![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Πραγματικά, όμορφος χώρος, που άρεσε ΚΑΙ στους "δύσκολους" της παρέας ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τα θηριάκια μας, κατέκλισαν την είσοδο του Ζαππείου ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ... και το πατροπαράδοτο after, είναι γεγονός ... Το παιχνίδι εκτυλίχθηκε, στην γνωστή "Λαδόκολλα" της Νέας Σμύρνης ... Ωραίο μαγαζί ΚΑΙ οικονομικό ... Με όλα όσα "μπορέσαμε" να φάμε ΚΑΙ να πιούμε, ο λογαριασμός ήρθε 8,5 € το άτομο ... pas mal ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...το μόνο κακό, ότι πάνω απ' τα κεφάλια μας, κρεμόντουσαν οι δυό αφίσες ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλο χειμωνα παντα τετοια παιδια!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Οι δυσκολοι......ποιοι είναι;;;;;;
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ομορφιες!!!
αντε και καλο χειμωνα! ![]() Αλεκοοοο εγω λεω να πηγαινουμε και ενδιαμεσα στους επισημους καφεδες....... ![]() ![]() ![]() ...με τοσο γλυκο service! |
|
|||
|
|||
![]()
Πονηρουλη!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εχουμε και δυσκολους στην παρεα ???
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Περασαμε φοβερα!Πολυ ωραιο το μαγαζι!Ραντεβου την επομενη Τεταρτη!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ...ρε τρελέ έχεις γράψει αύτό το μύνημα απο το πρωι 12 ώρες σχεδον και ούτε ενα ΠΜ ... πάει χάλασε ο κόσμος χαχαχα ![]() ![]() αντε και στον επόμενο...θα σου έλεγα να πάμε με την δική μου αλλά.....δεν παίρνει 2ο ατόμο καρντια μου ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΟΥΝ ΨΩΦΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Cafe στο Εν Πλω - Βουλιαγμένη 29-6-2010 20:00 | CPretenteriS | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 11 | 30-06-2010 03:58 |
Καφές Χανιά ΤΕΤΑΡΤΗ 21/4 ΣΤΟ CAFE SEA U - Ώρα 20.30 | leandros | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 34 | 23-04-2010 09:42 |
Καφεδάκι την Tετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στο NOTOS cafe! | riko46 | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 83 | 03-10-2009 14:00 |
Καφεδάκι την Tετάρτη 15 Ιουλίου στο NOTOS cafe! | riko46 | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 111 | 19-07-2009 09:42 |