GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα > Τι μας έτυχε

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 18-07-2013, 00:06
AKIS_21 Ο/Η AKIS_21 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: athina
Μoto: Gs 1200 adv 07 K1200 rs. 97
Προεπιλογή Απάντηση: Γνωρίζει κανείς τον TSA?

Περαστικά στη γυναίκα σου αλλα έχω μια απορία οταν συμφουριτη επικοινώνησε με τους γονείς σου δε μπορούσαν να του εξηγήσουν την κατάσταση τι πιο φυσιολογικό?
Reply With Quote
Παλιό 18-07-2013, 00:25
Papadopaidi Ο/Η Papadopaidi βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2012
Περιοχή: Patras
Μoto: R 1150 GS '00

Καλησπέρα κ περαστικά στη γυναίκα σου,
τα υπόλοιπα είναι περιττά για εμένα απλά κανόνισε όπως
νομίζεις το ζήτημα Αλέξανδρε με τον συνφορουμίτη κ νομίζω ότι
το θέμα θεωρείται λήξαν από εμάς που όπως καταλαβαίνεις
προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε ένα μέλος της παρέας.
Όταν επιστρέψεις από Ζάκυνθο κ χρειαστείς βοήθεια για το
οτιδήποτε είμαστε δυνατή παρέα στο forum κ με άξιους
εκπροσώπους στη Πάτρα, θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε από κοντά.
Ο Θεός να σου χαρίζει δύναμη κ υγεία στη γυναίκα σου.

Reply With Quote
Παλιό 18-07-2013, 09:46
efthimis petroupoli Ο/Η efthimis petroupoli βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2011
Περιοχή: petroupoli
Μoto: bmw f800gs

Aλεξανδρε καλημερα και περαστικα απο καρδιας! σου ευχομαι να το ξεπερασετε και να βγειτε πιο δυνατοι απο αυτο! προς τιμην σου που βγηκες να ξηγηθεις εστω και καθυστερημενα μπροστα σε ολους. Καταλαβαινουμε ολοι την δυσκολη κατασταση που βιωνεται και κατ επεκτασην τη συμπεριφορα σου οπως και εσυ καταλαβαινεις την αντιδραση μας οσων πηραμε θεση υπερ του φιλου που εδωσε τα λεφτα του το θεμα πιστευω θεωρειτε ληξαν αφου τα βρηκατε οι δυο σας
και αν χρειαστεις κατι παντα θα υπαρχουν εδω μεσα καλοι φιλοι και ας μην τους εχεις γνωρισει ποτε προθυμοι να βοηθησουν σε οτιδηποτε
Reply With Quote
Παλιό 18-07-2013, 10:38
jtnakos Ο/Η jtnakos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Σιατιστα
Μoto: MΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ MW(είχα και θα ξανα πάρω)

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από TSA Εμφάνιση μηνυμάτων
Kalispera loipon kai apo mena ESTW kai arga.
San katigoroumenos,exw kai egw to dikaioma na milisw,oso kai an ftaiw.etsi den einai?
katarxas tha ithela na zitisw DHMOSIA SYGNWMH ston filo Niko gia thn talepwria.
prin ligo katafera na mpw sto forum kai na diavasw ayto to post.To ti diavasa,den legetai.eniwsa o xeiroteros anthrwpos tou kosmou!!!! ena skoupidi.
eilikrina lypamai gia thn eikona pou sximatisate gia mena,kai eidika,eseis pou den me kserete.
Eytyxws gia mena,arketa atoma apo dw mesa,me gnorizoun proswpika kai kseroun poios eimai.Etsi endiktika,tha mporousate na rwtisete kai ton Theo apo thn Patra,pou exoume kanei arketes synalages metaksy mas kai gnorizomaste prosopika kai me ton idio kai me th gynaika tou,akoma kai me thn korh tou pou eimaste poly kaloi filoi.Episis o giannis apo to Motoraid,einai filos pou parapanw apo 10 xronia,kai aytos kserei poly kala me poion exete na kanete.
eilikrina lypamai para poly gia to provlima pou dhmiourgisa,alla akoma perisotero lypamai,gia tous xaraktirismous pou eisepraksa apo anthrwpous pou OUTE KAN me kseroun.
Etsi gia thn istoria na sas enimerwsw,den apologoume,apla enimerwnw,oti oudepote prospathisa na koroidepsw ton filo Niko,oute skeftika pote na kratisw ta xrimata tou.OUDEPOTE!!!! Kapoies kakes sigkiries,kapoia asxima gegonota,kai poly perisotero h dikia mou malakia,pou den hmoun synephs,ferane ta pragmata se ayth thn fash.
Gia thn istoria loipon,2 iouniou me 14 vriskomoun sto monaxo gia xeimiotherapies ths gynaikas mou pou pasxei apo karkino-etwn 25....gyrnontas sthn patra,vrika enan skeleto demeno sthn kolwna tou spitiou.htan to vstrom mou....
fysika kai den sas aforoun esas ola ayta,kai eidika ton nikola.
den mou aresei katholou pou vriskomai se ayth th thesh,alla distyxws ta pragmata den ginonte panta opws ta theloume.ksanalew,oti egw ftaiw pou amelisa na taktopoihsw egkerws ton filo nikola.MALAKIA MOY,STAVRWSTEME.
an hmoun kapoios apatewnas,opws poloi me apokalesate,den tha vriskate POTE oute to stathero mou,oute to kinito mou,oute tipota.etsi den einai?
To epaggelma mou einai kathigitis pliroforikis.sigoura tha evriska ena tropo na svisw ta ixni mou...swsta?
aksizei arage na lerwseis to koutelo sou gia 250 eyrw? mallon oxi!!!!!
TELOS KALO,OLA KALA.
gia thn istoria,h gynaika mou einai se kalyterh fash ayth th stigmh kai pros to paron exoume ksefygei ton kindyno.to kinito pou proorizotane gia ton niko,vrisketai akoma sthn patra se ena syrtari ksexasmeno! oso gia to mhxanaki....sthn epomeni ekdromi me vlepw me to papi.
THELW NA PW ENA MEGALO EYXARISTW KAI PALI STON FILO NIKOLA KAI XILIA SYGNWMH GIA THN TALEPWRIA.
akoma perisotero eyxaristw aytous tous ligous,pou den me kakosxoliasan,kai apla anarotithikane athwa,an-mhpws mou exei simvei kati kako.......exoume kalh kardia akoma oi ellines......
Sas eyxaristw gia to xrono sas kai pali sygnwmh gia thn talepwria.

By the way,mexri telos septevri tha vriskomai sthn Zakintho gia douleia,gia opoion me psaxnei,giati eida megalo endiaferon :P
Na eimaste oloi kala kai makria apo kakotopies,kai na eimaste panta orthioi!!!!!!

Kalo Vrady kai sas eyxaristw kai pali!
Me ektimisi Alexandros Tsaousoglou

h ypografh mouden einai tyxaia....einai to moto ths zwhs mou
Καλησπέρα λοιπόν και από μένα ΕΣΤΩ και αργά.
Σαν κατηγορούμενος,έχω και εγώ το δικαίωμα να μιλήσω,όσο και αν φταίω.έτσι δεν είναι?
καταρχάς θα ήθελα να ζητήσω ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ στον φίλο Νίκο για την ταλαιπωρία.
πριν λίγο κατάφερα να μπω στο forum και να διαβάσω αυτό το post.Το τι διάβασα,δεν λέγεται.ένιωσα ο χειρότερος άνθρωπος του κόσμου!!!! ένα σκουπίδι.
ειλικρινά λυπάμαι για την εικόνα που σχηματίσατε για μένα,και ειδικά,εσείς που δεν με ξέρετε.
Ευτυχώς για μένα,αρκετά άτομα από δω μέσα,με γνωρίζουν προσωπικά και ξέρουν ποιος είμαι.Έτσι ενδεικτικά,θα μπορούσατε να ρωτήσετε και τον Theo από την Πάτρα,που έχουμε κάνει αρκετές συναλλαγές μεταξύ μας και γνωριζόμαστε προσωπικά και με τον ίδιο και με τη γυναικα του,ακόμα και με την κόρη του που είμαστε πολύ καλοί φίλοι.Επίσης ο γιάννης από το Motoraid,είναι φίλος που παραπάνω από 10 χρονια,και αυτός ξέρει πολύ καλά με ποιον έχετε να κάνετε.
ειλικρινά λυπάμαι παρα πολύ για το πρόβλημα που δημιούργησα,αλλα ακόμα περισσότερο λυπάμαι,για τους χαρακτηρισμούς που εισέπραξα από ανθρώπους που ΟΥΤΕ ΚΑΝ με ξέρουν.
Έτσι για την ιστορία να σας ενημερώσω,δεν απολογούμαι,απλά ενημερώνω,ότι ουδέποτε προσπάθησα να κοροϊδέψω τον φίλο Νίκο,ούτε σκέφτηκα ποτε να κρατήσω τα χρήματα του.ΟΥΔΕΠΟΤΕ!!!! Κάποιες κακές συγκυρίες,κάποια άσχημα γεγονότα,και πολύ περισσότερο η δικια μου μ@λακια,που δεν ήμουν συνεπής,φέρανε τα πράγματα σε αυτή την φάση.
Για την ιστορία λοιπόν,2 ιουνίου με 14 βρισκόμουν στο μοναχο για χημειοθεραπείες της γυναικας μου που πάσχει από καρκίνο-ετών 25....γυρνώντας στην πάτρα,βρήκα έναν σκελετό δεμένο στην κολώνα του σπιτιού.ήταν το vstrom μου....
φυσικά και δεν σας αφορούν εσάς όλα αυτά,και ειδικά τον νικόλα.
δεν μου αρέσει καθόλου που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση,αλλα δυστυχώς τα πράγματα δεν γίνονται πάντα όπως τα θέλουμε.ξαναλέω,ότι εγώ φταίω που αμέλησα να τακτοποιήσω εγκαίρως τον φίλο νικόλα.ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΟΥ,"ΣΤΑΒΡΩΣΤΕΜΕ".
αν ήμουν κάποιος απατεώνας,όπως πολλοί με αποκαλέσατε,δεν θα βρίσκατε ΠΟΤΕ ούτε το σταθερό μου,ούτε το κινητό μου,ούτε τίποτα.έτσι δεν είναι?
Το επάγγελμα μου είναι καθηγητής πληροφορικής.σίγουρα θα έβρισκα ένα τρόπο να σβήσω τα ίχνη μου...σωστά?
αξίζει άραγε να λερώσεις το κούτελο σου για 250 ευρώ? μάλλον όχι!!!!!
ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ,ΟΛΑ ΚΑΛΑ.
για την ιστορία,η γυναικα μου είναι σε καλύτερη φάση αυτή τη στιγμή και προς το παρόν έχουμε ξεφύγει τον kindyno.to κινητό που προοριζότανε για τον νίκο,βρίσκεται ακόμα στην πάτρα σε ένα συρτάρι ξεχασμένο! όσο για το μηχανάκι....στην επομενη εκδρομή με βλέπω με το παπί.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΝΙΚΟΛΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ.
ακόμα περισσότερο ευχαριστώ αυτούς τους λίγους,που δεν με "κακοσχολιασαν",και απλά αναρωτήθηκανε αθώα,αν-μήπως μου έχει συμβεί κάτι κακό.......έχουμε καλή καρδια ακόμα οι έλληνες......
Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας και πάλι συγγνώμη για την ταλαιπωρία.

By the way,μέχρι τέλος σεπτέβρη θα βρίσκομαι στην Ζάκυνθο για δουλειά,για οποιον με ψάχνει,γιατί είδα μεγάλο ενδιαφέρον :P
Να είμαστε όλοι καλά και μακριά από κακοτοπιές,και να είμαστε πάντα όρθιοι!!!!!!

Καλο Βραδυ και σας ευχαριστώ και πάλι!
Με εκτίμηση Αλέξανδρος Τσαούσογλου

η υπογραφή μούντεν είναι τυχαία....είναι το moto της ζωής μου
Reply With Quote
Παλιό 18-07-2013, 11:26
vaska Ο/Η vaska βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2010
Περιοχή: Πάτρα
Μoto: YAMAHA IT 490 SUZUKI DR 650 SE BMW R1200GS

Απαντάω στο νήμα μιας κι εχθές δεσμεύτηκα να το κάνω και γιατί έχω μερικές απορίες. Δεν θέλω να γίνω ο δικηγόρος του διαβόλου αλλά η όλη ιστορία μπάζει νερά από παντού.

"καταρχάς θα ήθελα να ζητήσω ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ στον φίλο Νίκο για την ταλαιπωρία."

Ακούγεται πολύ λογικό κι έτσι θα έπρεπε να πράξεις, σ' έναν άνθρωπο που τον κοροϊδεύεις αρκετό καιρό. Είναι το λιγότερο που θα μπορούσες να κάνεις.

"Έτσι για την ιστορία να σας ενημερώσω,δεν απολογούμαι,απλά ενημερώνω,ότι ουδέποτε προσπάθησα να κοροϊδέψω τον φίλο Νίκο,ούτε σκέφτηκα ποτε να κρατήσω τα χρήματα του.ΟΥΔΕΠΟΤΕ!!!!"

Κακώς λες ότι δεν απολογείσαι, αυτό σημαίνει ουσιαστικά ότι δεν ένιωσες ούτε για μια στιγμή ούτε μπήκες ποτέ στην θέση που έφερες τον συμφορουμίτη.

Ευτυχώς για μένα,αρκετά άτομα από δω μέσα,με γνωρίζουν προσωπικά και ξέρουν ποιος είμαι.Έτσι ενδεικτικά,θα μπορούσατε να ρωτήσετε και τον Theo από την Πάτρα,που έχουμε κάνει αρκετές συναλλαγές μεταξύ μας και γνωριζόμαστε προσωπικά και με τον ίδιο και με τη γυναικα του,ακόμα και με την κόρη του που είμαστε πολύ καλοί φίλοι.Επίσης ο γιάννης από το Motoraid,είναι φίλος που παραπάνω από 10 χρονια,και αυτός ξέρει πολύ καλά με ποιον έχετε να κάνετε.
ειλικρινά λυπάμαι παρα πολύ για το πρόβλημα που δημιούργησα,αλλα ακόμα περισσότερο λυπάμαι,για τους χαρακτηρισμούς που εισέπραξα από ανθρώπους που ΟΥΤΕ ΚΑΝ με ξέρουν.

Γιατί εκ των υστέρων αναφέρεις άτομα με μεγάλη αναγνωρισιμότητα στην παρέα της Πάτρας??? Είχαν αναφερθεί τα ονόματά τους στα ποστ της διαπραγμάτευσης, είχαν μπει στην αγοραπωλησία κάτι σαν άτυποι εγγυητές?? Το ότι γνωρίζεις λοιπόν τον Τεο και τον Γιάννη σε κάνει αυτό φερέγγυο????

Τελικά και η αναφορά στην ασθένεια της γυναίκας σου δεν μου αρέσει καθόλου, με χαλάει πολύ να προσπαθεί κάποιος να κρυφτεί πίσω από άσχημες ανθρώπινες στιγμές (ίσως γιατί εγώ δεν το έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου, ενώ το αντιμετωπίζω καθημερινά).
Αν ήθελες να είσαι εντάξει με τον φίλο που σου κατέθεσε προκαταβολή, θα έπρεπε ή εσύ ο ίδιος ή κάποιος έμπιστος του περιβάλλοντός σου, να επικοινωνήσει με τον αγοραστή και να πράξει τα δέοντα κάτω από τις δικές σου εντολές.

Όλοι όσοι σε χαρακτήρισαν από τα γεγονότα κι ας μη σε ήξεραν, πολύ καλά έκαναν, εσύ τους έδωσες το δικαίωμα. Ο καθένας μας είναι οι πράξεις του, οπότε αφού οι πράξεις σου το επέτρεπαν, καλά έκαναν.

Το "καθηγητής πληροφορικής" ας το αφήσουμε προς το παρών ασχολίαστο αλλά ας πούμε έτσι για να μαθαίνει ο κόσμος ότι θα μπορούσες να κρύψεις τα ίχνη σου (κι αυτό όχι πάντα με επιτυχία 100%) μόνο αν από την αρχή της εγγραφής σου στο φόρουμ είχες σκοπό να λειτουργήσεις "υπόγεια".

"
By the way,μέχρι τέλος σεπτέβρη θα βρίσκομαι στην Ζάκυνθο για δουλειά,για οποιον με ψάχνει,γιατί είδα μεγάλο ενδιαφέρον :P
Να είμαστε όλοι καλά και μακριά από κακοτοπιές,και να είμαστε πάντα όρθιοι!!!!!!"

Αναρρώνω από σοβαρότατο τροχαίο ατύχημα και θα μου πάρει ακόμα 1 1/2 μήνα. Μετά, σε κάποια συνάντηση που κάνουν οι Πατρινοί κάθε Τετάρτη, ευχαρίστως να σε γνωρίσω από κοντά και να σου πω και τα ίδια που γράφω τώρα φέις το φέις.
Από την άλλη, σκαλίζοντας λίγο γύρω από τον κο Τσαούσογλου, αναφέρθηκε ένα περιστατικό με κάτι μπλουζάκια του φόρουμ, με νικ νέιμ στο μανίκι που είναι ακόμα απλήρωτα. Είναι κι αυτό μέρος της κακιάς συγκυρίας ???

Εύχομαι και πάλι περαστικά στη γυναίκα σου.

Βασίλης Ορφανός

Reply With Quote
Παλιό 18-07-2013, 11:39
TSA Ο/Η TSA βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: Patra
Μoto: papaki kai agios o theos!

Μπορεις να πιστευεις οτι θελεις για μενα,αλλα αυτο δεν σημενει οτι μπορεις να με προσβαλεις.
Δεν θα μπω στη διαδικασια να ανοιξω κουβεντα μαζι σου,δεν ειναι σκοπος μου να τσακωθω εδω μεσα.Μπηκα απλα και μονο να ζητησω μια συγνωμη και να αναγνορισω το λαθος μου.Ναι εκανα λαθος!! θα με κρεμάσεις????
Ναι οντως ειχε προκυψει προβλημα με τα μπλουζακια.Θα με κρεμάσεις και παλι????
Αν νομιζεις οτι με ευχαριστει να επαναλαμβανω και να δημοσιοποιω τα οικογενειακα μου και τα προσωπικα μου,κανεις πολυ μεγαλο λαθος.
Θα μπορουσα πολυ ευκολα να στειλω ενα απλο μηνυμα στο Νικολα να του ζητησω μια συγνωμη,αλλα προτιμησα να βγω ΑΝΤΡΙΚΙΑ μπροστα σε ολους και να απολογιθω για τη ####### μου.γιατι τοση επιθεση φιλε Ορφανε????
Οσο για το λογο που ανεφερα τον ΤΗΕΟ και τον Γιαννη,εγινε αποκλειστικα και μονο γιατι ειναι οι μονοι απο εδω μεσα που με ξερουν προσωπικα και σαν ανθρωπο και σαν χαρακτηρα.
Το μονο που θα ηθελα να σου πω,ειναι,οτι σου ευχομαι να μην βρεθείς ΠΟΤΕ στην θέση μου και αν ποτε συμβει αυτο και κάνεις κάποιο λάθος,να βρεις καποιον καλυτερο τροπο απο τον δικό μου,και να δώσεις μια καλύτερη απαντηση που ΔΕΝ θα "ΜΠΑΖΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ".....
Reply With Quote
Παλιό 18-07-2013, 11:46
vaska Ο/Η vaska βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2010
Περιοχή: Πάτρα
Μoto: YAMAHA IT 490 SUZUKI DR 650 SE BMW R1200GS

Πρόθεσή μου δεν ήταν να σε προσβάλω ούτε να σε σταυρώσω. Πρόθεσή μου είναι να βάλω τα πράγματα στη θέση τους, όπως ας πούμε ότι ενώ ουσιαστικά έχεις κλείσει τη συναλλαγή και μένει μόνο να στείλεις το προϊόν και να εισπράξεις το υπόλοιπο, δεν το έκανες και μάλιστα σε μια στιγμή που και το τελευταίο ευρώ είναι πολύτιμο.

Όσο για την απάντηση που θα κληθώ να δώσω, θα φροντίσω να μην δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις έτσι ώστε να μη χρειαστεί να την δώσω. Έτσι λειτουργώ εγώ.
Reply With Quote
Παλιό 18-07-2013, 11:54
aeriko Ο/Η aeriko βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R 1200 GS

Πρόβλημα με το τηλέφωνο.
Πρόβλημα με τα μπλουζάκια.
Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού εστί
Reply With Quote
Παλιό 18-07-2013, 12:04
TSA Ο/Η TSA βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: Patra
Μoto: papaki kai agios o theos!

Bασιλη σε ευχαριστω για την απαντηση,μη θεωρησεις επιθετικο το στυλ μου.καθε αλλο! Βλεπω οτι εισαι "συναδελφος" και γειτωνας.Καρολου μένω και εχω μεγαλωσει Αγ.Σοφιας.Το ονομα μου ειναι πολυ γνωστο εκει περα,και μπορεις να μαθεις με ποιον εχεις να κανεις.Δεν μου αρεσει καθολου να υπαρχει η οποιαδηποτε υπονοια οτι ειμαι απατεωνας!!!! Αυτο ειναι που με ενοχλει περισσοτερο.
Τελος πάντων,σου υποσχομαι οτι μολις ερθω στην Πατρα τελος Σεπτεβρη θα ερθω να τα πουμε απο κοντα,να γνοριστουμε και να τα πουμε καλυτερα.
Περαστικα,καλη αναρωση να εχεις και οτι καλυτερο σου ευχομαι.
Reply With Quote
Παλιό 18-07-2013, 13:01
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Νομίζω ότι πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτή την κουβέντα. Οι άμεσα ενδιαφερόμενοι το έλυσαν το θέμα. Τα υπόλοιπα μου θυμίζουν λαϊκό δικαστήριο. Και δεν αρμόζουν στο πνεύμα του φόρουμ, γνώμη μου.

Κανόνες καταχώρησης