![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Ο πάτερ, ήρθε από το πατριαρχείο της Μόσχας?? ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!! :di63:
![]() ![]() Μπραβο φιλαρακια σουπερ περασατε!!! |
|
|||
|
|||
![]() Ξεφύγατε πάλι!!!!! ![]() ![]() ![]() Να είσαστε καλά και του χρόνου παιδιά πάντα τέτοια. ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευτυχώς που δεν πήγα.
Είμαι σεμνός και ταπεινός Άνθρωπος. ??Και ο πρώην ήταν. Εδώ ξεφύγατε λιγάκι………………. |
|
|||
|
|||
![]()
Ήταν πράγματι μια όμορφη βραδιά όλοι ξεσαλοσαμε για τα καλα Μπράβο σε όλους για αυτή την όμορφη. Βραδιά
|
|
|||
|
|||
![]()
napgeo Ευτυχώς που δεν πήγα.
Είμαι σεμνός και ταπεινός Άνθρωπος. ??Και ο πρώην ήταν. Εδώ ξεφύγατε λιγάκι………………. Ναπο μας ελειψες Όσο για τα σεμνός κ ταπεινός α σ τ α ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κανενας δεν κοιταγε τις χορευτριες ομως
|
|
|||
|
|||
![]()
Απεσταλμένος κατευθείαν από το πατριαρχείο της Μόσχας, σε αποστολή στην Αθήνα. Ήρθε να βάλει στον δρόμο του Θεού κάτι ρωσίδες καλόγριες που ξέφυγαν..… οι πληροφορίες έλεγαν ότι χορεύουν σε κλαμπ, με άσεμνη περιβολή, χορούς του διαβόλου Αίσχος….
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Έχω όλη την καλή διάθεση να θέσω τον ταπεινό εαυτό μου προσφορά για να τον βοηθήσω να βάλει τα απολωλότα πρόβατα στον ίσιο δρόμο. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων……………. |
|
|||
|
|||
![]()
Κουκλοι ολοι!!!!!!
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Διαφορετικό Σαββατιάτικο πρωινό | ckk | Αθλητισμός | 8 | 15-05-2011 22:04 |
Το GS Forum κάνει Αποκριάτικο Πάρτυ, το Σάββατο 26-2-11 !!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 150 | 03-03-2011 17:24 |
Αποκριάτικο Πάρτυ το Σάββατο 26/2/11 !!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 24 | 18-02-2011 14:39 |
Έκτακτο Χανιώτικο μπανάκι και... εδέσματα - Σάββατο 14-8-2010 !!! | CPretenteriS | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 66 | 14-08-2010 22:13 |