ζεσταθούνε σε σχέση με τα προηγούμενα... Θα δείξει, δεν είναι χάλια για να μην τα αφήσω να φάνε τα ψωμιά τους.

Anakee 2. Δεν είναι το είδος μου. Πολύ φλωρέ. As simple as that.

501-502. Τα είχα δυο φορές και είμαι ΠΟΛΥ ευχαριστημένος, ειδικά αν αναλογιστείς ότι είναι το παλιότερο μοντέλο με διαφορά από τα άλλα που λέμε (αλλά και από τα EXP). Δεν είναι τόσο χάλια όσο λένε κάποιοι.

Τα λάστιχα ΓΕΝΙΚΩΣ τελικά έχω καταλάβει είναι υποκειμενικό θέμα (περιέργως)...
Reply With Quote
Παλιό 03-08-2011, 14:30
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από dion_rc Εμφάνιση μηνυμάτων
Μώλις έφυγα από το μαγαζί. Τα γνωστά που έχουν ειπωθεί και σε άλλους...200 ευρώ για ίσιωμα ζαντών, και μετά βλέπουμε και τα λάστιχα..Σε δική μου προτροπή περί τοποθέτησης anakee μου αναφέρθηκε ότι το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο..αν και έχω ταξιδάκια μπροστά μου, δεν δίνω τώρα 200 ευρώ για ισιώματα και ειδικά με το ρίσκο ενός αμφιβόλου αποτελέσματος.Το παράδοξο... άντε να αποδείξεις ότι όλες οι ζάντες για τα GS είναι εργοστασιακά στραβές και ότι με τα προηγούμενα λαστιχα που φόραγε δεν έκανε το παραμικρό...Τέλος πάντον ολοι μας που αντιμετωπίζουμε το εν λόγω θέμα μάλλον θα πρέπει να κάνουμε δελτίο παραπόνων προς-θεού όχι στο μαγαζί, αλλά στην ίδια την εταιρεία...προτρέπω τον καθένα που αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα να το δηλώσει στο αυτό post και να δούμε πόσοι θα μαζευτούμε για μια μαζική αποστολή..
ΟΚ καταλαβαίνω ότι δεν πολυλέμε για το μαγαζί (όπως και εγώ δείτε μόλις το προηγούμενο post) λόγω και τις προσφοράς και της όλης πρότερης καλής δουλειάς (που έχω και εγώ ζήσει από τακάκια και λάστιχα), ΑΛΛΑ η τελική σου αντιμετώπιση ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ, όχι από άλλον.

Εγώ στη θέση σου θα του έλεγα: Κάνε το ίσιωμα που λες ότι χρειάζεται και εγώ ξέρω ότι δεν χρειάζεται, κάνε και ότι άλλο νομίζεις για να ΜΗΝ συμβαίνει αυτό, ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ φτιάξει, θα μου δώσεις πίσω τα λεφτά για ότι έκανες. Επίσης αν μετά από δικό μου ψάξιμο δεν βρω να φταίει κάτι άλλο (τιμόνι κλπ.) τότε ΘΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ. Αν θέλεις τα συζητάμε αυτά και παρουσία του ΙΝΚΑ ή άλλου αντίστοιχου οργανισμού.

Δεν κατάλαβα τι θα κάνεις δηλαδή. Απλώς το αφήνεις έτσι;
Reply With Quote
Παλιό 03-08-2011, 14:45
dionysisgs Ο/Η dionysisgs βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Κρυονέρι Αττικής
Μoto: R1200RT Sportster 983XL

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από NLS Εμφάνιση μηνυμάτων
ΟΚ καταλαβαίνω ότι δεν πολυλέμε για το μαγαζί (όπως και εγώ δείτε μόλις το προηγούμενο post) λόγω και τις προσφοράς και της όλης πρότερης καλής δουλειάς (που έχω και εγώ ζήσει από τακάκια και λάστιχα), ΑΛΛΑ η τελική σου αντιμετώπιση ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ, όχι από άλλον.

Εγώ στη θέση σου θα του έλεγα: Κάνε το ίσιωμα που λες ότι χρειάζεται και εγώ ξέρω ότι δεν χρειάζεται, κάνε και ότι άλλο νομίζεις για να ΜΗΝ συμβαίνει αυτό, ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ φτιάξει, θα μου δώσεις πίσω τα λεφτά για ότι έκανες. Επίσης αν μετά από δικό μου ψάξιμο δεν βρω να φταίει κάτι άλλο (τιμόνι κλπ.) τότε ΘΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ. Αν θέλεις τα συζητάμε αυτά και παρουσία του ΙΝΚΑ ή άλλου αντίστοιχου οργανισμού.

Δεν κατάλαβα τι θα κάνεις δηλαδή. Απλώς το αφήνεις έτσι;
Όχι κάθε άλλο..ότι ορθός αναφέρεται ποιο πάνω, είναι και ότι μεταφέρθηκε στο μαγαζάτορα..με λιγότερα λόγια και βέβαια οχι με ενδεχόμενη παρουσία του ΙΝΚΑ..αυτά αργότερα..πρέπει όμως με κάποιο τρόπο να είναι ενήμερη και η κατασκευάστρια εταιρία για το τι συμβαίνει με το προϊόν που κατασκευάζει ..το βασικό είναι ότι σίγουρα θα έχουν δεχθεί ανάλογη κριτική και απο άλλα μέρη της Ευρώπης..εφόσον δεν υπάρχουν β διαλογής παρτίδες για Νότο / Ανατολή κλπ...Οσοι περισσότεροι απο εμας που έχουν το ίδιο θέμα να αντιμετωπίσουν, πιστεύω ότι ποιο άμεση και η οποιαδήποτε αντίδραση της εταιρίας προς τα κέντρα μεταπώλησης..αυτά προς το παρόν…
Reply With Quote
Παλιό 03-08-2011, 14:25
CPretenteriS Ο/Η CPretenteriS βρίσκεται εκτός σύνδεσης

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)

Πρέπει να οδηγήσω μία από τις μηχανές όπου εμφανίζεται το πρόβλημα...
Reply With Quote
Παλιό 03-08-2011, 14:50
nanoshophellas Ο/Η nanoshophellas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2011
Περιοχή: ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ
Μoto: R 1200 GSA 08

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS Εμφάνιση μηνυμάτων
Πρέπει να οδηγήσω μία από τις μηχανές όπου εμφανίζεται το πρόβλημα...
Την δικια μου οποτε θελεις......Και εγω την δικια σου
Reply With Quote
Παλιό 04-08-2011, 14:02
CPretenteriS Ο/Η CPretenteriS βρίσκεται εκτός σύνδεσης

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από nanoshophellas Εμφάνιση μηνυμάτων
Την δικια μου οποτε θελεις......Και εγω την δικια σου
Να το "σετάρουμε"...