![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
σας λυπαμαι!!τοσο χαλια περασατε?
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Όλα πήγαν καλά. Και πολύ σκόνη είχε και πολύ ζέστη την ημέρα.Αλλά όλοι μας παίζαμε σαν μικρά παιδιά. Και του χρόνου να είμαστε καλά να πάμε και να πάίξουμε και πάλλη.
|
|
|
|||
|
|||
|
Αν και αγόρασα ένα μικρό οικοπεδάκι (σχεδόν τζάμπα) ήταν για μένα μια πολύ καλή εμπειρία και γνώρισα και αρκετά παιδιά από το forum. θέλω να ευχαριστήσω το forum και ιδίως τον Τάκη και τον Βασίλη (εκπαιδευτές) α! να μην ξεχάσω και τον φίλο μου τον Πασχάλη που με λίγο φαι παραπάνω κάνει παπάδες! Παιδιά όποιος μπορεί να μην χάνει τέτοια events !!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Δυστυχώς για 'μενα κοινωνικές κ οικογενειακές υποχρεώσεις με κράτησαν μακρυά από αυτό το όμορφο μοτογεγονός..
Χάρηκα πολύ με όσα διάβασα, φαίνετε να περάσατε τέλεια ![]() Περιμένουμε φωτος
|
|
|
|||
|
|||
|
Ενα μπράβο και απο εμένα σε όλους .....
Στους διοργανωτές και σε όλους εσας που περάσατε ενα όμορφο και σκονισμένο σουκου στα βουνά!! Να είστε καλα παντα όρθιοι για να περνάτε όμορφα!! |
|
|
|||
|
|||
|
Δείτε και αυτό…..
Enduro Festival 2011 - Απολογισμός - BikeIt.gr Υ.Γ Δαναέ …κρίμα που δεν ήσουν ρε φίλε…. εύχομαι από δω και εμπρός .....τέρμα τα προβλήματα…. και να βρωμίζουμε παρέα…!!!!!!!!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Έχει κανείς φωτό και video? Να δούμε και τίποτις?
|
|
|
|||
|
|||
|
Φωτό, λίαν συντόμως !
|
|
|
|||
|
|||
|
Άντε ντε..να ζηλέψουμε και μείς που είχαμε τρεξίματα και το χάσαμε..
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| 2o Enduro Festival, Ζήρεια Ξυλόκαστρο, 17-18-19 Σεπτεμβρίου | J-P-HELLAS | Διάφορα | 14 | 02-09-2011 13:30 |
| Matala Reunion Festival 2011 | pirate | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 14 | 09-06-2011 17:45 |
| Enduro Festival-Ζηρεια | emix | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 9 | 25-09-2010 04:05 |