![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο σας παιδιά και στην επόμενη πάντα με χαμόγελα . ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Επιτέλους! Γέλασε το πρόσωπο του Χάρη μας!!! Στη Ρουμανία που τον άφησες μοναχούλη κόντεψε να μας μαραζώσει!!! ![]() Μπράβο παιδιά, άντε και στην επόμενη
|
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ διάβασα, η "αφεντικιά" μου
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Άλλη μια φορά στον όμορφο Πάρνωνα.
Γρήγορα και η επόμενη. Χάρη θα σε πάρω τηλ γιατί σε θέλω κάτι (αν έχεις εκείνα τα 50.000ε να με δανείσεις )
|
|
|
|||
|
|||
|
ΜΠΡΑΒΟ σε ολους για την ωραια βολτα σας και ενα παραπανω στην Μαρια για τις φωτογραφιες. Νικολα στενοχωρηθηκα για σενα, δεν πειραζει να εισαι γερος και θα ερθουν και αλλες βολτες.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ήταν πράγματι μια πολύ όμορφη Κυριακάτικη βολτούλα...με πολύ καλό καιρό....όμορφα τοπία...που δεν τα χορταίνεις....- ατελείωτος ο Πάρνωνας..- μα πάνω απόλα μια δυνατή παρέα με αξιόλογους συνοδοιπόρους....
Thanks παίδες για την παρέα..- Μαρία οι φωτογραφίες καταπληκτικές - και ελπίζω σύντομα στην επόμενη....(η Πελοπόννησος είναι τεράστια...) ή σε ένα γρήγορο καφέ κατεβαίνοντας προς την πατρίδα-Αρκαδία....![]() ![]() ![]() Καλές διαδρομές σε όλους μας....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Να είσαι καλά Σωτήρη κ αφού κατεβαίνεις συχνα Αρκαδία, το καφεδάκι είναι απαραίτητο... ![]() είμαστε στον δρόμο σου
|
|
|
|||
|
|||
|
Το μπράβο είναι λίγο σ αυτές τις περιπτώσεις !
Καλή οργάνωση, έγκαιρο ποστάρισμα, όμορφος προορισμός, άψογη παρέα !!! Και εις άλλα με υγεία κύριοι ... Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Όλοι είσασταν υπέροχοι Χάρη! Άντε και στην επόμενη, κ να'ναι όμορφη σαν κι αυτή!
Τα σέβη μου στην φωτογράφο! Jefe |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Εξάτμιση ACRAPOVIC μαμά για GS & ADV 2010 & 2011 | manos bmw | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 10 | 09-08-2011 17:06 |
| Ο «δεκάλογος» των αποδείξεων που μειώνουν το φόρο για το 2011 | nasos | Ελλάδα | 3 | 10-02-2011 14:49 |
| Πρώτος Καφές του GSForum για το 2011 στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 5/1/2011 !!! | CPretenteriS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 145 | 10-01-2011 20:58 |