![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Νικόλα πράγματι ομορφο ταξίδι .θα πρέπει να βρεθούμε να μας λες -να μας λες -να μας λες -
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δολομίτες
Οσες φορές και αν περασεις΄και οποια διαδρομη να διαλέξεις θα εινα πάντα απλώς ανεπανάληπτή. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Misourina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lago Di Santa Caterina ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτες ειναι ομορφιες! γεια σου φιλε Νικο,μοναχικε... φωτογραφε!
|
|
|||
|
|||
![]()
ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ // μπραβο . με το καλο & στο επομενο
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Διαδρομή Auronzo Di Cadore - Sella Nevea - Bovec -
Passo vrsic - Bled - Bohinjsko Jezero - Ljubljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bled τι να πει κανείς Η ομορφιά σ΄ολο της το μεγαλείο. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bohinsjko Jezero ![]() ![]() Ljubljana ![]() ![]() ![]() ![]() Κάπου εδώ αγαπητοί μου φίλοι τελειώνει και το ταξίδι. Αποφάσισα λόγω καθυστέρησης να επιστρέψω από Ancona - Ιγουμενίτσα μέ μία ενδιάμεση στάση μιας ώρας να χαιρετήσω ενα παιδικό μου φίλο στην Bologna. Θέλω να σας ευχαριστήσω που μου δώσατε την ευκαιρία να μοιράστώ μαζί σας, ισως το καλύτερο μου ταξίδι. Και για τον φίλο μου τον Πασχάλη Οταν ισοροποπείς στους δύο τροχούς μπορείς να ισορροπήσεις οπου δίποτε. Ο χάρτης του ταξιδίου Οι διαδρομές τηρήθηκαν αυστηρά . Τα χιλιόμετρα περίπου στα 6700. Δυστυχώς τος χάρτες δεν τους δέχετε. |
|
|||
|
|||
![]()
Τα λογια περιτα....
η ομορφια μυθικη... να ειστε καλα ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Νικο πολυ ξεσικοτικες εικονες μας μετεφερες.Θα δουμε βεβαια κι'αλλες!
Ελπιζω το επομενο να το κανουμε παρεα. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Νικο να εισαι καλα ,μας δροσισες με τις φωτογραφιες σου,
ειδα μαζι σου απιστευτα ωραια τοπια .... ![]() |
|
|||
|
|||