![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλησπερα Αλεξανδρε!
Εχεις πμ
|
|
|
|||
|
|||
|
Εν Χριστώ αδελφέ alx k τι έχει απομείνειq
Κάτω από τα πόδια μου "γουργουρίζει" ο boxer από R 1150 GS '00.
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Συγγνώμη για την καθυστέρηση μου.
Πήγα σήμερα στον υποκατασκευαστή μου και προμηθεύτηκα τα 5 τελευταία σετ που είχαν απομείνει σε στοκ. Οπότε ναι, υπάρχουν διαθέσιμα σετ, style C. |
|
|
|||
|
|||
|
Αλεξ αμα ξαναπεξουν....θελω!
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Γιάννη, δεν έκλεισε ακόμη η ομαδική
![]() Υπάρχουν ακόμη 3 σετ διαθέσιμα ! Ρίξε μια ματιά λίγο παραπάνω στα ποστ
|
|
|
|||
|
|||
|
Αλεξ,καλησπερα...
![]() Ενα σετακι θα ηθελα κι εγω παρακαλω ,το style c,μαζι με το μεσαιο κομματι και 9 τεμ. δεματικα για 1200 Gs.Αποστολη με Γεν.Ταχυδρομικη που συνεργαζομαι κιολας.Καταθεση την Δευτερα στον λογαριασμο της Πειραιως.Σου εχω στειλει και π.μ!Σ'ευχαριστω προκαταβολικα και συγχαρητηρια για την ομαδικη και την δουλεια σου!! ![]() ![]() Συνολο καταθεσης:47,50 euro
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Μέχρι την Δευτέρα το απόγευμα θα στα έχω στείλει! ΥΓ: Δε μπορώ να σου στείλω στην παρούσα φάση πάνω από 8 δεματικά γιατί μου βγαίνουν ακριβώς και για τα αλλά δυο σετ που απομένουν. Οποτε η τελική τιμή είναι 47,00 € + μεταφορικά. Θα προσπαθήσω να αγοράσω μερικά ακόμη να τα έχουμε για κάβα και να μπορώ να τα στείλω σε όποιον θέλει με γράμμα ταχυδρομείου.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
το C δικο μου!
![]() |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Προστατευτικά εξατμίσεων,,made in Alex.,., | tattoopanther | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 67 | 28-03-2012 22:54 |
| Πως να εξηγήσετε σχηματικά στα παιδιά για το sex | zortal | Υγεία | 11 | 19-12-2011 22:07 |
| Προστατευτικο εξατμισης και βαλιτσες!!! | mrdaellis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 4 | 11-02-2010 16:55 |
| Πώς να εξαφανίσετε ένα μπουκάλι!!! | georgekostas | Διάφορα | 12 | 10-12-2009 00:16 |
| πωληση βαλίτσες & εξάτμηση | wet & dirty | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 13 | 03-10-2009 13:47 |