![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=sid2011;744136]
Επειδή ψήνομαι τι λέω σχεδόν ψήθηκα να συμμετάσχω στην εκδρομή ! θα πρότεινα να καταλήξουν επιτελούς οι διοργανωτές σε ποια διαδρομή θα καταλήξουν γιατί μέχρι τώρα συνέχεια αλλάζει ! θα προτιμούσα τον αρχικό σχεδιασμό που εκανε ο Πασχάλης με διανυκτέρευση Γατζεα , Πρέβεζα και οχι Λευκάδα ! επειδη πιστευω οτι οι παρεα και η συναντηση ειναι που κανει την προσμονει να ειναι στα υψη οποτε ασε τους διοργανωτες να αποφασισουν που ,πως και γιατι....ΤΟ ΤΑΞΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() [quote=spitiko;743956] Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τα πάντα όλα γίνοντε αρχηγέ μου, σε τούτο τον κόζμο ![]() Κωστάκη δεν χρειάζεσε σκηνάκι καρντια μου, αφού είσαι ροκ... υπνόσακο στο φούλ κατω απο τις ελιές η και πανω στις ξαπλωστρες
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
θα πρέπει βέβαια να περιμένω τον Κώστα να γυρίσει από την μανιακή ρεγκάτα.. ![]() άσε που στον γυρισμό ψήνομαι να χαθώ στα βουνά και να το ξαναχρειαστώ.. |
|
|
|||
|
|||
|
Λοιπόν καλησπέρα και φρέσκα νέα,
Διαδρομή πρώτης ημέρας Σάββατο 8 Σεπτέμβρη Διαδρομή δεύτερης ημέρας Κυριακή 9 Σεπτέμβρη Διαμονή 7 και 8 Σεπτέμβρη Παρασκευή 07/Σεπ/2012 Συγκέντρωση στο καμπινγκ Συκιά στην Κατω Γατζεα Μαγνησίας. Τιμή διανυκτέρευσης 7 ευρώ το άτομο 12 ευρώ το δικάβαλο Υπάρχουν και κάποια δωμάτια στα 30 ευρώ το δίκλινο, μπορείτε να τηλεφωνήσετε όποιοι σας ενδιαφέρει Σάββατο 08/Σεπ/2012 διανυκτέρευση στο κάμπινκγ Επίσκοπος Λευκάδας!!! Το πιό καλά βαθμολογημένο κάμπινκγ της Λευκάδα στο: E-CAMPING.gr - Οδηγός κάμπινγκ στην Ελλάδα - Forum - Κριτικές - Σχόλια - Φωτογραφίες - E-CAMPING.gr Τιμή διανυκτέρευσης 7 ευρώ το άτομο 12 ευρώ το δικάβαλο και εδώ ![]() Υπάρχουν και κάποια μπανγκαλόους μπορείτε να τηλεφωνήσετε όποιοι σας ενδιαφέρει Να σημειωθεί ότι το οικονομικό το ξεπληρώνει ο καθένας μόνος του, δεν θα γίνει κάποια ομαδική πληρωμή. Απλά 3-4 ημέρες νωρίτερα θα ενημερώσουμε τους ανθρώπους πόσα άτομα περίπου θα είμαστε. Ανανέωση ΛΙΣΤΑ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ 1.Paschalis 2.MOΥΤΡΟ 3.-DHMHTRHS- 4.Phoenix 5.gsmaniac 6.Teo71 7.moby gr 8.jtnakos 9.ΜΚΚ 10.siraxanz 11.Vagelis Gar 12.Argi 13.marabu 14.ckk 15.nikos X 16.sid2011 (ψήθηκα) 17.spitiko (με ρακιές) 18.erevos 19.Mits70 20.staga1200 21.Magelanos 22.Sakis(ψήνετε )23.tolhs 24.alekni 25.kostasx 26. 27. 28. 29. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ΚΑΛΑ αμα περιμενεις απο τον Κωστα για να κοιμηθεις κλεισε καλυτερα ενα δωματιο ![]() ![]() ![]() χωρια που βρωμανε και τα ποδια του ![]() ![]() α ξεχασα υπνοβατη και το βραδυ ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() [quote=-DHMHTRHS-;744317] Απόσπασμα:
Και συ ιστιοπλοικό έχεις...?
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Αυτο με την υπνοβασια.....είναι σωστο και αν έρθεις, θα πρέπει να βρεις τροπο να κλειδωσεις καλα
|
|
|
|||
|
|||
|
παιδια εγω παντως ουτε την διαδρομη εχω καταλαβει που ειναι αλλα και δεν με ενδιαφερει
αυτο που με ενδιαφερει ειναι οτι θα βρεθω με φιλους και οτι και να γινει θα περασω ομορφα οσον αφορα το πως θα ερθω και που θα παω για να σας βρω αφου πραγματικα δεν την εχω διαβασει την διαδρομη και λογο μνημης χρυσοψαρου θα παρω τηλ το κωστα τον μανιακ θα δωσουμε ραντεβου και θα ερθουμε μαζι ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() με λιγα λογια χαλαρα ![]() γιατι !!!!αυτο ειναι το GSFORUM ....... ΒΜW KAI ΧΑΛΑΡΑ ΑΝΤΕ ΜΗ ΚΑΝΩ ΓΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ (αυτο ειναι ασχετο αλλα μου αρεσει) |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Έτσι.....γιατι οι άντρες απο 2 πράγματα ξεχωριζουμε ![]() Άσχετο.....αλλα μου αρεσει
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
:thumbup:
|
![]() |
|