![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Τωρα βρηκα λιγο χρονο να γραψω λιγο και εγω με την σειρα μου
........Τινα πω για την φιλοξενεια........Για να την ξεχρεωσω πρεπει να σφαξω ΟΛΟ το κοπαδι.....................οχι για τι η υποχρεωση ειναι μεγαλη...................ΑΛΛΑΑΑΑΑ γιατι τρωνε πολυ ![]() ![]() δεν φτανει μονο αυτο αλλα ειμαι και υποχρεωμενος για μερικους αριανους να μεριμνησω δεοντως................... ![]() ![]() ελπιζω μονο οταν θα ανακοινωσω παλι την προβατινα αλλα σκαρ να μην μου την κανουν......................... με ελαφρα πηδηματακια..............βεβαια θα προσπαθησω να τα ![]() Τελος καλο-ολα καλα οι προσευχες πιασανε,ο Τεο ψιλο ξερει να οδηγει με εφερε σωο πισω,δεν τα εκανα πανω μου και η ζωη συνεχιζεται......Να ευχαριστησω ΟΛΑ τα παιδια για την φιλοξενια τους,ηταν ΟΛΑ αψογα-νοστιμα και τσαμπα ![]() ![]() ![]() αφου για εμας τους Δυτικομακεδονες μας τα πληρωσε ΟΛΑ ο ΗΛΙΑς ΒΑΡΑ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() φου μαλωνε κανενα μισαωρο με τον νικο-χ ποιος θα πληρωσει....ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ..............................ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΦΕ![]() ![]() ΑΠΟ ΤΩΡΑ:sm5::sm4::sm5::sm4::sm5::sm4::sm5::sm4:ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΣΕΡΡΕΟΥΣ............................ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΤΙΜ ![]() Υ.Γ Τους καφεδες τους πληρωσε ο Κορνηλιος και τα γλυκα δεν ξερω ποιος ΑΛΛΑ καποιο απο τα παιδια...............ΕΙΣΤΕ ΩΡΑΙΟΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Χρωσταμε εμεις τωρα Last edited by jtnakos; 31-12-2011 at 00:15. |
|
|
|||
|
|||
|
Εμεις ευχαριστουμε για την πολυ ωραια παρεα σας..αυτα ψαχνουμε εμεις για να περναμε καλα!..και εννοειτε με το που στρωσει και ο καιρος...θα γινει χαμος!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Όσο για τα γλυκά αυτήν την φορά ηταν ευγενική χορηγία ![]() ![]() του benjamako!!![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
ευχαριστουμε τα παιδια που ηρθαν απο θεσ/νικη και σιαστιστα
χαρηκα για την γνωριμια γιαννη και θοδωρη και ειρηνη |
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο στην όμορφη παρέα καλή χρονιά να έχετε και πάντα τετοιες όμορφες παρέες κουζουλοχιλιομετροφάγοι
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
αι βε σταματηστε τα σαλιαρισματα .,.,.,..,.,ευχαριστω και ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!
εμεις στα Σερρας ετσι ειμαστε αν σας αρεσε να ξαναρθετε αν σας αρεσε πολυ να το πειτε και σε αλλους να ερθουν και αυτοι και παλι αν δεν σας αρεσε.,,,,.,....,,.,.,.,,,.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() καλη χρονια σε ολους παιδια με υγεια και ορθια χιλιομετρα
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Της Έλενας Ακρίτα, από Τα Νέα της 14ης Μαΐου 2011. ΑΠΛΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ | MARK | Χιούμορ | 12 | 18-07-2011 00:48 |
| ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΒΟΛΤΑ - ΨΑΘΑ - ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΚΟΡΦΟΣ 22/05/2011 | szygo | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 35 | 23-05-2011 23:07 |
| ΦΩΤΟ - ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ RANCH 2011 | danaos | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 12 | 16-03-2011 09:33 |
| ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ RANCH 2011 | Eftixis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 34 | 21-02-2011 09:32 |
| ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 10-12-2009 18:55 |