![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Μώλις έφυγα από το μαγαζί. Τα γνωστά που έχουν ειπωθεί και σε άλλους...200 ευρώ για ίσιωμα ζαντών, και μετά βλέπουμε και τα λάστιχα..Σε δική μου προτροπή περί τοποθέτησης anakee μου αναφέρθηκε ότι το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο..αν και έχω ταξιδάκια μπροστά μου, δεν δίνω τώρα 200 ευρώ για ισιώματα και ειδικά με το ρίσκο ενός αμφιβόλου αποτελέσματος.Το παράδοξο... άντε να αποδείξεις ότι όλες οι ζάντες για τα GS είναι εργοστασιακά στραβές και ότι με τα προηγούμενα λαστιχα που φόραγε δεν έκανε το παραμικρό...Τέλος πάντον ολοι μας που αντιμετωπίζουμε το εν λόγω θέμα μάλλον θα πρέπει να κάνουμε δελτίο παραπόνων προς-θεού όχι στο μαγαζί, αλλά στην ίδια την εταιρεία...προτρέπω τον καθένα που αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα να το δηλώσει στο αυτό post και να δούμε πόσοι θα μαζευτούμε για μια μαζική αποστολή..
|
|
|
|||
|
|||
|
όλοι τραβάνε την ουρα τους απ έχω(ποιος χαλάει τα λεφτουδάκια του είναι το θέμα και την καρδια του με αυτά που βλέπει-μια μηχανή που είναι τρένο να κουνιέται)
Last edited by nikos-x; 04-08-2011 at 22:51. Λόγος: Greeklish σε Ελληνικά |
|
|
|||
|
|||
|
η λυση ειναι μια-οποιος φοραει καινουρια dunlop tr 91 ,anakee 2,bridgestone 501 να μας τα δωσει να τα δοκιμασουμε
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Anakee 2. Δεν είναι το είδος μου. Πολύ φλωρέ. As simple as that.501-502. Τα είχα δυο φορές και είμαι ΠΟΛΥ ευχαριστημένος, ειδικά αν αναλογιστείς ότι είναι το παλιότερο μοντέλο με διαφορά από τα άλλα που λέμε (αλλά και από τα EXP). Δεν είναι τόσο χάλια όσο λένε κάποιοι. Τα λάστιχα ΓΕΝΙΚΩΣ τελικά έχω καταλάβει είναι υποκειμενικό θέμα (περιέργως)... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Εγώ στη θέση σου θα του έλεγα: Κάνε το ίσιωμα που λες ότι χρειάζεται και εγώ ξέρω ότι δεν χρειάζεται, κάνε και ότι άλλο νομίζεις για να ΜΗΝ συμβαίνει αυτό, ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ φτιάξει, θα μου δώσεις πίσω τα λεφτά για ότι έκανες. Επίσης αν μετά από δικό μου ψάξιμο δεν βρω να φταίει κάτι άλλο (τιμόνι κλπ.) τότε ΘΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ. Αν θέλεις τα συζητάμε αυτά και παρουσία του ΙΝΚΑ ή άλλου αντίστοιχου οργανισμού. Δεν κατάλαβα τι θα κάνεις δηλαδή. Απλώς το αφήνεις έτσι; |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Πρέπει να οδηγήσω μία από τις μηχανές όπου εμφανίζεται το πρόβλημα...
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Την δικια μου οποτε θελεις......Και εγω την δικια σου
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Να το "σετάρουμε"...
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
kana neo?
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μetzeler Tourance EXP μπροστινό και τακάκια brembo | ALX | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 8 | 25-04-2011 02:13 |
| Μπουφαν BMW Tourance 1 | sloop25 | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 8 | 10-11-2010 19:11 |
| Νέα Metzeler με ένδειξη κλίσης | MARK | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 3 | 19-10-2010 23:07 |
| BMW Tourance 2 Small | vpentza | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 6 | 26-07-2010 01:17 |
| ..ΒΜW TOURANCE 2.. | panos1100gs | Ένδυση | 5 | 25-07-2010 09:38 |