![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ευχαριστούμε. Με το καλό! |
|
|
|||
|
|||
|
ευχαριστούμε Σοφούλα.
Η συμπαράσταση του κόσμου είναι απίστευτη. Οι μπουκάλες μαζεύονται χάρη στην αγάπη που τελικά όλοι έχουμε περίσσευμα για τον συνάνθρωπο. Ο μικρός συνεχίζει τις μεταγγίσεις. Ο αγώνας συνεχίζεται.... |
|
|
|||
|
|||
|
3 φιλoi απο την εταιρια Lafarge Beton μπαινουν κι αυτοι στο ...κολπο!
![]() Να'ναι καλα, τους ευχαριστω μεσα απ'την καρδια μου! Τα λεμε... |
|
|
|||
|
|||
|
Η Μαριαννα μαλλον θα πρεπει να σκεφτει πολυ σοβαρα την κατασκευη ειδικου χωρου ...αποθηκευσης του αιματος/αιμοπεταλιων με αφορμη τον μικρο μας ΓΙΓΑΝΤΑ και οχι ...μονο!
![]() Να'μαστε καλα! ![]() Τα λεμε... |
|
|
|||
|
|||
|
Μακάρι να αδειάσει, επειδή όλα τα παιδιά έγιναν καλά.
|
|
|
|||
|
|||
|
3 φιαλες αιμα......για τον κωνσταντινο,απο τον ιερο ναο φανερωμενης Χολαργου
![]() απο τον πατερ ιωαννη,εναν ιερεα, ανθρωπο και πνευματικο.... ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
κάτι τέτοια κάνουν οι απλοί κληρικοί, και ισοφαρίζουν κάποια άλλα άλλων.. Ευχαριστούμε, είναι για καλό σκοπό και σίγουρα η οργάνωση που έχουν βοηθαει και άλλους με προβλήματα |
|
|
|||
|
|||
|
Για τον Γιαννη την Ειρηνη την Αναστασια και τον Κων/νο...Να'ναι δυνατοι.
Τα λεμε... |
|
|
|||
|
|||
|
Σήμερα έχω ένα πολύ ευχάριστο νέο
μου το μετέφερε ο Αποστόλης που ήταν παρέα με την οικογένεια για συμπαράσταση. Μια μικρή κουβέντα για να περάσει γρήγορα ο χρόνος της αναμονής των αποτελεσμάτων. ο μικρός έκανε εξέταση μυελό και βγήκε ΟΛΟΚΑΘΑΡΟΣ αυτό σημαίνει πως κερδίθηκε μια ΜΕΓΑΛΗ μάχη. Συνεχίζει ο νικητής Κωνσταντίνος για τις επόμενες. Η ζυγαριά ήρθε στα ίσα. Ετσι χωρίς την πλάτη στον τοιχο η οικογένεια θα συνεχίσει τον αγώνα της. Η ανάγκη για αίμαι και αιμοπετάλια συνεχίζεται. Η ομάδα του gsforum συνεχίσει να δίνει το δυναμικό και ΒΡΟΝΤΕΡΟ παρόν της. Ενα ευχαριστώ δεν φτάνει. Σας χρωσταώ πολλά. Last edited by Syvaris; 01-12-2011 at 23:49. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αυτό είναι ΤΟ νέο! Μπράβο στο μικρούλι!!!! Αύριο 11 η ώρα θα είμαι εκεί. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Για να ετοιμαζόμαστε για τα ΝΕΑ τεκμήρια | vaggel | Ελλάδα | 3 | 03-11-2011 19:48 |
| Ηράκλειο, Νοτιοδυτικός δρόμος, για τα Βόρειοανατολικά | Eftixis | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 94 | 18-05-2011 14:01 |
| Ηράκλειο: Έβγαλε γυμνό στο δρόμο τον εραστή της γυναίκας του! | S.T | Επικαιρότητα | 28 | 30-09-2010 22:01 |
| Bοήθεια από άγνωστο στον δρόμο και το Παιδί που Δουλεύει στο Θέατρο | Μάκης | Κοινωνική ευαισθησία | 46 | 21-08-2010 01:36 |