![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Εγώ το δικό μου team μπορώ να το κανονίσω, αλλά οι ομαδάρχες του δικού σας team, θα πρέπει να συντονιστούν.. ![]() Εμείς είμαστε ολίγοι, εσείς είστε το κυρίως σώμα εκστρατείας.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Εφοσον ποσταρουν ολοι εισοδο,εξοδο και μερες διαμονης νομιζω οτι μπορουμε να το συντονισουμε.Εμενα προσωπικα δεν με πειραζει να τροποποιησω το προγραμμα για χαριν της παρεας.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλή χρονιά σε όλη την παρέα...
μή μπορώντας να αποχωριστώ την παρέα ( vagg , N.GS )για τόσες ημέρες και με γνώμονα την καταπληκτική εμπειρία που ζήσατε πέρσι θά ήθελα να είμαι και εγώ μετά απο πολύ καιρό ομολογώ αποχής . kostas850gs............................................ είσοδος _____. Προορισμός Σκήτη Αγίας Άννης και Σιμωνόπετρα. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Να πατε μονοι σας,ειστε κακη επιρροη και πρεπει μετα να εξομολογηθουμε 10 φορες...
![]() Αν ειναι συμφωνη η παρεα και βρουμε και ιδιες ημερομηνιες τοτε τα λεμε γιατι μαζευωμαστε πολυ και το βλεπω λιγο.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Καλό θα ήταν οι νέοι μας φίλοι που μπαίνουν πρώτη φορά στο Αγιο Ορος, να ρίξουν μια ματιά στο παρακάτω link: ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Aν και δεν έχω ακόμη το ΟΚ, από την Μεγίστη Λαύρα για διαμονή,
δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα. Περιμένω απάντηση από εκεί! Οπως και την Σταυρονικήτα για τον Νάπο... ![]() ![]() ![]() Last edited by ARGI; 02-01-2013 at 20:34. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Mόλις πήρα και το επίσημο ΟΚ, από την Μεγίστη Λαύρας, για την διαμονή μας μέσα! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
|