![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΑΜΕΝΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ
|
|
|
|||
|
|||
|
Κάτι μου λέει ότι τις τελειώσατε τις βαλίτσες..τις γεμίσατε και πήρατε τα βουνά..
![]() Κανένα νέο απο το project.. ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο βρε παλικαρια για το κουραγιο και το μερακι σας! :sm5:
Με το καιρο πιστευω οτι θα καταληξετε σε αυτο που πραγματικα θα σας ικανοποιει κατασκευαστικα, οπτικα και οικονομικα.:sm4: Συνεχιστε ετσι! |
|
|
|||
|
|||
|
Ελεω εορτων να υποθεσω οτι γινεται ενα διαλλειματακι στην εξελιξη του ολου project?
![]() (Nαι... ΝΕΕΣ PHOTOS εννοω!!.. )
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
γιατι εμεις δουλευαμε και δουλευουμε !! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο ρε παιδιά,αξιόλογη η πρασπάθεια σας και το αποτέλεσμα πολύ καλό.Καλό και Ελληνικό και από δικά μας παιδιά,και ειδικά αυτή την δύσκολη περίοδο που πολλοί θέλουν να πάρουν αλλά οι βαλίτσες που υπάρχουν στο εμπόριο είναι απαγορευτικές λόγω τιμής.Περιμένουμε ολοκλήρωση τιμές και εσείς τις δικές μας παραγγελίες.
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Όμορφες παιδιά.
Καμιά φωτό επάνω στην μοτοσικλέτα πρέπει να βάλετε. |
|
|
|||
|
|||
|
Συγχαρητήρια για την υπέροχη προσπάθειά σας είμαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα θα έχει ποιοτική και εμπορική επιτυχία (αν αποφασίσετε να προχωρήσετε σε πλήρη παραγωγή).
Σας εύχομαι καλή επιτυχία και μην ξεχνάτε οτι κάπως έτσι ξεκίνησε και η TOURATECH πριν κάποια χρόνια και τώρα δεν υπάρχει GS χωρίς κάποιο αξεσουάρ τους. ![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ερώτηση για χούφτες και βάσεις βαλιτσών.... | Aggelos-Syros | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 5 | 16-05-2011 09:19 |
| ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ: Μετρήσαμε τις συσκευές που συνήθως χρησιμοποιούμε σε μια ημέρα | SenseiG | Υγεία | 23 | 12-03-2011 15:40 |
| ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ: Μετρήσαμε τις συσκευές που συνήθως χρησιμοποιούμε σε μια ημέρα | MARK | Υγεία | 2 | 09-03-2011 19:09 |
| βασεις πλαστικών βαλιτσών 850-1100-1150 | kostas-patra | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 0 | 29-04-2010 09:50 |
| Δείτε τον τρόπο κατασκευής των ελαστικών | skippybi | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 9 | 04-12-2009 11:18 |