![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Εσύ να κάτσεις να σκεφτείς όνομα και logo για την εκδρομή ...
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Και τίγκα φορτωμένος και χώμα λιγο δύσκολο .. Στάλθηκε από το MT11i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
![]()
Θείε
![]() αλλά αν είχαμε σταθερή βάση για διανυκτέρευση, ή θα ήταν σε ξενώνα (οπότε... πάπαλα η έννοια περιπέτεια) ή θα έπρεπε κάποιος να φιλάει - προστατεύει τα πράγματά μας και την κατασκήνωσή μας! Τα αληθινά εργαλεία πάνε και φορτωμένα στο χώμα, όχι σαν κάτι τεράστια, γυμνά BMX (λέγε με HP) χωρίς σχάρα... ![]() Last edited by ckalfas; 07-01-2013 at 16:39. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Πάντως εάν η κατασκήνωση ήταν προσβάσιμη και από άσφαλτο θα μπορούσαμε να ζητήσουμε την συνδρομή κάποιων ασφάλτινων φίλων που κατοικοεδρεύουν πέριξ της Πίνδου και πετάνε την σκούφια τους για μπάρμπεκιου στην Άγρια Φύση ... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κοίτα... άμα σκέφτεσαι την ανταλλαγή, ίσως να δεχθώ να στριμώξω τα πράγματά μου παραπάνω!
Τι να κάνω; Θείος μου είσαι... χαχαχα! Συγνώμη για την παρένθεση! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Στάλθηκε από Λελοφον |
|
|||
|
|||
![]()
Καλη φάση φαίνεται αρχικά, αλλά θέλει αρκετό δουλεμα...μέσα λοιπόν σαν ιδέα και βλέπουμε!!
|
|
|||
|
|||
![]()
με όλο τον σεβασμό που τρεφω για τους απανταχού αρκουδιάριδες και βρωμιάριδες αυτού του φόρουμ,εαν περιμένουμε να συντονισθούμε 21 και βάλε μαντράχαλοι...ζήτω που καήκαμε..
![]() εαν δεν αναλάβει ΕΝΑΣ ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
![]() |
|
|